Product categories

Samsung NK24M3050PS/U1 Afzuigkappen

Samsung Afzuigkappen

Showing all 4 results

 • Samsung NK24M3050PS/U1 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Samsung NK24M3050PS/U1 Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Samsung NK24M3050PS geeft je keuken een moderne uitstraling dankzij de roestvrijstalen behuizing en geïntegreerde verlichting. Met een minimale afzuigcapaciteit van 192 m³ per uur is de afzuigkap geschikt voor een keuken van 20 tot 30 m³. De afzuigkap heeft 3 standen die via drukknoppen te bedienen zijn. Na een avondje kokkerellen drijf je met deze knoppen zelfs de geur van gebakken bacon weg. Het staal is eenvoudig schoon te maken met een nat doekje. De compacte vetfilters reinig je in een warm sopje en gebruik je zo vaak als je wilt opnieuw. Hierdoor houd je je afzuigkap goed schoon en ziet je keuken er fris uit. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Samsung NK24M5060SS/UR Afzuigkappen

  0 out of 5

  Samsung NK24M5060SS/UR Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Samsung NK24M5060SS is voorzien van heldere LED verlichting, zodat je precies ziet of je gepocheerde schol met dillesaus al klaar is. Nog voor je kookluchtjes begint te ruiken zet je via het touchscreen één van de afzuigstanden aan. Door met je vinger het scherm aan te raken, kies je voor stand 1, 2, 3 of de boostfunctie. Deze intensiefstand zuigt grote hoeveelheden kookdampen snel af. Zo ruik je de volgende dag geen vette vislucht. De afzuigkap is goed schoon te houden dankzij de reinigingsindicatie. Deze geeft op tijd aan wanneer het meegeleverde vetfilter aan een warm sopje toe is. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Samsung NK36M3050PS/U1 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Samsung NK36M3050PS/U1 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Vette kookdampen zuig je tijdens een avondje uitsloven in de keuken weg met de 3 afzuigstanden van de Samsung NK36M3050PS. De afzuigkap is eenvoudig te bedienen via de knoppen aan de voorkant. Terwijl jij nog eens in je pannen roert zorgt de roestvrijstalen kap voor een frisse keuken en zet je de spaarlamp aan om te zien of je tomatensoep al klaar is. De brede afzuigkap heeft 3 vetfilters die je een paar keer per jaar met een warm sopje schoonmaakt. Door deze filters opnieuw te gebruiken, hoef je voorlopig niet opnieuw naar de winkel. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Samsung NK36M7070VS/UR Afzuigkappen

  0 out of 5

  Samsung NK36M7070VS/UR Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Samsung NK36M7070VS/UR is eenvoudig via het touchscreen te bedienen. De roestvrijstalen afzuigkap met heldere LED verlichting heeft 4 standen om je keuken van vette kookluchtjes te ontdoen, zelfs als je meerdere pannen op het gasfornuis hebt staan. Mocht er iets verbranden, zorg je met de boostfunctie voor een extra hoge zuigkracht. Na het bakken van garnalen in knoflookolie ruikt jouw keuken weer lekker fris. Wil je zelf de controle houden? Met de timer bepaal je zelf hoelang de afzuigkap aan blijft na het bakken. Zo hoef je niet heen en weer te lopen als je aan tafel zit. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
Top
X