Product categories

Reolink Go IP-camera’s

Reolink IP-camera's

Showing all 3 results

 • Reolink Go IP-camera’s

  0 out of 5

  Reolink Go IP-camera’s

  0 out of 5

  Met de Reolink GO ip-camera houd je overal en altijd een oogje in het zeil. De camera heeft een batterij, waardoor je deze overal plaatst. Dankzij de 4G-verbinding hoef je bovendien ook geen wifi-ontvangst te hebben. Zo bewaak je zelfs een erg diepe tuin of hou je een vakantiehuis altijd in de gaten. Ook als je daar geen vaste internetverbinding hebt. De camera begint automatisch met opnemen als hij beweging detecteert. Je krijgt direct een melding op je smartphone. Beelden kijk je daarin overal ter wereld live terug. Plaats een sd-kaart in de camera en je bekijkt ook later terug wat er heeft plaatsgevonden.

  Quick View
 • Reolink Argus PT IP-camera’s

  0 out of 5

  Reolink Argus PT IP-camera’s

  0 out of 5

  Hang de Reolink Argus PT ip-camera overal in en rond het huis op, zonder dat je stroom- of netwerkkabels nodig hebt. Omdat de camera op een batterij werkt, plaats je hem overal waar wifi-ontvangst is. De Argus PT draait en kantelt op afstand, waardoor je een groot gebied bekijkt. Hij begint automatisch met opnemen als hij beweging detecteert. Je krijgt hiervan direct een melding op je smartphone. Beelden kijk je daarin overal ter wereld live terug. Plaats een sd-kaart in de camera en je bekijkt ook later terug wat er heeft plaatsgevonden. Koppel de camera met Google Assistant of Alexa en bedien deze ook met spraakopdrachten. Zo zie je live beelden via je Google Nest Hub of schakel je de camera eenvoudig in als je van huis gaat.

  Quick View
 • Reolink RLC-511W IP-camera’s

  0 out of 5

  Reolink RLC-511W IP-camera’s

  0 out of 5

  Bewaak een diepe tuin of een parkeerterrein met de Reolink RLC-422W. Deze bewakingscamera heeft een zoomlens, zodat je gebeurtenissen dichterbij haalt. De beeldkwaliteit gaat hierdoor niet achteruit. Dankzij de hoge resolutie is het beeld bovendien scherper. Zo komt alles gedetailleerd in beeld. Zelfs als er achter in je tuin iets gebeurt. Je stelt bovendien heel precies in welke plekken op jouw terrein belangrijk genoeg zijn voor een waarschuwing. Dankzij de smartphone app wordt je niet alleen gewaarschuwd bij een voorval, maar kijk je ook live mee. Plaats een sd-kaart en je kijkt ook beelden terug. Waar ter wereld je ook bent.

  Quick View
Top
X