Product categories

Samsung LU32R590CWUXEN Monitoren

Samsung Monitoren

Showing 1–16 of 38 results

 • Samsung LU32R590CWUXEN Monitoren

  0 out of 5

  Samsung LU32R590CWUXEN Monitoren

  0 out of 5

  Samsung LU32R590CWUXEN is een 32 inch curved 4K monitor waarop je geen detail van je digitale ontwerp mist. Door de resolutie heb je namelijk 4 keer zoveel ruimte als op een Full HD scherm en is het beeld 4 keer zo scherp. Daardoor heb je ruimte voor meer programma’s en vensters. Door de maat van deze monitor wordt de tekst niet te klein maar wel haarscherp weergegeven. Daarnaast geeft de LU32R590CWUXEN veel meer kleuren weer dan een normaal scherm, door de 10-bit kleurdiepte van het schermpaneel. Dankzij het blauwlichtfilter krijg je minder snel last van vermoeide ogen. De monitor heeft een modern design met ingebouwd kabelmanagement aan de achterkant, waardoor je de kabels netjes wegwerkt.

  Quick View
 • Thuiswerkpakket 24″ Luxe – Samsung LS24R650 met Usb A dock Monitoren

  0 out of 5

  Thuiswerkpakket 24″ Luxe – Samsung LS24R650 met Usb A dock Monitoren

  0 out of 5

  Met het Thuiswerkpakket 24″ Luxe – Samsung LS24R650 met Usb A dock, toetsenbord en muis werk jij probleemloos vanuit huis. Let op: Hiervoor heb je een laptop met een usb A of usb C poort nodig. Sluit je laptop aan op het StarTech USB3SDOCKHDV docking station om hem vervolgens via hdmi met je monitor te verbinden. Met dit dock sluit je overigens ook je toetsenbord, muis én ethernetkabel aan. Klap je laptop open en zet de monitor ernaast voor een 2 schermen setup. Deze IPS monitor heeft een brede kijkhoek. Daarnaast verminderen de blauw licht filter en trillingsvrije technologie vermoeide en geïrriteerde ogen. Je verstelt de LS24R650 niet alleen in hoogte, maar je kantelt en roteert het scherm ook.

  Quick View
 • Thuiswerkpakket 24″ Budget – Samsung LS24R650 met DisplayPort kabel Monitoren

  0 out of 5

  Thuiswerkpakket 24″ Budget – Samsung LS24R650 met DisplayPort kabel Monitoren

  0 out of 5

  Met het Thuiswerkpakket 24″ Budget – Samsung LS24R650 met DisplayPort kabel, toetsenbord en muis werk jij probleemloos vanuit je eigen huis. Let op: Hiervoor heb je een laptop met een DisplayPort aansluiting nodig. Het toetsenbord en de muis verbind je met je laptop of de monitor. Doordat deze monitor een IPS scherm heeft, ervaar je vanuit elke hoek ware kleuren. Werk je lang door? Geen probleem. Het blauw licht filter en de trillingsvrije technologie verminderen vermoeide en geïrriteerde ogen. Je verstelt de LS24R650 niet alleen in hoogte, maar je kantelt en roteert het scherm ook. Hierdoor stel je een ideale zithouding in. En een leuk extraatje: Het meegeleverde toetsenbord is morsbestendig, een glas water omstoten is dus geen ramp.

  Quick View
 • Samsung LU28R550UQU Monitoren

  0 out of 5

  Samsung LU28R550UQU Monitoren

  0 out of 5

  Bekijk films en foto’s in 4K met de Samsung LU28R550UQU. Deze 28 inch monitor is ideaal voor thuisgebruik. Je kijkt films in hoge kwaliteit door de 4K resolutie. Deze monitor is daarnaast geschikt voor hobbymatige of beginnende fotobewerkers. Door de hoge resolutie zie je foto’s namelijk gedetailleerd. Het IPS paneel geeft kleuren natuurgetrouw weer, zelf wanneer je van de zijkant naar het scherm kijkt. Je werkt een hele dag in Word of Photoshop zonder vermoeide ogen te krijgen. Dit komt door het blauw licht filter en de trillingsvrije technologie. Het scherm heeft redelijk dunne randen, waardoor je minder snel afgeleid raakt. Let op: Door 4K worden tekst en icoontjes kleiner, dit kan je niet altijd vergroten. Voor een 4k output heb je een moderne laptop of pc nodig met een redelijk krachtige videokaart. Zorg ook dat deze minimaal een DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 of Thunderbolt 2 aansluiting heeft.

  Quick View
 • Samsung LC27JG56QQUXEN Monitoren

  0 out of 5

  Samsung LC27JG56QQUXEN Monitoren

  0 out of 5

  De Samsung LC27JG56QQUXEN is een 27 inch gaming monitor. Door het curved beeldscherm ervaar je games intenser. Dankzij de FreeSync technologie heb je geen last meer van tearing en stuttering, omdat de monitor en je AMD videokaart hierdoor beter met elkaar synchroniseren. De 144Hz verversingssnelheid zorgt voor vloeiende bewegende beelden. Zo heb je geen na-ijlend effect en volg jij elke beweging nauwkeurig in je favoriete shooter. Het scherm met een hoge resolutie van 2560 x 1440 heeft een anti-reflecterend paneel, zodat je niet afgeleid raakt door weerspiegelingen en weerkaatsend licht. Let op: Voor QHD gaming heb je een krachtige videokaart nodig, zoals een NVIDIA GeForce RTX GPU of AMD Radeon RX 5000-serie GPU, of een Xbox One X of S.

  Quick View
 • Samsung LS27R350FHU Monitoren

  0 out of 5

  Samsung LS27R350FHU Monitoren

  0 out of 5

  Met de Samsung LS27R350FHU bekijk je films in full hd en surf je op het web. Deze 27 inch monitor heeft 7 centimeter meer schermruimte dan een 24 inch monitor. Door het IPS paneel ervaar je natuurgetrouwe kleuren, zelfs wanneer je niet recht voor het scherm zit. Gooi je voeten op het bureau, leun naar achteren en kijk een film in full hd resolutie. Je bingewatcht probleemloos een dag lang Netflix series. De trillingsvrije technologie zorgt er namelijk voor dat je geen hoofdpijn en geïrriteerde ogen krijgt. Het blauw licht filter beperkt blauw licht, zoals bij Word documenten bijvoorbeeld. Hierdoor werk je langer door aan je verslag, zonder vermoeide ogen te krijgen.

  Quick View
 • Samsung Space LS32R750UEUXEN Monitoren

  0 out of 5

  Samsung Space LS32R750UEUXEN Monitoren

  0 out of 5

  De Samsung Space LS32R750UEUXEN is een monitor die nauwelijks ruimte in beslag neemt op je bureau. Je bevestigt de monitor aan de achterkant van je bureau of tafel. Heb je de monitor nodig, dan trek je hem naar voren en ben je klaar met werken dan duw je het scherm weer naar achteren. Bovendien heb je daarbij geen last van kabels die in de weg zitten, want die zijn netjes in de standaard weggewerkt. Het 32 inch scherm heeft een 4K resolutie, waardoor je vier keer zoveel ruimte hebt voor je vensters als op een Full HD scherm en waardoor je 4K films op de volledig resolutie kijkt. Let op: Voor een 4k output heb je een moderne laptop of pc nodig met een redelijk krachtige videokaart. Zorg ook dat deze minimaal een DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 of Thunderbolt 2 aansluiting heeft.

  Quick View
 • Thuiswerkpakket 27″ Budget – Samsung LS27R650FDUXEN met Usb-C Kabel Monitoren

  0 out of 5

  Thuiswerkpakket 27″ Budget – Samsung LS27R650FDUXEN met Usb-C Kabel Monitoren

  0 out of 5

  Met het Thuiswerkpakket 24″ Budget – Samsung LS24R650 met Usb C kabel, toetsenbord en muis werk jij probleemloos vanuit je eigen huis. Let op: Hiervoor heb je een laptop met een usb C poort nodig. Het toetsenbord en de muis verbind je met je laptop of de monitor. Op dit 27 inch scherm heb je meer werkruimte dan op een 24 inch scherm. Doordat deze monitor een IPS scherm heeft, ervaar je vanuit elke hoek ware kleuren. Werk je lang door? Geen probleem. Het blauw licht filter en de trillingsvrije technologie verminderen vermoeide en geïrriteerde ogen. Je verstelt de LS27R650FDU niet alleen in hoogte, maar je kantelt en roteert het scherm ook. Hierdoor stel je een ideale zithouding in. En een leuk extraatje: Het meegeleverde toetsenbord is morsbestendig, een glas water omstoten is dus geen ramp. Let op: deze docking station werkt alleen als je laptop een usb c poort met DisplayPort alt mode heeft. Check hier of je laptop DisplayPort alt mode ondersteunt.

  Quick View
 • Samsung LF24T400FHUXEN Monitoren

  0 out of 5

  Samsung LF24T400FHUXEN Monitoren

  0 out of 5

  De Samsung LF24T400FHUXEN is een 24 inch monitor voor zakelijk gebruik. Deze monitor heeft een strak en vrijwel randloos design, waardoor hij niet misstaat op een kantoor of thuiskantoor. Ook heb je geen last van een hinderlijke brede rand als je de monitor in een twee schermen setup gebruikt. Doordat deze monitor een IPS scherm heeft, heb je betere kleuren en een grotere kijkhoek. Zo laat je probleemloos een presentatie zien aan de collega naast je. Werk je lang door? Geen probleem. Het blauw licht filter en de trillingsvrije technologie verminderen vermoeide en geïrriteerde ogen. Je verstelt de monitor niet alleen in hoogte, maar je kantelt en roteert het scherm ook. Hierdoor stel je een ideale zithouding in. Je hangt deze monitor aan de muur met een een VESA muurbeugel.

  Quick View
 • Thuiswerkpakket 27″ Luxe – Samsung LS27R650 met Usb A dock Monitoren

  0 out of 5

  Thuiswerkpakket 27″ Luxe – Samsung LS27R650 met Usb A dock Monitoren

  0 out of 5

  Met het Thuiswerkpakket 27″ Luxe – Samsung LS27R650FDUXEN met Usb A dock, toetsenbord en muis werk jij probleemloos vanuit huis. Let op: Hiervoor heb je een laptop met een usb A of usb C poort nodig. Sluit je laptop aan op het StarTech USB3SDOCKHDV docking station om hem vervolgens via hdmi met je monitor te verbinden. Met dit dock sluit je overigens ook je toetsenbord, muis én ethernetkabel aan. Klap je laptop open en zet de monitor ernaast voor een 2 schermen setup. Op dit 27 inch scherm heb je meer werkruimte dan op een 24 inch scherm. Deze IPS monitor heeft een brede kijkhoek. Daarnaast verminderen de blauw licht filter en trillingsvrije technologie vermoeide en geïrriteerde ogen. Je verstelt de LS27R650FDU niet alleen in hoogte, maar je kantelt en roteert het scherm ook.

  Quick View
 • Samsung LU32J590 Monitoren

  0 out of 5

  Samsung LU32J590 Monitoren

  0 out of 5

  Bekijk 4K films en werk aan je grafische projecten op de 32 inch Samsung LU32J590. Dankzij de Ultra HD resolutie beschik je over een scherp beeld en mis je geen detail van je digitale ontwerp. Door de resolutie heb je ook 4 keer zoveel ruimte als op een Full HD scherm. Daardoor kun je makkelijker al je vensters kwijt als je werkt in Photoshop. Door de maat wordt de tekst niet te klein en toch haarscherp weergegeven. Dankzij het blauwlichtfilter krijg je minder snel last van vermoeide ogen.

  Quick View
 • Samsung LC49RG90SSUXEN Monitoren

  0 out of 5

  Samsung LC49RG90SSUXEN Monitoren

  0 out of 5

  Ga volledig op in je favoriete games met de Samsung LC49RG90SSUXEN 49 inch gaming monitor. Dit super-ultrawide scherm is even groot als 2 schermen van 27 inch. Hierdoor overzie je het totale speelveld en zie je vijanden van mijlenver aankomen. Doordat het scherm curved is, zie je de hoeken van het scherm zonder je hoofd te bewegen. De LC49RG90SSUXEN heeft een verversingssnelheid van 120 Hz, waardoor je beelden vloeiend ervaart. Het scherm geeft met 5120 x 1440 pixels beelden gedetailleerder weer dan vergelijkbare schermen. Heb je een AMD videokaart? Dan voorkomt Freesync 2 tearing en stuttering. De combinatie van het QLED scherm en HDR1000 zorgen voor levendige kleuren en een scherp contrast. Je draait, kantelt en verstelt het scherm gemakkelijk in hoogte. Let op: Voor QHD gaming heb je een krachtige videokaart nodig, zoals een NVIDIA GeForce RTX GPU of AMD Radeon RX 5000-serie GPU, of een Xbox One X of S.

  Quick View
 • Samsung LS24R356FHU Monitoren

  0 out of 5

  Samsung LS24R356FHU Monitoren

  0 out of 5

  Met de Samsung LS24R356FHU bekijk je films in full hd en surf je op het web. Deze 24 inch monitor past dankzij zijn formaat gemakkelijk op je bureau. Door het IPS paneel ervaar je natuurgetrouwe kleuren, zelfs wanneer je niet recht voor het scherm zit. Gooi je voeten op het bureau, leun naar achteren en kijk een film in full hd resolutie. Je bingewatcht probleemloos een dag lang Netflix series. De trillingsvrije technologie zorgt er namelijk voor dat je geen hoofdpijn en geïrriteerde ogen krijgt. Het blauw licht filter beperkt blauw licht, zoals bij Word documenten bijvoorbeeld. Hierdoor werk je langer door aan je verslag, zonder vermoeide ogen te krijgen.

  Quick View
 • Samsung LC27T550FDUXEN Monitoren

  0 out of 5

  Samsung LC27T550FDUXEN Monitoren

  0 out of 5

  De Samsung LC27T550FDUXEN is een curved Full HD monitor van 27 inch. Daarmee is de monitor groter dan een 24 inch scherm. Fijn als je wat extra schermruimte wilt. Het gebogen scherm heeft een curve van 1000R. Hierdoor beweeg je minder met je nek en voorkom je vermoeide ogen. Dankzij de trillingsvrije technologie en blauw-licht filter heb je minder snel last van geïrriteerde ogen, ook als je wat langer doorwerkt. De LC27T550 heeft een moderne uitstraling dankzij de dunne schermranden en metalen voet. Je sluit de monitor gemakkelijk aan via displayport, hdmi of vga en werkt de kabels netjes weg dankzij het ingebouwde kabelmanagement. Game je af en toe? Dan zorgt Freesync voor een vloeiende weergave.

  Quick View
 • Samsung LS27R650FDUXEN Monitoren

  0 out of 5

  Samsung LS27R650FDUXEN Monitoren

  0 out of 5

  De Samsung LS27R650FDUXEN is een 27 inch monitor voor zakelijk gebruik. Deze monitor heeft een strak en vrijwel randloos design, waardoor hij niet misstaat op een kantoor of thuiskantoor. Ook heb je geen last van een hinderlijke brede rand als je de monitor in een twee schermen setup gebruikt. Doordat deze monitor een IPS scherm heeft, ervaar je vanuit elke hoek ware kleuren. Zo laat je probleemloos een presentatie zien aan de collega naast je. Werk je lang door? Geen probleem. Het blauw licht filter en de trillingsvrije technologie verminderen vermoeide en geïrriteerde ogen. Je verstelt de LS27R650FDUXEN niet alleen in hoogte, maar je kantelt en roteert het scherm ook. Hierdoor stel je een ideale zithouding in. Je hangt deze monitor aan de muur met een een VESA muurbeugel.

  Quick View
 • Samsung S24E65UPLC Monitoren

  0 out of 5

  Samsung S24E65UPLC Monitoren

  0 out of 5

  De Samsung S24E650PL is een Full HD-monitor voor zakelijk gebruik. Draai, kantel en roteer de monitor voor de beste werkhouding. Door het PLS-paneel is het beeld vanuit elke hoek helder te zien. Dit maakt de monitor zeer geschikt voor de meest uiteenlopende taken: van surfen op het web tot foto- en videobewerking. De monitor verbruikt in stand-by slechts 0,3 Watt, waardoor je bespaart op de jaarlijkse energierekening.

  Quick View
Top
X