Product categories

Philips The One (65PUS7304) – Ambilight + Soundbar Televisies

Philips Televisies

Showing 1–16 of 47 results

 • Philips The One (65PUS7304) – Ambilight + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Philips The One (65PUS7304) – Ambilight + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Maak je filmbeleving compleet met de Philips The One (65PUS7304) en de HTL3325 soundbar. De The One tv beschikt over 4K en HDR ondersteuning. Je geniet hierdoor van haarscherpe en contrastrijke beelden. Verbind de tv met internet en krijg toegang tot het Android besturingssysteem. Op deze manier schakel je snel tussen websites, games en een groot aantal apps zoals YouTube of Netflix. Ambilight verlicht de wand achter de tv in de kleuren van het beeld. Dit ziet er bijzonder uit en heeft een rustgevend effect op je ogen als je in het donker kijkt. Met de HTL3325 soundbar vul je jouw kamer met een krachtig en helder geluid. In combinatie met de diepe basweergave van de subwoofer komen alle intense actiescènes, games of muziekstukken tot leven.

  Quick View
 • Philips 65PUS6704 – Ambilight Televisies

  0 out of 5

  Philips 65PUS6704 – Ambilight Televisies

  0 out of 5

  Met de Philips 65PUS6704 kijk je zowel naar tv programma’s als naar online video’s. Verbind deze tv met internet en krijg toegang tot handige smart functies. Zo schakel je snel tussen een YouTube video of een serie van je Netflix account. Driezijdig Ambilight verlicht de wand achter de tv in de kleuren van het scherm. Dit ziet er bijzonder uit en heeft een rustgevend effect op je ogen wanneer je in het donker kijkt. De 4K ondersteuning levert een scherpe beeldweergave. Je ziet hierdoor elk detail van een film, serie of game.

  Quick View
 • Philips The One (70PUS7304) – Ambilight Televisies

  0 out of 5

  Philips The One (70PUS7304) – Ambilight Televisies

  0 out of 5

  Met de Philips The One (70PUS7304) ben je verzekerd van een hoge beeldkwaliteit en talloze handige functies. Zo geeft deze tv 4K, Dolby Vision en HDR10+ beelden moeiteloos weer dankzij de P5 beeldprocessor. Je geniet hierdoor van een haarscherpe beeldkwaliteit en levensechte kleuren. Verbind de tv met internet en krijg toegang tot alle smart functies. Via een overzichtelijk menu schakel je snel tussen live tv, websites en handige apps. Denk aan YouTube of je Netflix account. Via Google Assistant of Amazon Alexa neem je via simpele spraakopdrachten de controle over de belangrijkste functies en andere gekoppelde smart apparaten. Het stijlvolle uiterlijk wordt afgemaakt door de Ambilight verlichting.

  Quick View
 • Philips 65OLED754 – Ambilight + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Philips 65OLED754 – Ambilight + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Met de Philips 65OLED754 tv en de TAPB603 soundbar haal je een bioscoopbeleving naar je woonkamer. Door het OLED scherm zijn zwarte beelden écht zwart en geniet je van een krachtig contrast. De P5 beeldprocessor verbetert de kleuren, vloeiendheid en scherpte van elke video. Beelden van een lage kwaliteit, zoals een standaard YouTube video, krijgen daardoor extra detail. De soundbar ondersteunt Dolby Atmos, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. Deze techniek stuurt effecten via de zijkanten en bovenkant van de kamer naar je kijkpositie. Dankzij de diepe bastonen van de subwoofer komen spannende scènes van een actiefilm tot leven. Luister je liever naar muziek? Dankzij bluetooth stream je je favoriete nummers naar de soundbar.

  Quick View
 • Philips The One (58PUS7304) – Ambilight + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Philips The One (58PUS7304) – Ambilight + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Maak je filmbeleving compleet met de Philips The One (50PUS7304) tv en de HTL3325 soundbar. De The One beschikt over 4K en HDR ondersteuning. Je geniet hierdoor van haarscherpe en contrastrijke beelden. Verbind de tv met internet en krijg toegang tot het Android besturingssysteem. Op deze manier schakel je snel tussen websites, games en een groot aantal apps zoals YouTube of Netflix. Ambilight verlicht de wand achter de tv in de kleuren van het beeld. Dit ziet er bijzonder uit en heeft een rustgevend effect op je ogen als je in het donker kijkt. Met de HTL3325 soundbar vul je jouw kamer met een krachtig en helder geluid. In combinatie met de diepe basweergave van de subwoofer komen alle intense actiescènes, games of muziekstukken tot leven.

  Quick View
 • Philips 58PUS6203 Televisies

  0 out of 5

  Philips 58PUS6203 Televisies

  0 out of 5

  Met de Philips 58PUS6203 heb je met 1 druk op de knop toegang tot online entertainment. Deze smart tv beschikt over het Saphi besturingssysteem. In het overzichtelijke menu schakel je snel tussen diverse apps, zoals YouTube en Netflix. Is je favoriete app niet beschikbaar, dan installeer je deze gemakkelijk via de Philips App Gallery. Het toestel is uitgerust met 3 HDMI ingangen, waarop je 3 bronnen tegelijkertijd aansluit. Denk aan je Blu-ray speler, spelcomputer en digitale decoder. Het maakt niet uit vanaf welke bron je naar video’s kijkt, je geniet altijd van een scherpe beeldkwaliteit. Dit komt doordat de tv 4K ondersteunt. Deze resolutie is 4 keer scherper dan Full HD.

  Quick View
 • Philips 43PUS6704 – Ambilight Televisies

  0 out of 5

  Philips 43PUS6704 – Ambilight Televisies

  0 out of 5

  Met de Philips 43PUS6704 kijk je zowel naar tv programma’s als naar online video’s. Verbind deze tv met internet en krijg toegang tot handige smart functies. Zo schakel je snel tussen een YouTube video of een serie van je Netflix account. Driezijdig Ambilight verlicht de wand achter de tv in de kleuren van het scherm. Dit ziet er bijzonder uit en heeft een rustgevend effect op je ogen wanneer je in het donker kijkt. De 4K ondersteuning levert een scherpe beeldweergave. Je ziet hierdoor elk detail van een film, serie of game.

  Quick View
 • Philips 22PFS5303 Televisies

  0 out of 5

  Philips 22PFS5303 Televisies

  0 out of 5

  Als je een compacte tv voor een slaapkamer of keuken zoekt, dan is de Philips 22PFS5303 iets voor jou. Deze televisie is slechts 51,2 centimeter breed en 30,8 centimeter hoog. Hierdoor werk je hem gemakkelijk weg in een kleine kamer. Heb je geen ruimte om een Blu-ray speler aan te sluiten? Geen probleem. Via de usb ingang speelt de tv gemakkelijk video’s, foto’s of muziek af van een usb stick of externe harde schijf. Waar je ook naar kijkt, door de Full HD resolutie komen kleine details scherp in beeld.

  Quick View
 • Philips 50PUS6504 Televisies

  0 out of 5

  Philips 50PUS6504 Televisies

  0 out of 5

  Met de Philips 50PUS6504 komen je films, games of online video’s scherp in beeld. Deze televisie beschikt over 4K ondersteuning. Hiermee bekijk je beelden die 4 keer scherper zijn dan standaard Full HD beelden. Verbind de tv met internet en krijg toegang tot handige smart functies. Op deze manier schakel je gemakkelijk naar een video van YouTube of je Netflix account. Het toestel is uitgerust met 3 HDMI ingangen, waarop je meerdere apparaten tegelijkertijd aansluit. Denk aan een Blu-ray speler, digitale decoder en soundbar.

  Quick View
 • Philips The One (55PUS7304) – Ambilight Televisies

  0 out of 5

  Philips The One (55PUS7304) – Ambilight Televisies

  0 out of 5

  Met de Philips The One (55PUS7304) ben je verzekerd van een hoge beeldkwaliteit en talloze handige functies. Zo geeft deze tv 4K, Dolby Vision en HDR10+ beelden moeiteloos weer dankzij de P5 beeldprocessor. Je geniet hierdoor van een haarscherpe beeldkwaliteit en levensechte kleuren. Verbind de tv met internet en krijg toegang tot alle smart functies. Via een overzichtelijk menu schakel je snel tussen live tv, websites en handige apps. Denk aan YouTube of je Netflix account. Via Google Assistant of Amazon Alexa neem je via simpele spraakopdrachten de controle over de belangrijkste functies en andere gekoppelde smart apparaten. Het stijlvolle uiterlijk wordt afgemaakt door een draaibare voet en Ambilight verlichting.

  Quick View
 • Philips 50PUS6504 + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Philips 50PUS6504 + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Met de Philips 50PUS6504 tv en HTL3310 soundbar geniet je van scherpe beelden en een krachtig geluid. De tv geeft 4K beelden moeiteloos weer. Deze resolutie is 4 keer scherper dan Full HD, waardoor de kleinste details duidelijk zichtbaar zijn. De soundbar wordt meegeleverd met een krachtige subwoofer. Hiermee luister je naar heldere stemmen en effecten en een krachtige bas. Op deze manier komen spannende actiefilms tot leven. Via bluetooth stream je eenvoudig muziek van je smartphone naar de soundbar. Je profiteert zo ook van de hoge geluidskwaliteit wanneer je geen tv kijkt.

  Quick View
 • Philips 55OLED934 – Ambilight Televisies

  0 out of 5

  Philips 55OLED934 – Ambilight Televisies

  0 out of 5

  Met de Philips 55OLED934 creëer je jouw eigen bioscoop in de huiskamer. De televisie beschikt over een soundbar, waardoor het geluid helder en krachtig klinkt. De soundbar ondersteunt de Dolby Atmos techniek, waarmee het geluid via het plafond naar jouw luisterpositie weerkaatst. Het OLED televisiescherm toont zwart als écht zwart. Dit komt doordat iedere pixel individueel oplicht en een kleur produceert. Hierdoor geniet je van een hoog contrast. De P5 beeldprocessor zorgt voor een natuurgetrouwe en kleurrijke beeldweergave.

  Quick View
 • Philips 24PHS4354 Televisies

  0 out of 5

  Philips 24PHS4354 Televisies

  0 out of 5

  De Philips 24PHS4354 is een ideale tv voor in je studeerkamer of keuken. Door het compacte formaat plaats je deze televisie gemakkelijk op elke gewenste plek. Heb je geen ruimte voor een Blu-ray of dvd speler? Geen probleem. Via de usb ingang speelt de tv video’s, foto’s of muziek af van een usb stick of externe harde schijf. Dankzij de Full HD resolutie kijk je naar scherpe beelden. Zo komen kleine details of de ondertiteling duidelijk in beeld.

  Quick View
 • Philips The One (70PUS7304) – Ambilight + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Philips The One (70PUS7304) – Ambilight + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Maak je filmbeleving compleet met de Philips The One (70PUS7304) en de HTL3325 soundbar. De The One tv beschikt over 4K en HDR ondersteuning. Je geniet hierdoor van haarscherpe en contrastrijke beelden. Verbind de tv met internet en krijg toegang tot het Android besturingssysteem. Op deze manier schakel je snel tussen websites, games en een groot aantal apps zoals YouTube of Netflix. Ambilight verlicht de wand achter de tv in de kleuren van het beeld. Dit ziet er bijzonder uit en heeft een rustgevend effect op je ogen als je in het donker kijkt. Met de HTL3325 soundbar vul je jouw kamer met een krachtig en helder geluid. In combinatie met de diepe basweergave van de subwoofer komen alle intense actiescènes, games of muziekstukken tot leven.

  Quick View
 • Philips 55OLED754 – Ambilight Televisies

  0 out of 5

  Philips 55OLED754 – Ambilight Televisies

  0 out of 5

  Met de Philips 55OLED754 geniet je van levensechte kleuren en haarscherpe beelden. De televisie heeft een OLED scherm, waarbij alle pixels individueel oplichten en een kleur produceren. Hierdoor is zwart écht zwart en geniet je van een hoog contrast. De P5 beeldprocessor zorgt ervoor dat de beeldweergave kleurrijk en natuurgetrouw is. Door de ondersteuning van HDR10, HDR10+ en Dolby Vision creëer je thuis een kijkervaring die lijkt op die van de bioscoop.

  Quick View
 • Philips 55OLED754 – Ambilight + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Philips 55OLED754 – Ambilight + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Maak je filmbeleving compleet met de Philips The One (58PUS7304) tv en de HTL3325 soundbar. De The One beschikt over 4K en HDR ondersteuning. Je geniet hierdoor van haarscherpe en contrastrijke beelden. Verbind de tv met internet en krijg toegang tot het Android besturingssysteem. Op deze manier schakel je snel tussen websites, games en een groot aantal apps zoals YouTube of Netflix. Ambilight verlicht de wand achter de tv in de kleuren van het beeld. Dit ziet er bijzonder uit en heeft een rustgevend effect op je ogen als je in het donker kijkt. Met de HTL3325 soundbar vul je jouw kamer met een krachtig en helder geluid. In combinatie met de diepe basweergave van de subwoofer komen alle intense actiescènes, games of muziekstukken tot leven.

  Quick View
Top
X