Product categories

Rowenta Explorer Serie 60 RR7455 Robotstofzuigers

Rowenta Robotstofzuigers

Showing all 5 results

 • Rowenta Explorer Serie 60 RR7455 Robotstofzuigers

  0 out of 5

  Rowenta Explorer Serie 60 RR7455 Robotstofzuigers

  0 out of 5

  De Rowenta Explorer Serie 60 RR7455 robotstofzuiger heeft een dweilfunctie. Dit houdt in dat hij na het stofzuigen gelijk een vochtige doek over de vloer haalt. Zo sla je 2 vliegen in één klap. Je hoeft alleen de dweil te bevestigen en het reservoir te vullen met een sopje. De speciaal ontwikkelde borstel voor dierenharen maakt de robot ideaal voor mensen met huisdieren. Aan het begin van de week plan je de robot in met de app, zo heb je er de rest van de week geen omkijken meer naar. Helemaal niet omdat de robotstofzuiger uit zichzelf terugkeert naar het basisstation als de accu leeg is. Dankzij de systematische schoonmaakroute weet je zeker dat de robot geen delen overslaat.

  Quick View
 • Rowenta Explorer Serie 20 RR6871 Robotstofzuigers

  0 out of 5

  Rowenta Explorer Serie 20 RR6871 Robotstofzuigers

  0 out of 5

  De Rowenta Explorer Serie 20 RR6871 robotstofzuiger heeft een dweilfunctie. Dit houdt in dat hij na het stofzuigen gelijk een vochtige doek over de vloer haalt. Zo sla je 2 vliegen in één klap. Je hoeft alleen de dweil te bevestigen en het reservoir te vullen met een sopje. De robot heeft 7 reinigingsprogramma¿s. Aan het begin van de week plan je de robot in met de afstandsbediening, zo heb je er de rest van de week geen omkijken meer naar. Helemaal niet omdat de robotstofzuiger uit zichzelf terugkeert naar het basisstation als de accu leeg is. Na 6 uur is ‘ie weer volledig opgeladen en hervat hij het programma. Op een volle accu doet de robotstofzuiger 150 minuten zijn werk.

  Quick View
 • Rowenta Explorer Serie 20 RR6825 Robotstofzuigers

  0 out of 5

  Rowenta Explorer Serie 20 RR6825 Robotstofzuigers

  0 out of 5

  De Rowenta Explorer Serie 20 RR6825 bestuur je gemakkelijk op afstand dankzij de meegeleverde afstandsbediening. Je stelt tijdschema¿s en programma¿s in waarmee je de robotstofzuiger 7 dagen vooruit programmeert. Op de afstandsbediening vind je 3 reinigingsprogramma’s, waaronder de randmodus. Als je dit programma inschakelt, reinigt de robot specifiek de muren en plinten. De accu gaat ruim 2 uur mee. Op het moment dat de accu leegraakt keert de robot automatisch terug naar het laadstation. Wel zo makkelijk. Na 6 uur is de robot weer volledig opgeladen en maakt hij het onderbroken programma netjes af.

  Quick View
 • Rowenta Explorer Serie 40 RR7255 Robotstofzuigers

  0 out of 5

  Rowenta Explorer Serie 40 RR7255 Robotstofzuigers

  0 out of 5

  De Rowenta Explorer Serie 40 RR7255 robotstofzuiger heeft een dweilfunctie. Dit houdt in dat hij na het stofzuigen gelijk een vochtige doek over de vloer haalt. Zo sla je 2 vliegen in één klap. Je hoeft alleen de dweil te bevestigen en het reservoir te vullen met een sopje. De speciaal ontwikkelde borstel voor dierenharen maakt de robot ideaal voor mensen met huisdieren. Met maar liefst 7 soorten reinigingsprogramma¿s is de stofzuiger geschikt voor elke klus. Aan het begin van de week plan je de robot in met de app, zo heb je er de rest van de week geen omkijken meer naar. Helemaal niet omdat de robotstofzuiger uit zichzelf terugkeert naar het basisstation als de accu leeg is.

  Quick View
 • Rowenta Smart Force Essential RR6927 Robotstofzuigers

  0 out of 5

  Rowenta Smart Force Essential RR6927 Robotstofzuigers

  0 out of 5

  De Rowenta Smart Force Essential RR6927 is een basis robotstofzuiger die helpt bij het schoonmaken van jouw vloer. Je bestuurt de robot eenvoudig via een afstandsbediening, waar je kiest uit 3 schoonmaakprogramma’s. De robot gaat willekeurig door je huis, maakt specifiek de randen schoon of gaat willekeurig door één ruimte. Is de accu leeg, dan rijdt hij zelf terug naar het laadstation. Wil je dat de robot elke dag een rondje door het huis rijdt? Stel dan via de afstandsbediening een schoonmaakschema in. Hiermee plan je tot 7 schoonmaakbeurten vooruit. Daarnaast laat je de robotstofzuiger met een gerust hart de bovenverdieping stofzuigen. Valsensoren voorkomen namelijk dat hij van de trap valt.

  Quick View
Top
X