Product categories

Samsung WW90M76NN2A QuickDrive Wasmachines

Samsung Wasmachines

Showing 1–16 of 18 results

 • Samsung WW90M76NN2A QuickDrive Wasmachines

  0 out of 5

  Samsung WW90M76NN2A QuickDrive Wasmachines

  0 out of 5

  Deze Samsung WW90M76NN2A QuickDrive wast extra snel en zuinig het wasgoed van een gezin met 3 kinderen of meer. Met QuickDrive wast deze Samsung een volle lading tot 2 keer sneller schoon. Dit komt door de ronddraaiende plaat achter in de trommel. Door Auto Optimal Wash hoef jij je wasmiddel en wasverzachter niet zelf te doseren. Dit doet de wasmachine automatisch. Om kleding hygiënisch op te frissen en kreukels te verminderen, gebruik je het stoomprogramma. Hiermee hoef je minder te strijken. Ben je een kledingstuk vergeten? Voeg dit dan toe via het AddWash deurtje. Start de wasmachine waar en wanneer het je uitkomt via de Smart Control App en houd je kleding in goede conditie met advies van de digitale assistent.

  Quick View
 • Samsung WW90K6605QW AddWash Wasmachines

  0 out of 5

  Samsung WW90K6605QW AddWash Wasmachines

  0 out of 5

  De Samsung WW90K6605SW wast met EcoBubble ook op een lage temperatuur hygiënisch schoon. De wasmachine heeft een EcoBubble knop om schuimbellen over je wasgoed te verspreiden. Zo verdwijnen vlekken al vanaf 20 °C en bespaar je energie. Daarnaast blijft je kleding langer mooi. De kledingbeschermende trommel is groot genoeg voor de was van 5 personen. Je hebt keuze uit programma’s voor bijvoorbeeld katoen, babykleding, wol en beddengoed. Wanneer het wasprogramma al bezig is, voeg je een vergeten broek of shirt toe via de AddWash deur. Handig wanneer je nog een kledingstuk op de trap ziet liggen. Je doet dankzij AddWash zoveel mogelijk was in één keer, wat tijd en energie bespaart.

  Quick View
 • Samsung WW8BM76NN2A QuickDrive Wasmachines

  0 out of 5

  Samsung WW8BM76NN2A QuickDrive Wasmachines

  0 out of 5

  De Samsung WW8BM76NN2A QuickDrive wast tot 50 procent sneller door de ronddraaiende plaat achter in de trommel. De wasmachine doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel met Auto Optimal Wash. Zo blijft je kleding langer mooi. Je gebruikt Auto Optimal Wash met je eigen wasmiddel en wasverzachter. EcoBubble zorgt ervoor dat je ook op een lage temperatuur schoon wast door schuimbellen over je wasgoed te verspreiden. Wil je de wasmachine op afstand bedienen? Gebruik dan de Smart Control app en krijg hulp van de virtuele was assistent. Deze geeft aan welk programma het meest geschikt is. Kom je na het starten van het wasprogramma een verdwaalde sok tegen? Voeg deze eenvoudig toe via de AddWash deur. Om je kleding grondig en hygiënisch te reinigen, gebruik je het stoomprogramma.

  Quick View
 • Samsung WW80M642OPW QuickDrive Wasmachines

  0 out of 5

  Samsung WW80M642OPW QuickDrive Wasmachines

  0 out of 5

  Met de Samsung WW80M642OPW QuickDrive was je 2 keer zo snel en verbruik je tot 20% minder energie. De speciale ronddraaiende plaat achterin de trommel draait in tegengestelde richting van de trommel. Je wasgoed beweegt vaker en in verschillende richtingen, waardoor kleding sneller schoon is. Wil je na de start van het wasprogramma nog een kledingstuk toevoegen? Open dan de AddWash deur om je vergeten sok of trui mee te laten spoelen of centrifugeren. De Smart Control app gebruik je om vanaf je smartphone te zien hoelang het wasprogramma nog duurt. Om het beste wasprogramma voor elk type wasgoed te vinden, volg je het advies op van de digitale assistent.

  Quick View
 • Samsung WW80M760NOA QuickDrive Wasmachines

  0 out of 5

  Samsung WW80M760NOA QuickDrive Wasmachines

  0 out of 5

  De vuile was doen gaat voortaan een stuk sneller met de Samsung WW80M760NOA QuickDrive. De speciale plaat achter in de Q-drum trommel draait in tegengestelde richting dan de trommel zelf. Hierdoor verkort je de wastijd tot wel 50%. Je hebt keuze uit 14 programma’s voor bijvoorbeeld wol, beddengoed en jeans. Staat het wasprogramma al aan en zie je nog een broek liggen? Voeg deze dan toe via de extra Add Wash deur. EcoBubble technologie zorgt ervoor dat je ook op een lage temperatuur goed schoon wast. Dit doet de wasmachine door schuimbellen over je kleding te verspreiden. Via de app zie je precies hoelang de wasmachine nog bezig is.

  Quick View
 • Samsung WW10M86INOA QuickDrive + Samsung DV90N8289AW Wasmachines

  0 out of 5

  Samsung WW10M86INOA QuickDrive + Samsung DV90N8289AW Wasmachines

  0 out of 5

  Met de Samsung WW10M86INOA QuickDrive + Samsung DV90N8289AW was en droog je snel en energiezuinig het wasgoed van een groot gezin. Een halfvolle belading is met Super Speed in 2 uur schoon en droog. Wasmachine De QuickDrive trommel met ronddraaiende plaat zorgt ervoor dat je 2 keer zo snel schoon wast. Hierdoor heb je in 66 minuten een volle trommel schoon wasgoed. Met 10 kilo vulgewicht was je de kleding van 6 personen of meer. Door Auto Optimal Wash hoef jij je wasmiddel niet zelf te doseren. Met de AddWash klep voeg je tussentijds vergeten wasgoed toe. Wasdroger Zowel de wasmachine als de wasdroger zijn met de Smart Control app te bedienen. Hierdoor zie je vanaf je smartphone hoelang elk programma nog duurt. Na het wassen droog je 9 kilo wasgoed. Het OptimalDry systeem voorkomt dat je kleding krimpt. Met energieklasse A+++ is de warmtepompdroger zeer energiezuinig in gebruik. Het vocht uit je wasgoed komt in een condensbak of voer je af met de meegeleverde condensafvoerslang.

  Quick View
 • Samsung WW80M642OBW QuickDrive Wasmachines

  0 out of 5

  Samsung WW80M642OBW QuickDrive Wasmachines

  0 out of 5

  De Samsung WW80M642OBW wast 8 kilogram kleding tot wel 2 keer zo snel schoon met QuickDrive technologie. Achter in de speciale Q-Drum trommel zit een ronddraaiende plaat die in tegengestelde richting van de trommel draait. Je wasgoed beweegt hierdoor in verschillende richtingen, waardoor je kleding sneller schoon is. Met de EcoBubble techniek verspreiden er schuimbellen over je was, waardoor vlekken ook op een lage temperatuur verdwijnen. Zo bespaar je energie en blijft je was langer mooi. Weet je niet welk programma je nodig hebt? Met de digitale wasassistent van de Smart Control app vind je altijd het juiste programma bij jouw type was. Ook zie je vanaf je smartphone of tablet hoelang de wasmachine nog bezig is.

  Quick View
 • Samsung WW1DN642RPA AddWash Wasmachines

  0 out of 5

  Samsung WW1DN642RPA AddWash Wasmachines

  0 out of 5

  Je start de Samsung WW1DN642RPA waar en wanneer jij dat wilt met je smartphone. Met de Samsung Smart Control App krijg je hulp van de virtuele was assistent en kies je een geschikt wasprogramma. Zo blijft je kleding langer mooi. De wasmachine heeft een ruime trommel met 10 kilogram vulgewicht. Hiermee is de wasautomaat geschikt voor een groot gezin met 3 kinderen of meer. Het AddWash deurtje gebruik je om vergeten wasgoed toe te voegen, ook wanneer het wasprogramma al aan staat. Handig wanneer je nog een broek of shirt op de trap ziet liggen. EcoBubble zorgt er met schuimbellen voor dat je ook op een lage temperatuur schoon wast. Heb je haast? Met Super Speed was je een halve belading in 59 minuten. Via de app zie je precies hoelang de wasmachine nog bezig is.

  Quick View
 • Samsung WW91K6404SW AddWash Wasmachines

  0 out of 5

  Samsung WW91K6404SW AddWash Wasmachines

  0 out of 5

  Met de Smart Control app bedien jij de Samsung WW91K6404SW AddWash op afstand. Met 9 kilo vulgewicht is de wasmachine geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Eco Bubble zorgt ervoor dat je ook op lage temperaturen hygiënisch schoon wast. Tijdens het wassen verspreiden zich zeepbellen die extra diep in je kleding doordringen. Hierdoor verdwijnen vlekken ook bij een wasprogramma van bijvoorbeeld 15 graden. Zie je nog een sok of shirt op de trap liggen? Met de AddWash klep voeg je een vergeten kledingstuk aan de trommel toe, ook als het programma al bezig is. Met het trommelreinigingsprogramma spoelt de wasmachine zich op een hoge temperatuur schoon. Zo voorkom je nare geurtjes en wasmiddelresten. De wasmachine is 40% zuiniger dan A+++. De Smart Control app werkt niet met de iOS 11.2 update.

  Quick View
 • Samsung WW70J5426FW EcoBubble Wasmachines

  0 out of 5

  Samsung WW70J5426FW EcoBubble Wasmachines

  0 out of 5

  Met de Samsung WW70J5426FW verdwijnen vlekken zelfs als je op een lage temperatuur wast. Door EcoBubble technologie zorgen schuim en bubbels ervoor dat vuil en vlekken sneller worden losgeweekt. De wasmachine heeft een vulgewicht van 7 kilogram en is geschikt voor huishoudens van 1 tot 2 personen. De speciale trommel beschermt je kleding tegen slijtage en voorkomt dat je overhemden gekreukeld uit de wasmachine komen. Speciale sensoren wegen je wasgoed zodat je wasmachine niet meer water verbruikt dan nodig is en dankzij de koolborstelloze motor wast je wasmachine stil en zuinig. Hij heeft energielabel A+++-30% wat 30% zuiniger is dan A+++.

  Quick View
 • Samsung WW80M642OPW QuickDrive + Samsung DV80N62532W/EN Wasmachines

  0 out of 5

  Samsung WW80M642OPW QuickDrive + Samsung DV80N62532W/EN Wasmachines

  0 out of 5

  De Samsung WW80M642OPW QuickDrive + Samsung DV80N62532W wast en droogt met 8 kilo vulgewicht snel en energiezuinig het wasgoed van 3 tot 5 personen. Een halfvolle belading is met Super Speed in 2 uur schoon en droog. Wasmachine Door de QuickDrive trommel was je 2 keer zo snel dankzij de ronddraaiende plaat. Deze draait in tegengestelde richting van de trommel zelf. Staat de wasmachine al aan en ben je een broek vergeten? Voeg deze dan toe via de AddWash klep. Om op een lage temperatuur te wassen, gebruik je EcoBubble. Deze technologie verspreidt schuimbellen over je wasgoed. Wasdroger Zowel de wasmachine als de wasdroger bedien je via de Smart Control app op je smartphone of tablet. Handig wanneer je vanaf de bank bijvoorbeeld wilt weten hoelang het programma nog duurt. Door het OptimalDry systeem hoef je niet bang te zijn dat je kleding krimpt. Zodra je wasgoed droog genoeg is, stopt de A+++ warmtepompdroger automatisch met drogen.

  Quick View
 • Samsung WW70J5486MW + Samsung DV70M5020QW Wasmachines

  0 out of 5

  Samsung WW70J5486MW + Samsung DV70M5020QW Wasmachines

  0 out of 5

  Met de Samsung WW70J5486MW + Samsung DV70M5020QW was en droog je zeer energiezuinig 7 kilogram kleding. Wasmachine Om energie te besparen was je met Eco Bubble ook op lage temperaturen schoon. Al voor het water in de trommel komt, verspreidt zich schuim over je kleding. Hierdoor dringen de zeepbellen goed in de textielvezels door. Om de wasmachine eens in de zoveel tijd grondig te reinigen, gebruik je het Eco Drum Clean programma. De koolborstelloze motor zorgt voor minder trillingen en geluid. Wasdroger Met deze A++ warmtepompdroger heb je keuze uit 14 droogprogramma’s. Door de aanwezigheid van vochtigheidssensoren hoef je niet bang te zijn dat je wasgoed krimpt. Zodra je kleding droog genoeg is, stopt de wasdroger automatisch. Door het speciale patroon beschermt de trommel je wasgoed, waardoor dit minder slijt.

  Quick View
 • Samsung WW70J5426FW + Samsung DV70M5020QW Wasmachines

  0 out of 5

  Samsung WW70J5426FW + Samsung DV70M5020QW Wasmachines

  0 out of 5

  Was en droog je kleding voortaan met de Samsung WW70J5426FW + Samsung DV70M5020QW. De Eco Bubble technologie verwijdert vuil en vlekken sneller door de schuim en bubbels. Daarnaast beschermt de speciale trommel je kleding tegen vroegtijdige slijtage. Je verbruikt niet meer water dan nodig, door de speciale sensoren die je wasgoed wegen. Na het wassen stop je de 7 kilogram wasgoed in de warmtepompdroger en kies je een geschikt droogprogramma. Je hebt keuze uit 14 programma’s, zodat je wollen trui maar ook je zijden blouse de juiste behandeling krijgen. Sensoren in de wasdroger meten de vochtigheid en temperatuur. Zo weet je zeker dat je energiezuinig droogt. Lopen er kleine kinderen in huis? Met kinderbeveiliging veranderen ze niet ongewenst het gekozen programma.

  Quick View
 • Samsung WW90J5426FW EcoBubble Wasmachines

  0 out of 5

  Samsung WW90J5426FW EcoBubble Wasmachines

  0 out of 5

  De Samsung WW90J5426FW is een ruime, energiezuinige wasmachine voor een huishouden van 5 personen of meer. De wasmachine beschikt over EcoBubble technologie, waardoor je ook op lage temperaturen hygiënisch schoon wast. Door de knop Bubble Soak bij je wasprogramma te selecteren, verspreiden er schuimbellen over je was. Je gebruikt EcoBubble in combinatie met een programma voor bijvoorbeeld katoen, beddengoed, babykleding of jeans. Zo is het niet nodig om heet te wassen. Met als resultaat dat je energie bespaart en je kleding langer mooi blijft. De kledingbeschermende Diamond Drum trommel voorkomt daarnaast slijtage dankzij de speciale wandstructuur. Na het wassen centrifugeer jij je lakens en handdoeken met 1400 toeren relatief droog. Hierdoor hoeft je was minder lang in de droger.

  Quick View
 • Samsung WW10M86INOA QuickDrive Wasmachines

  0 out of 5

  Samsung WW10M86INOA QuickDrive Wasmachines

  0 out of 5

  De Samsung WW10M86INOA QuickDrive heeft plek voor 10 kilo wasgoed en voegt met Auto Optimal Wash automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter toe. De wasmachine meet met 4 sensoren het gewicht en de vuilgraad van je wasgoed. Op basis hiervan voegt de automatische dispenser de juiste hoeveelheid wasmiddel toe. Door de ronddraaiende plaat achter in de trommel is je wasgoed tot 2 keer zo snel schoon. De plaat draait in tegengestelde richting van de trommel, waardoor je al in 39 minuten schoon wasgoed hebt. Met energieklasse A+++-50% wast deze zeer energiezuinig schoon. Dit betekent dat de wasmachine 50% zuiniger wast dan energieklasse A+++. Ben je een kledingstuk vergeten, voeg dit dan toe via de AddWash klep. Via de app zie je precies hoelang de wasmachine nog bezig is.

  Quick View
 • Samsung WW70J5486MW EcoBubble Wasmachines

  0 out of 5

  Samsung WW70J5486MW EcoBubble Wasmachines

  0 out of 5

  De Samsung WW70J5486MW is een wasmachine voor huishoudens van 1 tot 2 personen, met een vulgewicht van 7 kilogram. Hij is energiezuinig en beschikt over een stille motor. EcoBubble technologie wast je kleding schoon op een lage temperatuur en zorgt voor een vlekkeloos resultaat. Voor je lievelingstrui gebruik je het speciale wasprogramma voor wol en de wasmiddellade heeft een zelfreinigende functie. Met het Eco Drum Clean programma heb je geen last meer van vuil en resten van wasmiddel. Met dit programma vult de wasmachine zich met heet water en draait de trommel op hoge snelheid om al het vuil grondig te verwijderen. Zo blijft niet alleen je kleding maar ook je wasmachine op en top schoon. Hij heeft energielabel A+++-40% wat 40% zuiniger is dan A+++.

  Quick View
Top
X