Product categories

Salora 24HMS5904 Televisies

Salora Televisies

Showing all 13 results

 • Salora 24HMS5904 Televisies

  0 out of 5

  Salora 24HMS5904 Televisies

  0 out of 5

  Als je een tv voor kleine ruimtes zoekt, is de Salora 24HMS5904 iets voor jou. Deze compacte tv beschikt over een 12V aansluiting en adapter. Je gebruikt hem hierdoor niet alleen in een kleine slaap- of studeerkamer, maar ook in een caravan of boot. Verbind de tv met internet en krijg toegang tot handige smart functies. Op deze manier schakel je gemakkelijk naar een video van YouTube of je Netflix account. Dankzij de ingebouwde mediaspeler toont de tv foto’s of video’s vanaf een usb stick of harde schijf. Dat is handig als je geen ruimte hebt om een Blu-ray speler aan te sluiten.

  Quick View
 • Salora 43UHL2800 Televisies

  0 out of 5

  Salora 43UHL2800 Televisies

  0 out of 5

  Met de Salora 43UHL2800 zie je alle details van je favoriete film of serie. Deze tv ondersteunt de 4K resolutie, die 4 keer scherper is dan full hd. Hierdoor komen kleine zandkorrels of de vacht van een dier realistisch in beeld. Dankzij de ingebouwde mediaspeler bekijk je foto’s of video’s van een usb stick of harde schijf. Dat is handig als je weinig ruimte hebt om externe apparatuur aan te sluiten. Wil je wel een apparaat als een Blu-ray speler, spelcomputer of digitale decoder aan de tv koppelen? Geen probleem. Dankzij de 3 HDMI ingangen sluit je probleemloos meerdere apparaten tegelijkertijd aan. Op deze manier hoef je niet steeds de kabels te verwisselen.

  Quick View
 • Salora 39FSB6502 Televisies

  0 out of 5

  Salora 39FSB6502 Televisies

  0 out of 5

  Met de Salora 39FSB6502 geniet je eenvoudig van online entertainment. Verbind deze tv met internet en krijg toegang tot diverse smart functies. De afstandsbediening heeft een speciale YouTube en Netflix toets, zodat je deze videodiensten met één druk op de knop opent. Kijk je liever naar opgeslagen video’s of foto’s? Dan speelt de tv deze beelden probleemloos af van een aangesloten usb stick of harde schijf. Aan de achterkant van de tv vind je dubbele HDMI ingangen voor 2 apparaten, zoals je spelcomputer en digitale decoder.

  Quick View
 • Salora 24HDB6505 Televisies

  0 out of 5

  Salora 24HDB6505 Televisies

  0 out of 5

  Zoek je een tv voor kleine kamers, dan is de Salora 24HDB6505 iets voor jou. Deze compacte tv beschikt over een ingebouwde dvd speler. Hierdoor geniet je zonder randapparatuur van je dvd collectie. Als je liever naar opgeslagen foto’s of video’s kijkt, verbind je een usb stick of harde schijf met de usb ingang. Dankzij de ingebouwde mediaspeler geeft de tv je beelden moeiteloos weer.

  Quick View
 • Salora 43FSB6504 Televisies

  0 out of 5

  Salora 43FSB6504 Televisies

  0 out of 5

  Met de Salora 43FSB6504 geniet je eenvoudig van je favoriete entertainment. Wanneer je deze tv met internet verbindt, krijg je toegang tot handige smart functies. Zo kijk je naar een YouTube video of een serie van je Netflix account. De ingebouwde wifi ontvanger maakt een ethernetkabel overbodig. Wil je naar een opgeslagen foto of video kijken? Sluit dan een usb stick of harde schijf aan op de usb ingang. Handig, als je geen plek hebt voor losse apparaten zoals een Blu-ray speler. Waar je ook naar kijkt, de Full HD resolutie levert een scherpe beeldkwaliteit. Daardoor mis je geen detail van een film, game of sportwedstrijd.

  Quick View
 • Salora 24HLB6500 Televisies

  0 out of 5

  Salora 24HLB6500 Televisies

  0 out of 5

  De Salora HLB6500 is een handige tv voor kleine ruimtes, zoals een studeer- of slaapkamer. Dit compacte model heeft een ingebouwde mediaspeler. Dit betekent dat hij video’s afspeelt van een usb stick of harde schijf. Dat is handig als je geen ruimte hebt om losse apparatuur aan te sluiten, zoals een dvd speler. Naast dubbele hdmi ingangen beschikt de tv over een CI+ ingang. Hierin plaats je een CI+ module, met daarin de smartcard van je tv provider. Op deze manier kijk je zonder losse decoder naar digitale tv.

  Quick View
 • Salora 22FLB6500 Televisies

  0 out of 5

  Salora 22FLB6500 Televisies

  0 out of 5

  Als je een tv voor kleine kamers zoekt, is de Salora 22FLB6500 iets voor jou. Deze compacte televisie ondersteunt de Full HD resolutie. Hierdoor zijn de kleine details van een film of programma duidelijk zichtbaar. Dankzij de ingebouwde mediaspeler speelt hij video’s af van een usb stick of harde schijf. Dat is handig wanneer je geen ruimte hebt om een dvd speler aan te sluiten. Naast dubbele hdmi ingangen beschikt de tv over een CI+ ingang. Hierin plaats je een CI+ module, met daarin de smartcard van je tv provider. Op deze manier kijk je zonder losse decoder naar digitale tv.

  Quick View
 • Salora 22FMS5904 Televisies

  0 out of 5

  Salora 22FMS5904 Televisies

  0 out of 5

  Als je een tv voor kleine ruimtes zoekt en een klein budget hebt, is de Salora 22FMS5904 iets voor jou. Deze tv is slechts 35 centimeter hoog en 51 centimeter breed. Je plaatst hem daardoor gemakkelijk in een slaap- of studeerkamer. Dankzij de 12V aansluiting gebruik je de tv ook in een caravan of boot. Wanneer je de tv via wifi met je thuisnetwerk verbindt, krijg je toegang tot diverse smart functies. Zo kijk je bijvoorbeeld naar een video van je Netflix account. Door de ingebouwde mediaspeler speelt de tv video’s af van een usb stick of harde schijf. Dat is handig wanneer je geen Blu-ray speler aan wilt sluiten.

  Quick View
 • Salora 32LED1600 Televisies

  0 out of 5

  Salora 32LED1600 Televisies

  0 out of 5

  Zoek je een simpele tv voor kleine kamers? Dan is de Salora 32LED1600 iets voor jou. Deze tv is slechts 48 centimeter hoog en 74 centimeter breed. Daardoor plaats je hem eenvoudig in een kleine slaap- of studeerkamer. De tv speelt opgeslagen video’s probleemloos af van een usb stick of harde schijf. Handig, als je geen ruimte hebt om een dvd speler aan te sluiten. Om naar digitale tv te kijken, moet je wel een losse digitale decoder aansluiten. De tv heeft namelijk geen ingebouwde DVB tuner.

  Quick View
 • Salora 20LED1600 Televisies

  0 out of 5

  Salora 20LED1600 Televisies

  0 out of 5

  Heb je een klein budget en zoek je een simpele tv voor compacte ruimtes, zoals een studeerkamer? Kijk dan eens naar de Salora 20LED1600. Deze tv is slechts 30 centimeter hoog en 46 centimeter breed. Hierdoor neemt hij weinig ruimte in. Dankzij de 12V aansluiting gebruik je hem ook gemakkelijk in een caravan of boot. De tv speelt opgeslagen video’s probleemloos af van een usb stick of harde schijf. Handig, als je geen ruimte hebt om een dvd speler aan te sluiten. Om naar digitale tv te kijken, moet je wel een losse digitale decoder aansluiten. De tv heeft namelijk geen ingebouwde DVB tuner.

  Quick View
 • Salora 22LED1600 Televisies

  0 out of 5

  Salora 22LED1600 Televisies

  0 out of 5

  Zoek je een simpele tv voor kleine kamers? Dan is de Salora 22LED1600 iets voor jou. Deze tv is slechts 34 centimeter hoog en 51 centimeter breed. Daardoor plaats je hem eenvoudig in een kleine slaap- of studeerkamer. Door de Full HD resolutie zie je veel details, mits je niet verder dan anderhalve meter van het kleine scherm zit. De tv speelt opgeslagen video’s probleemloos af van een usb stick of harde schijf. Dat is handig als je geen ruimte hebt om een dvd speler aan te sluiten. Om naar digitale tv te kijken, moet je wel een losse digitale decoder aansluiten. De tv heeft namelijk geen ingebouwde DVB tuner.

  Quick View
 • Salora 24LED1600 Televisies

  0 out of 5

  Salora 24LED1600 Televisies

  0 out of 5

  Zoek je een simpele tv voor kleine kamers? Dan is de Salora 24LED1600 iets voor jou. Deze tv is slechts 37 centimeter hoog en 56 centimeter breed. Daardoor plaats je hem eenvoudig in een kleine slaap- of studeerkamer. Dankzij de 12V aansluiting gebruik je hem ook gemakkelijk in een caravan of boot. De tv speelt opgeslagen video’s probleemloos af van een usb stick of harde schijf. Handig, als je geen ruimte hebt om een dvd speler aan te sluiten. Om naar digitale tv te kijken, moet je wel een losse digitale decoder aansluiten. De tv heeft namelijk geen ingebouwde DVB tuner.

  Quick View
 • Salora 40LED1600 Televisies

  0 out of 5

  Salora 40LED1600 Televisies

  0 out of 5

  De Salora 40LED1600 is een Full HD tv waarmee je scherpe beelden bekijkt. Als je naar opgeslagen films of series wilt kijken, heb je geen externe apparatuur nodig die veel ruimte in beslag neemt. Sluit een usb stick of externe harde schijf aan op de usb ingang en bekijk je opgeslagen video’s op het scherm. Wil je tijdens het tv kijken niemand storen? Verbind dan een hoofdtelefoon met het apparaat.

  Quick View
Top
X