Product categories

Samson XPD2 Handheld Microfoons

Samson Microfoons

Showing all 3 results

 • Samson XPD2 Handheld Microfoons

  0 out of 5

  Samson XPD2 Handheld Microfoons

  0 out of 5

  De Samson XPD2 Handheld is een draadloos microfoonsysteem met handmicrofoon dat geschikt is voor interviews, streaming en presentaties. Met dit usb systeem ben je startklaar en heb je geen extra audio apparatuur meer nodig. Je verbindt de usb stick met je computer of smartphone, waardoor je geluid direct opneemt of doorstuurt naar speakers. Met de aan-uitknop zet de spreker zelf de microfoon uit. Zo neemt de microfoon geen geluid op wanneer je bijvoorbeeld backstage staat. De usb ontvanger is uitgerust met een line uitgang. Hierdoor verbind je het systeem met analoge apparatuur, zoals een mengpaneel. Hierdoor gebruik je de microfoon ook eenvoudig tijdens een evenement.

  Quick View
 • Samson C01U Pro Microfoons

  0 out of 5

  Samson C01U Pro Microfoons

  0 out of 5

  De Samson C01U Pro is een USB-microfoon voor muzikanten die thuis kwalitatieve stemopnames voor mixtapes, podcasts en YouTube-filmpjes willen maken. Deze condensatormicrofoon heeft niet voor niets het woord pro in de naam. De C01U Pro maakt een professionele geluidskwaliteit namelijk bereikbaar voor iedereen met een computer of laptop met USB-aansluiting.

  Quick View
 • Samson Meteor Mic Microfoons

  0 out of 5

  Samson Meteor Mic Microfoons

  0 out of 5

  De Samson Meteor Mic is een USB-microfoon met een klassiek en tegelijk futuristisch design. Deze condensatormicrofoon is zeer geschikt voor het opnemen van voice-overs voor podcasts, YouTube-filmpjes en video chatten via Skype. Neem je liever op met je iPad? Geen probleem, de Samson Meteor Mic werkt ook met deze populaire tablet. Je hebt wel een iPad connection kit nodig.

  Quick View
Top
X