Product categories

Rowenta Air Force Flex 460 RH9292 Stofzuigers

Rowenta Stofzuigers

Showing 1–16 of 17 results

 • Rowenta Air Force Flex 460 RH9292 Stofzuigers

  0 out of 5

  Rowenta Air Force Flex 460 RH9292 Stofzuigers

  0 out of 5

  De Rowenta Air Force Flex 460 RH9292 is voorzien van een aantal handige snufjes zodat je écht goed schoonmaakt, zelfs onder meubels en op kasten. Deze steelstofzuiger heeft een flexibel stuk in de stang, zodat je hem eenvoudig buigt en zo onder kasten en banken stofzuigt. Met de up-top borstel stofzuig je ook de bovenkant van de kast, echt zo’n plek waar stof zich verzamelt. Tijdens het stofzuigen van de vloer en het tapijt schakelt de verlichting in. Zo zie je geen broodkruim over het hoofd. Wanneer je klaar bent hang je de steelstofzuiger netjes aan de wand. Handig, want zo neemt hij minder plek in.

  Quick View
 • Rowenta Compact Power Cyclonic RO3733 Stofzuigers

  0 out of 5

  Rowenta Compact Power Cyclonic RO3733 Stofzuigers

  0 out of 5

  Wil je een eenvoudige stofzuiger zonder zak die je gemakkelijk opbergt, dan is de Rowenta Compact Power Cyclonic RO3733 een goede keuze voor jou. Door het compacte formaat neemt de stofzuiger namelijk minder ruimte in wanneer je ‘m in de kast zet. Je ontvangt bij deze stofzuiger een combiborstel en een parketborstel. De combiborstel schakel je eenvoudig om als je van de harde vloer naar het tapijt rijdt. Handig, hoef je niet steeds van opzetborstel te wisselen. Heb je een parketvloer, dan raden we de parketborstel aan. Dankzij de zachte haren ontstaan er namelijk geen krassen op jouw kwetsbare vloer. Klaar met stofzuigen? Leeg de stofbak dan eenvoudig boven de prullenbak.

  Quick View
 • Rowenta Power XXL RO3142 Stofzuigers

  0 out of 5

  Rowenta Power XXL RO3142 Stofzuigers

  0 out of 5

  De Rowenta Power XXL RO3142 is dankzij de snoerlengte van ruim 8 meter en grote opvangbak van 4,5 liter geschikt voor grote huishoudens. Met deze snoerlengte stofzuig je 95 vierkante meter ongestoord. Bij de stofzuiger ontvang je verschillende accessoires. De combiborstel is geschikt voor alle vloertypes, maar voor kwetsbare vloeren gebruik je de parketborstel. Door de lange borstelharen raakt je laminaat niet beschadigt. Daarnaast ontvang je een kierenzuigmond en meubelzuigmond. Zo stofzuig je elk oppervlakte en bereik je elk hoekje. Ook omdat de stofzuigersteel verstelbaar is. Ben je klaar met stofzuigen? Zet de stofzuiger in de parkeerstand en berg hem netjes op.

  Quick View
 • Rowenta Air Force Flex 560 RH9471 Stofzuigers

  0 out of 5

  Rowenta Air Force Flex 560 RH9471 Stofzuigers

  0 out of 5

  De Rowenta Air Force Flex 560 RH9471 heeft een slim ontwerp. Je verstelt de steel gemakkelijk als je lengte tekort komt of onder de bank wilt stofzuigen. Daarnaast is de kruimeldief afneembaar. Handig voor de kleine schoonmaakklusjes. Zo neem je na het ontbijt in een handomdraai de keukentafel af. Bij de steelstofzuiger ontvang je meerdere accessoires, waaronder een mini turboborstel. Deze borstel is zeer geschikt voor het stofzuigen van tapijt en bekleding. Bijvoorbeeld de favoriete sofa van je kat. De ronddraaiende borstels verwijderen dierenharen moeiteloos. Als je klaar bent met stofzuigen berg je de stofzuiger netjes op in het laadstation. Na 3 uur is de accu weer volledig opgeladen. Op een volle accu stofzuig je zo¿n 30 minuten.

  Quick View
 • Rowenta Air Force Flex 760 RH9574 Stofzuigers

  0 out of 5

  Rowenta Air Force Flex 760 RH9574 Stofzuigers

  0 out of 5

  De Rowenta Air Force Flex 760 RH9574 heeft een krachtige accu waardoor je 75 minuten lang stofzuigt in de laagste stand. Handig, want zo maak je jouw hele huis in één schoonmaakbeurt schoon. Ook het stofreservoir is op een grote schoonmaak voorbereid, want hier past 0,8 liter aan stof en vuil in voordat je hem moet legen boven de container. Tijdens het stofzuigen gaat de verlichting aan zodat geen enkele kruimel jou ontglipt. Onder banken en kasten stofzuigen is gemakkelijk omdat je de steelstofzuiger ombuigt. Heb je een lekker dik tapijt liggen waarin vuil zich verstopt? Schakel dan de turbostand in. Pak als laatste nog even de accessoires erbij om ook alle hoeken en meubels stofvrij te maken.

  Quick View
 • Rowenta Silence Force Compact RO7321 Stofzuigers

  0 out of 5

  Rowenta Silence Force Compact RO7321 Stofzuigers

  0 out of 5

  Dankzij de parketborstel én de combiborstel stofzuig je met de Rowenta Silence Force Compact RO7321 bijna elk vloertype schoon. Met de combiborstel stofzuig je namelijk zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Het enige wat jij moet doen is de zuigmond omschakelen naar de juiste stand. Heb jij alleen laminaat of een parketvloer thuis? Dan is een parketborstel beter. De lange haren voorkomen krassen en zorgen er tegelijkertijd voor dat de borstel niet vast zuigt aan de vloer. Met de kierenzuigmond en de meubelborstel neem je gelijk de plinten en traptreden mee.

  Quick View
 • Rowenta Compact Power XXL RO4871 Stofzuigers

  0 out of 5

  Rowenta Compact Power XXL RO4871 Stofzuigers

  0 out of 5

  De Rowenta Power XXL RO4871 heeft een compact design en is relatief licht. Dit is fijn voor de grote schoonmaakklus. Zo sjouw je de stofzuiger gemakkelijk de trap op en af. Bij de stofzuiger ontvang je verschillende accessoires. De mini-turboborstel verwijdert dankzij de ronddraaiende borstels moeiteloos dierenharen. Zo neem je tijdens het stofzuigen ook het kattenhuis mee. Daarnaast ontvang je een kierenzuigmond en meubelzuigmond. Zo stofzuig je elk oppervlakte en bereik je elk hoekje. Ook omdat de stofzuigersteel verstelbaar is. Ben je klaar met stofzuigen? Je leegt het reservoir gemakkelijk en hygiënisch door het kliksysteem. Vervolgens zet je de stofzuiger in de parkeerstand en berg je `m netjes op.

  Quick View
 • Rowenta Swift Power Cyclonic RO2981 Stofzuigers

  0 out of 5

  Rowenta Swift Power Cyclonic RO2981 Stofzuigers

  0 out of 5

  De Rowenta Swift Power Cyclonic RO2981 is een eenvoudige stofzuiger die je door de verschillende accessoires voor veel stofzuigklussen in huis gebruikt. Je ontvangt namelijk zowel een combiborstel als een parketborstel. De combiborstel gebruik je op alle harde vloeren en schakel je eenvoudig om als je naar het tapijt rijdt. Heb je een kwetsbare vloer van hout? Gebruik dan de parketborstel. Met de mini-turboborstel neem je gelijk de traptreden mee en de flexibele kierenzuigmond maakt het makkelijker om moeilijk te bereiken plekken te stofzuigen. Handig, voor het stofzuigen van de auto bijvoorbeeld. Stof belandt in de stofbak, welke je eenvoudig boven de prullenbak leegt. Is de stofzuiger gelijk weer klaar voor de volgende stofzuigbeurt.

  Quick View
 • Rowenta Air Force All-In-One 460 RH9286WO Stofzuigers

  0 out of 5

  Rowenta Air Force All-In-One 460 RH9286WO Stofzuigers

  0 out of 5

  De Rowenta Air Force All-In-One 460 RH9286WO heeft voor elke soort vuil het juiste opzetstuk, zelfs voor stugge dierenharen. Je ontvangt namelijk naast een combiborstel met LED-verlichting, ook een mini-turboborstel. Hiermee zuig je gemakkelijker dierenharen of ander grof vuil van de meubels of traptreden. Daarnaast ontvang je een verlengde kierenzuigmond. Deze zorgt ervoor dat je moeiteloos krappe ruimtes stofzuigt, zoals de ruimte naast de wasmachine. Wil je ook kwetsbare meubels of accessoires stofzuigen? De ronde borstels met kleuren zijn hier speciaal voor gemaakt. Jaloezieën, lampenkappen of het tv-scherm maak je gemakkelijk stofvrij. Als de accu na 20 minuten stofzuigen leeg is, laad je deze op in de wandoplader. Na 3 uur is de steelstofzuiger weer klaar voor de volgende stofzuigbeurt.

  Quick View
 • Rowenta Air Force Flex 560 RH9474 Stofzuigers

  0 out of 5

  Rowenta Air Force Flex 560 RH9474 Stofzuigers

  0 out of 5

  Met de Rowenta Air Force Flex 560 RH9474 stofzuig je ook moeilijk bereikbare plekken in een handomdraai schoon. Deze steelstofzuiger heeft namelijk een flexibel stuk in de stang. Hierdoor buig je `m eenvoudig in de gewenste hoek en kom je beter onder lage meubels, zoals de bank of het bed. Door de verlichting op de zuigmond zie je op deze plekken ook meteen goed waar het stof ligt. Voor hoge plekken ontvang je een up-top borstel. Hiermee haal je ook gelijk het stof bovenop de kast weg tijdens het schoonmaken. Met een volle accu stofzuig je 35 minuten lang het huis. Is de accu leeg maar wil je de bovenverdieping nog stofzuigen? In 3 uur is de accu weer opgeladen.

  Quick View
 • Rowenta Silence Force Animal Care Pro RO6491EA Stofzuigers

  0 out of 5

  Rowenta Silence Force Animal Care Pro RO6491EA Stofzuigers

  0 out of 5

  Met de Rowenta Silence Force Animal Care Pro RO6491EA heb je de juiste stofzuiger in huis om dierenharen op te zuigen. Je ontvangt namelijk verschillende borstels die hierbij helpen. De turboborstel draait rond zodat dierenharen beter uit het tapijt komen. Daarnaast haal je met de mini-turboborstel eenvoudig de haren van de stoel of traptreden. Handig, als Bob de kat graag op de stoel ligt te slapen. Heb je verder vooral houten vloeren of laminaat in huis? Gebruik dan de zachte parketborstel. Deze voorkomt namelijk dat er krassen ontstaan op jouw kwetsbare vloer. De stofzuiger heeft daarnaast 4 zwenkwielen. Hierdoor manoeuvreert hij gemakkelijk door het huis en gaat soepel de bochten om.

  Quick View
 • Rowenta X-Trem Power Parquet RO6856EA Stofzuigers

  0 out of 5

  Rowenta X-Trem Power Parquet RO6856EA Stofzuigers

  0 out of 5

  Heb jij vooral houten vloeren of laminaat in huis, dan is de Rowenta X-Trem Power Parquet RO6856EA een stofzuiger voor jou. Je ontvangt namelijk een parketborstel. Deze borstel heeft zachte haren zodat er geen krassen ontstaan op jouw kwetsbare vloeren. Daarnaast zorgt de lengte van de haren ervoor dat de borstel zich niet vast zuigt aan de vloer. Fijn, weet je zeker dat er geen schade ontstaat. Heb je tegels of een andere harde vloer thuis, dan volstaat de combiborstel voor jou prima. Deze schakel je eenvoudig om als je van de harde vloer naar een vloerkleed rijdt. Wil je gelijk de salontafel stofvrij maken? Gebruik dan de geïntegreerde zachte afstofborstel die in het handvat zit.

  Quick View
 • Rowenta Silence Force Multi Cyclonic RO8388EA Stofzuigers

  0 out of 5

  Rowenta Silence Force Multi Cyclonic RO8388EA Stofzuigers

  0 out of 5

  Met de Rowenta Silence Force Multi Cyclonic RO8388EA haal je een krachtige stofzuiger in huis voor zowel houten vloeren als dierenharen. Je ontvangt namelijk een parketborstel speciaal voor houten vloeren. Daarnaast ontvang je een mini-turboborstel om dierenharen gemakkelijk van meubels te zuigen. Fijn, als Minoes regelmatig op de nieuwe kussens ligt. Ga je de auto schoonmaken? Dan komt de mini-turboborstel ook van pas én is de meegeleverde flexibele kierenzuigmond handig. Hiermee kom je namelijk beter bij moeilijk te bereiken plekken. Stof belandt in de stofbak en deze leeg je eenvoudig boven de prullenbak. De cycloontechnologie voorkomt dat de zuigkracht afneemt als de stofbak vol raakt, dus als je de stofbak een keer vergeet te legen is dat geen probleem.

  Quick View
 • Rowenta Air Force All-In-One 460 RH9252 Stofzuigers

  0 out of 5

  Rowenta Air Force All-In-One 460 RH9252 Stofzuigers

  0 out of 5

  Met de Rowenta Air Force All-In-One 460 RH9252 heb je voor elke stofzuigklus het juiste opzetstuk in huis. Voor de steelstofzuiger ontvang je een combiborstel met LED-verlichting. Hiermee stofzuig je harde vloeren en laagpolig tapijt nóg schoner omdat je door de verlichting beter ziet waar het stof ligt. Dit is handig op donkere plekken, zoals onder het bed. Daarnaast ontvang je verschillende accessoires voor de kruimelzuiger. De lange kierenzuigmond maakt het gemakkelijker om moeilijk te bereiken plekken te stofzuigen en met de verschillende ronde borstels stof je de lampenkappen of meubels af. Met een volle accu stofzuig je 20 minuten aan 1 stuk door en na 3 uur is de steelstofzuiger weer opgeladen en klaar voor de volgende stofzuigbeurt.

  Quick View
 • Rowenta X-Trem Power Cyclonic RO6984EA Stofzuigers

  0 out of 5

  Rowenta X-Trem Power Cyclonic RO6984EA Stofzuigers

  0 out of 5

  Met de Rowenta X-Trem Power Cyclonic RO6984EA stofzuig je een kwetsbare houten vloer schoon zonder risico op krassen. Je ontvangt namelijk naast een combiborstel ook een parketborstel. Heb je huisdieren die soms stiekem een dutje doen op de bank of stoel? Gebruik dan de mini-turboborstel. De ronddraaiende borstel van dit opzetstuk pakt haren gemakkelijker op van de meubels. Deze borstel is ook een handig hulpmiddel bij het schoonmaken van de auto. Tijdens het stofzuigen van de auto gebruik je dan meteen de kierenzuigmond om tussen de autostoelen te komen of pak je de meubelzuigmond erbij voor de achterbank. Als je klaar bent met stofzuigen leeg je eenvoudig het stofreservoir boven de prullenbak.

  Quick View
 • Rowenta Power XXL RO3171 Stofzuigers

  0 out of 5

  Rowenta Power XXL RO3171 Stofzuigers

  0 out of 5

  De Rowenta Power XXL RO3171 is dankzij de snoerlengte van ruim 8 meter en grote opvangbak van 4,5 liter geschikt voor grote huishoudens. Met deze snoerlengte stofzuig je 95 vierkante meter ongestoord. Bij de stofzuiger ontvang je verschillende accessoires. De mini-turboborstel verwijdert dankzij de ronddraaiende borstels moeiteloos dierenharen. Zo neem je tijdens het stofzuigen ook het kattenhuis mee. Daarnaast ontvang je een kierenzuigmond, meubelzuigmond en combiborstel. Hiermee stofzuig je elk oppervlakte en bereik je elk hoekje. Ook omdat de stofzuigersteel verstelbaar is. Ben je klaar met stofzuigen? Zet de stofzuiger in de parkeerstand en berg hem netjes op.

  Quick View
Top
X