Product categories

Sage The Boss To Go Plus Blenders

Sage Blenders

Showing all 4 results

 • Sage The Boss To Go Plus Blenders

  0 out of 5

  Sage The Boss To Go Plus Blenders

  0 out of 5

  Met de Sage the Boss To Go Plus hak je ingrediënten fijn in de rvs blendbeker. Rvs is erg stevig en houdt warmte en kou vast. Handig bij het hakken van harde ingrediënten of bij koude smoothies. Dankzij het hoge vermogen van 1000 watt en de sterke rvs en tritan blenderkannen crush je ook harde ingrediënten, zoals ijsklontjes, voor in jouw smoothie. De smoothies neem je gemakkelijk mee naar je werk of de sportschool, dankzij de drinkdeksels. Je zet de blender aan door de blenderkan op het motorstuk te draaien. De blender gaat weer uit door de blenderkan eraf te draaien. Na gebruik reinig je de losse onderdelen in de vaatwasser.

  Quick View
 • Sage the Super Q Blenders

  0 out of 5

  Sage the Super Q Blenders

  0 out of 5

  Met de Sage the Super Q haal je een echte alleskunner in huis. Zo maak je soep in de blender, dankzij de stoomfunctie. Handig, want hierdoor heb je geen pan meer nodig. Met de 5 automatische programma’s maak je smoothies, bevroren toetjes, soep of crush je ijs. Zo hoef je niet na te denken over de juiste instellingen en krijg je toch het beste resultaat. Is je smoothie klaar? Schroef eenvoudig de to go deksel op de blenderkan en je neemt de smoothie mee naar je werkt. De veelzijdige blender heeft daarnaast ook een overbelastingsbeveiliging, zodat de motor niet doorbrandt en jij er lang plezier van hebt.

  Quick View
 • Sage The Fresh & Furious Blenders

  0 out of 5

  Sage The Fresh & Furious Blenders

  0 out of 5

  De Sage the Fresh & Furious is erg krachtig en raakt niet oververhit, dankzij de overbelastingsbeveiliging die aangeeft wanneer je te lang mixt. In de tritan blenderkan mix je met gemak ijsklontjes en andere harde ingrediënten fijn door het hoge vermogen van 1300 watt. Zo maak je heerlijke ijskoffies en smoothies met bevroren stukken fruit. Met de automatische programma’s maak je verschillende smoothies en hak je ijsklontjes fijn. Dankzij de literaanduiding meet je vloeistoffen direct in de blenderkan af. Door de antislipvoetjes blijft de blender netjes op z’n plek staan tijdens het mixen en gaat ‘ie niet aan de wandel. Na gebruik reinig je de blenderkan met het automatische reinigingsprogramma of in de vaatwasser.

  Quick View
 • Sage the 3X Bluicer Pro Blenders

  0 out of 5

  Sage the 3X Bluicer Pro Blenders

  0 out of 5

  De Sage the 3X Bluicer Pro is een blender en juicer in één. Zo maak je heerlijke smoothies én pers je heldere sapjes. De blender heeft een vermogen van 1350 watt, wat de motor erg sterk maakt. Hierdoor blend je met gemak harde ingrediënten, zoals ijsklontjes. Lekker, voor door de smoothie in de zomer. De juicer heeft een grote vulopening, zodat je groenten en fruit niet eerst hoeft fijn te snijden. Wanneer je de juicer gebruikt, vang je het sap op in de blenderkan of in het sapreservoir van 3 liter. Of zet een glas onder het tuitje om voor één persoon sap te persen. Dankzij de druppelstop druppelt de juicer niet na en blijft jouw aanrecht schoon.

  Quick View
Top
X