Product categories

Philips HU4810/10 Duo Pack Luchtbevochtigers

Philips Luchtbevochtigers

Showing all 3 results

 • Philips HU4810/10 Duo Pack Luchtbevochtigers

  0 out of 5

  Philips HU4810/10 Duo Pack Luchtbevochtigers

  0 out of 5

  Met de Philips HU4810/10 Duo Pack haal je niet één, maar twee luchtbevochtigers in huis. Hiermee bevochtig je 2 ruimtes van 25 vierkante meter, of één grote ruimte van 50 vierkante meter. Deze luchtbevochtigers beschikken over één draaiknop waarmee je de apparaten bedient. Hiermee schakel je ze in of uit en kies je uit 2 bevochtiging standen: hoog en laag. Zo kies je ’s nachts bijvoorbeeld voor de lage stand, zodat je ongestoord verder slaapt. De luchtbevochtigers hebben een afneembaarwaterreservoir van 2 liter. Handig, want die vul je gemakkelijk bij onder de kraan. Dankzij de vensters in het waterreservoir zie je gemakkelijk hoeveel water er nog in het reservoir zit.

  Quick View
 • Philips HU4810/10 Luchtbevochtigers

  0 out of 5

  Philips HU4810/10 Luchtbevochtigers

  0 out of 5

  Ben je opzoek naar een luchtbevochtiger met weinig poespas, dan is de Philips HU4810/10 een goede keuze. Deze luchtbevochtiger beschikt over één draaiknop waarmee je het apparaat bedient. Hiermee schakel je het apparaat in of uit en kies je uit 2 bevochtiging standen: hoog en laag. Zo kies je ’s nachts bijvoorbeeld voor de lage stand, zodat je ongestoord verder slaapt. De luchtbevochtiger beschikt over een afneembaarwaterreservoir van 2 liter. Handig, want die vul je gemakkelijk bij onder de kraan. En dankzij het venster in het waterreservoir zie je gemakkelijk hoeveel water er nog in het reservoir zit. Deze luchtbevochtiger is krachtig genoeg om een ruimte tot 25 vierkante meter te bevochtigen.

  Quick View
 • Philips HU4801/01 Luchtbevochtigers

  0 out of 5

  Philips HU4801/01 Luchtbevochtigers

  0 out of 5

  De Philips HU4801/01 bevochtigt de lucht in ruimtes tot maximaal 25 m2. Dit doet hij door de lucht langs een bevochtigingsfilter in het waterreservoir te brengen. Om de lucht te bevochtigen kies je uit 2 snelheidsstanden. Zo kies je bijvoorbeeld voor de laagste stand als de bevochtiger in de slaapkamer staat en voor de hoogste als de luchtvochtigheid onder de 40 procent komt. Wanneer het waterreservoir leeg is, schakelt het apparaat automatisch uit en gaat er een rood indicatielampje branden. Het waterreservoir vullen is eenvoudig. Je verwijdert het deksel en laat het reservoir onder de kraan vol lopen. Met een vol reservoir gaat de bevochtiger tot wel 8 uur lang mee. Let op: voor een optimale werking dien je het bevochtigingsfilter wekelijks te reinigen en minimaal één keer per jaar te vervangen.

  Quick View
Top
X