Product categories

Philips Wake-Up Light HF3506/30 Rood Wekkers

Philips Wekkers

Showing all 8 results

 • Philips Wake-Up Light HF3506/30 Rood Wekkers

  0 out of 5

  Philips Wake-Up Light HF3506/30 Rood Wekkers

  0 out of 5

  Met de Philips Wake-Up Light HF3506/20 begint je dag gemakkelijker, frisser en met meer energie. Licht en geluid worden gecombineerd zodat je op een natuurlijke manier ontwaakt. De lamp geeft een helder geel licht en is naar eigen wens in te stellen via 10 voorgeprogrammeerde lichtinstellingen. Wanneer je wekker gaat, duurt het ongeveer 30 minuten voordat je slaapkamer volledig tot 200 lux verlicht is. Om helemaal naar eigen wens te ontwaken, kies je uit 2 verschillende wekgeluiden. In anderhalve minuut hoor je dit geluid langzaam toenemen tot het geselecteerde niveau. Gebruik de snoozeknop wanneer je niet direct uit bed kunt komen. Kun je toch niet direct uit bed nadat het alarm is afgegaan? Door middel van de snoozeknop kun je het geluid elke 9 minuten herhalen.

  Quick View
 • Philips AJ3123 Wekkers

  0 out of 5

  Philips AJ3123 Wekkers

  0 out of 5

  Dankzij het geleidelijk toenemende volume van de Philips AJ3123/12, sta je op zonder dat je abrupt wakker schrikt. Als wekgeluid kies je tussen jouw favoriete radiozender of de traditionele zoemer. Luister je dagelijks naar een andere radiozender? Sla dan je 10 favoriete zenders op om gemakkelijk van radiostation te wisselen. Ook is het mogelijk om 2 alarmtijden in te stellen, zodat ook je partner op tijd opstaat. De wekker werkt zowel op netstroom als op batterij. Handig, want zo gaat het alarm ook af als de stroom ineens uitvalt.

  Quick View
 • Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01 Wekkers

  0 out of 5

  Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01 Wekkers

  0 out of 5

  De Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01 is veel meer dan een eenvoudige wekker. Deze lichtwekker bootst namelijk zowel de zonsondergang als de zonsopgang na om jou zo goed mogelijk in slaap te laten vallen én zo rustig mogelijk wakker te maken. Heb je ’s avonds moeite met inslapen, gebruik dan de lichtgestuurde ontspanningsfunctie met ademhalingsoefeningen. Met de SleepMapper-app stel je via je mobiel meerdere alarmen in en beheer je de radio in de slaapkamer. Gebruik de app voor langere tijd en houd ontwikkelingen in de gaten. Zo zie je de slaapkameromstandigheden en ontdek je waar verbeteringen mogelijk zijn. De lamp heeft namelijk extra sensoren die de temperatuur, vochtigheid, geluid- en lichtintensiteit in de slaapkamer meten.

  Quick View
 • Philips AJ3115/12 Wekkers

  0 out of 5

  Philips AJ3115/12 Wekkers

  0 out of 5

  Met de Philips AJ3115/12 sta je iedere ochtend op met de muziek van jouw favoriete radio-dj. Met de knoppen bovenop de wekker kies je namelijk uit alle FM zenders. Ook is het mogelijk om 10 van deze zenders op te slaan, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar de juiste frequentie. Staan jij en je partner op verschillende tijden op, dan stel je gemakkelijk een tweede alarmtijd in. De wekker werkt zowel op netstroom als op batterijen. Handig, want zo gaat de wekker ook af als de stroom `s nachts is uitgevallen.

  Quick View
 • Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01 Wekkers

  0 out of 5

  Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01 Wekkers

  0 out of 5

  Met de Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01 val je lekkerder in slaap en sta je gemakkelijker op. De wekker simuleert ’s avonds een zonsondergang, zodat je ontspannen in slaap valt. ’s Ochtends wordt je kamer gevuld met een geel zonnig licht. Doordat het licht geleidelijk toeneemt in sterkte en verandert van kleur, word je op een geleidelijke manier gewekt. Als je ’s avonds extra ontspanning nodig hebt, schakel je de ontspanningsoefeningen in. Het licht of geluid van de wekker pulseert. Zodra jij je ademhaling daarop aanpast, valt alle spanning van je af. Je kiest als wekgeluid een rustgevend natuurgeluid, je favoriete FM radiozender of een nummer van je smartphone. Je telefoon sluit je aan via de aux ingang.

  Quick View
 • Philips AJ2000 Wekkers

  0 out of 5

  Philips AJ2000 Wekkers

  0 out of 5

  Met de Philips AJ2000 sta je elke ochtend op met je favoriete radiohits. Moet jij al opstaan, maar je partner nog niet? Stel dan 2 wektijden in, zodat je allebei op een andere tijd opstaat. Dankzij het toenemende alarmvolume ontwaak je geleidelijk. Als je nog niet uitgeslapen bent, druk je gewoon op de snooze knop en de wekker gaat na 9 minuten nog een keer.

  Quick View
 • Philips Wake-Up Light HF3506/05 Zilver Wekkers

  0 out of 5

  Philips Wake-Up Light HF3506/05 Zilver Wekkers

  0 out of 5

  Met de Philips Wake-Up Light HF3506/05 begint je dag gemakkelijker, frisser en met meer energie. Licht en geluid worden gecombineerd zodat je op een natuurlijke manier ontwaakt. De lamp geeft een helder geel licht en is naar eigen wens in te stellen via 10 voorgeprogrammeerde lichtinstellingen. Wanneer je wekker gaat, duurt het ongeveer 30 minuten voordat je slaapkamer volledig tot 200 lux verlicht is. Om helemaal naar eigen wens te ontwaken, kies je uit 2 verschillende wekgeluiden. In anderhalve minuut hoor je dit geluid langzaam toenemen tot het geselecteerde niveau. Kun je toch niet direct uit bed nadat het alarm is afgegaan? Door middel van de snoozeknop kun je het geluid elke 9 minuten herhalen.

  Quick View
 • Philips Wake-Up Light HF3532/01 Wekkers

  0 out of 5

  Philips Wake-Up Light HF3532/01 Wekkers

  0 out of 5

  Je wordt makkelijker en energieker wakker met de Philips Wake-Up Light HF3532/01. Licht en geluid worden gecombineerd zodat je op een natuurlijke manier ontwaakt. Binnen 30 minuten wordt je kamer gevuld met een geel zonnig licht. Doordat het licht geleidelijk toeneemt in sterkte en verandert van kleur, word je op een geleidelijke manier gewekt. Wil je toch niet direct uit bed nadat het alarm is afgegaan? Met de snoozeknop kun je het geluid elke 9 minuten herhalen. Als je ’s nachts even uit bed wil, dan tik je zacht op de wekker om de nachtlichtfunctie te activeren. De wekker zal een zacht oranje licht uitstralen, zodat je goed ziet waar je heen moet.

  Quick View
Top
X