Product categories

Philips 328B6QJEB Monitoren

Philips Monitoren

Showing all 13 results

 • Philips 328B6QJEB Monitoren

  0 out of 5

  Philips 328B6QJEB Monitoren

  0 out of 5

  De Philips 328B6QJEB is een 31,5 inch monitor voor foto- en videobewerking en grafisch design en past zowel in je thuisomgeving als op kantoor. Bewerk een complete fotoshoot of teken een nieuwe huisstijl uit voor je bedrijf. Alle details zijn goed zichtbaar dankzij de quad HD resolutie van 2560 x 1440 pixels. Dankzij het IPS paneel blijven de alle kleuren vanuit elke hoek zichtbaar. Daardoor kan je collega naast je makkelijk even meekijken als dat nodig is. Kleuren worden realistisch weergeven door de volledige dekking van het sRGB kleurprofiel. Voor de langere werkdagen draai, kantel en verstel je deze Philips monitor en stel je hem in op je houding. Zo kom je ergonomisch verantwoord de dag door. Het paneel beschikt over trillingsvrije technologie, zodat je minder snel last krijgt van je ogen.

  Quick View
 • Philips 342B1C/00 Monitoren

  0 out of 5

  Philips 342B1C/00 Monitoren

  0 out of 5

  De Philips 342B1C/00 is een 34 inch ultrawide curved monitor. Het extra brede scherm met 2560 x 1080 resolutie zorgt voor veel schermruimte, zodat je makkelijk in meerdere vensters naast elkaar werkt of films in bioscoopformaat kijkt. Daarnaast is het scherm gebogen, zodat je het beeld intenser ervaart en een beter overzicht over het ultrawide scherm hebt. Het VA paneel zorgt voor hoge contrasten en diepe zwartwaarden, zodat je ook donkere scènes in je favoriete serie goed volgt. Verstel de 342B1C/00 in hoogte om hem aan te passen op jouw ideale zithouding. Luidsprekers zijn standaard ingebouwd, dus je hebt geen losse speakers nodig om geluid te horen bij films, series en games.

  Quick View
 • Philips 439P9H/00 Monitoren

  0 out of 5

  Philips 439P9H/00 Monitoren

  0 out of 5

  De Philips 439P9H/00 is een 43 inch super ultrawide monitor waarop je ongeveer net zoveel schermruimte hebt als op 2 ‘normale’ monitor. Maar dan op één scherm, met een extra brede beeldverhouding. Je werkt dus gemakkelijk met meerdere vensters naast elkaar. Daarmee is de 439P9H/00 een handige oplossing voor een twee schermen setup op bijvoorbeeld je werkplek. Met de ingebouwde webcam begin je direct een conference call. Het beeldscherm is voorzien van een VA paneel paneel dat HDR 400 ondersteunt. Dit zorgt voor een helder beeld, met diepe zwartwaarden en hoge contrasten. Verstel de monitor in hoogte voor jouw ideale zithouding tijdens het werken.

  Quick View
 • Philips 272E1CA/00 Monitoren

  0 out of 5

  Philips 272E1CA/00 Monitoren

  0 out of 5

  Ga volledig op in je games en films met de curved Philips 272E1CA/00 monitor. Door de lichte kromming vormt het beeld zich naar je gezichtsveld. Hierdoor hoeven je ogen zich minder te bewegen en raken ze minder snel vermoeid. Het gebogen scherm zorgt er bovendien voor dat al je aandacht uitgaat naar het scherm. Omdat dit beeldscherm beschikt over ingebouwde speakers, kijk je al jouw favoriete films op het 27 inch scherm, zonder aparte speakers aan te sluiten. Je stelt dit Philips beeldscherm in op jouw game voorkeuren met de voorgeïnstalleerde SmartImage-gamemodus. De modus beschikt over verschillende opties om de resultaten in jouw favoriete games te optimaliseren. Je stelt eenvoudig verschillende profielen in, zodat je klaar bent voor elke situatie.

  Quick View
 • Philips 243B9/00 Monitoren

  0 out of 5

  Philips 243B9/00 Monitoren

  0 out of 5

  De Philips 243B9/00 is een 24 inch monitor die op meerdere manieren verstelbaar is. Zo ga je ergonomisch te werk en pas je de monitor aan jouw zithouding aan. Sluit de monitor eenvoudig via de usb c kabel aan op je laptop of pc. De usb c poort is namelijk geschikt voor het doorgeven van zowel beeld als geluid. Gebruik de monitor op kantoor voor simpele taken als tekstverwerken, internetten en spreadsheets. Overgang van beelden op het scherm ziet er soepel uit door de verversingssnelheid van 75 hz. Het IPS paneel zorgt voor brede kijkhoeken en een natuurgetrouwe kleurweergave op het scherpe Full HD beeldscherm. Zo laat je jouw collega’s makkelijk meekijken naar een presentatie die je in elkaar geknutseld hebt. Werk je lang achter elkaar achter je beeldscherm? Dan vermindert het blauw licht filter de kans op geïrriteerde ogen en vermoeidheid.

  Quick View
 • Philips 322E1C/00 Monitoren

  0 out of 5

  Philips 322E1C/00 Monitoren

  0 out of 5

  Met de Philips 322E1C00 beschik je over een 32 inch curved scherm waardoor je volledig opgaat in je games en films. Omdat er een lichte kromming in het beeldscherm zit, hoeven je ogen minder moeite te doen om de randen van je beeld te zien. Dankzij Flicker-Free technologie en de LowBlue modus ben je klaar om lange periodes aan de slag te gaan, zonder dat je ogen vermoeid raken. Je gebruikt dit grote scherm om je onder te dompelen in je favoriete games, films of series. Daarnaast bewerk je tekstbestanden op het grote scherm, terwijl je op het grote scherm nog voldoende ruimte hebt om tegelijkertijd YouTube video’s te bekijken. Het scherm heeft bovendien smalle schermranden, waardoor je hem ook in een opstelling met meerdere monitoren gebruikt.

  Quick View
 • Philips 328E1CA Monitoren

  0 out of 5

  Philips 328E1CA Monitoren

  0 out of 5

  Dompel je volledig onder in je werk, films en series met de 4K Curved Philips 328E1CA. Het scherm heeft een Ultra HD resolutie, waardoor je geniet van scherp beeld. De Ultra Wide-Color-technologie zorgt voor een breder spectrum aan kleuren, waardoor kleuren natuurlijker weergegeven worden. Doordat het grote beeldscherm licht gebogen is, ervaar je het beeld intenser en is de afstand tot je ogen overal gelijk. Hierdoor hoeven je ogen minder moeite te doen wanneer je bijvoorbeeld snelle actiescènes bekijkt. Ook wanneer je lange dagen maakt op je werk, is dit scherm geschikt. Door de trillingsvrije technologie en LowBlue-modus, raken je ogen minder snel vermoeid. Het beeldscherm staat bovendien opgeruimd op je bureau dankzij het kabelbeheersysteem aan de achterkant. Let op: Voor een 4k output heb je een moderne laptop of pc nodig met een redelijk krachtige videokaart. Zorg ook dat deze minimaal een DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 of Thunderbolt 2 aansluiting heeft.

  Quick View
 • Philips 243S5LHMB Monitoren

  0 out of 5

  Philips 243S5LHMB Monitoren

  0 out of 5

  De Philips 243S5LHMB is een verstelbare 23,6 inch basis monitor. Je roteert dit scherm een kwartslag om lange teksten te lezen. Ook draai je het scherm op de voet, kantel je het en verstel je het in de hoogte voor een fijne werkhouding. Het TN paneel zorgt ervoor dat je beeld vanuit meerdere hoeken goed ziet. Bovendien heeft het scherm een matte afwerking, waardoor je geen last hebt van reflecties tijdens het lezen van teksten. Dankzij de ingebouwde luidsprekers luister je meteen naar muziek of het geluid van films en video’s, zonder dat je speakers aan hoeft te sluiten.

  Quick View
 • Philips 328P6VJEB/00 Monitoren

  0 out of 5

  Philips 328P6VJEB/00 Monitoren

  0 out of 5

  De Philips 328P6VJEB/00 is een 31,5 inch monitor voor foto- en videobewerking en grafisch design. Bewerk een complete fotoshoot of teken een nieuwe huisstijl uit voor je bedrijf. Alle details zijn goed zichtbaar dankzij de 3840 x 2160 resolutie. Met het VA paneel blijven de ware kleuren vanuit elke hoek zichtbaar zodat je collega snel even meekijkt. De kleuren worden realistisch weergeven dankzij de 100% dekking van het sRGB kleurprofiel. Voor de langere werkdagen draai, kantel en verstel je deze Philips monitor naar jouw houding. Zo kom je ergonomisch verantwoord de dag door. Het paneel beschikt over trillingsvrije technologie, zodat je ogen minder snel vermoeid zijn aan het eind van de dag.

  Quick View
 • Philips 276E9QJAB Monitoren

  0 out of 5

  Philips 276E9QJAB Monitoren

  0 out of 5

  De Philips 276E9QJAB is een 27 inch monitor waarop je in Full HD je vakantiefoto’s bewerkt en je favoriete Netflix serie kijkt. Door de Ultra Wide color-technologie maakt het scherm gebruik van een breed kleurenspectrum, waardoor afbeeldingen en video¿s levendig overkomen. Door het IPS paneel heeft het scherm een extra brede kijkhoek van 178 graden, wat betekent dat je het beeld van alle kanten goed kan zien. Zelfs als je staat, ligt of met meerdere mensen kijkt. Ook krijg je minder snel vermoeide ogen door de blauw licht filter en trillingsvrije technologie.

  Quick View
 • Philips 243V7QDAB + HDMI kabel Monitoren

  0 out of 5

  Philips 243V7QDAB + HDMI kabel Monitoren

  0 out of 5

  De Philips 243V7QDAB is een 23,8 inch monitor geschikt voor dagelijkse taken als e-mail lezen en internetten. Teksten worden met de Full HD resolutie scherp weergeven en zijn vanuit elke hoek goed zichtbaar dankzij het IPS paneel. Met het blauw licht filter scroll je ook in de late uurtjes nog even door je Facebook tijdlijn heen zonder dat je er vermoeide ogen aan overhoudt. Luister je graag muziek via Spotify? Deze Philips monitor heeft ingebouwde speakers zodat je gelijk van geluid bent voorzien.

  Quick View
 • Philips 243V7QDAB Monitoren

  0 out of 5

  Philips 243V7QDAB Monitoren

  0 out of 5

  De Philips 243V7QDAB is een 23,8 inch monitor geschikt voor dagelijkse taken als e-mail lezen en internetten. Teksten worden met de Full HD resolutie scherp weergeven en zijn vanuit elke hoek goed zichtbaar dankzij het IPS paneel. Met het blauw licht filter scroll je ook in de late uurtjes nog even door je Facebook tijdlijn heen zonder dat je er vermoeide ogen aan overhoudt. Luister je graag muziek via Spotify? Deze Philips monitor heeft ingebouwde speakers zodat je gelijk van geluid bent voorzien.

  Quick View
 • Philips Brilliance Monitor BDM4350UC Monitoren

  0 out of 5

  Philips Brilliance Monitor BDM4350UC Monitoren

  0 out of 5

  Al je werk, films en games heb je voortaan in 4K voor je neus met de Philips Brilliance BDM4350UC. Bewerk video’s, 3D modellen of andere content tot in het kleinste detail dankzij de Ultra HD resolutie. En zit het werk erop, dan speel je al je favoriete spellen in een resolutie die vier keer zo hoog is als Full HD. Dankzij de reactietijd van 5 ms voelt de besturing tijdens het gamen strak aan en domineer je op het digitale speelveld.

  Quick View
Top
X