Product categories

Sennheiser GSP 550 Gaming headsets

Sennheiser Gaming headsets

Showing all 5 results

 • Sennheiser GSP 550 Gaming headsets

  0 out of 5

  Sennheiser GSP 550 Gaming headsets

  0 out of 5

  Wanneer je als pc gamer houdt van geluid dat je geheel zelf instelt, dan is de Sennheiser GSP 550 de gaming headset voor jou. De Sennheiser wordt ondersteunt met software van Dolby Atmos. Met de software van Dolby stel je met de equalizer het geluid zo in als jij prettig vindt. Iets meer bass of juist zeer precieze 7.1 surround sound dimensies? Jij bepaalt het. De noise cancelling zet je aan als je met vrienden in een ruimte gamet of ergens een toernooi speelt. Zo hoor je de in-game geluiden beter en de achtergrondgeluiden minder. Let op: 7.1 Surround Sound werkt alleen op de PC.

  Quick View
 • Sennheiser GSP 670 Gaming headsets

  0 out of 5

  Sennheiser GSP 670 Gaming headsets

  0 out of 5

  Wanneer je competitief gamet en 7.1 surround sound een vereiste is dan is de Sennheiser GSP 670 de headset voor jou. De 7.1 surround sound van deze Sennheiser werkt zowel op de pc als de PlayStation 4. Jij gamet urenlang draadloos met de memory foam oorschelpen, die de hele dag comfortabel aanvoelen. Het geluid heeft meer dimensies dan een filosoof op steroïden. Perfectioneer de klanken geheel naar jouw voorkeur met de software van Dolby Atmos. Jij hoort waar de tegenstander is en wanneer hij net de hoek om komt, sta jij klaar om hem een enkeltje respawn te geven. Bam, weer 1ste.

  Quick View
 • Sennheiser GSP 500 Gaming Headset Gaming headsets

  0 out of 5

  Sennheiser GSP 500 Gaming Headset Gaming headsets

  0 out of 5

  De Sennheiser GSP 500 Gaming headset is een open backed gaming headset die hoge kwaliteit audio combineert met één van de meest heldere microfoons die je op een gaming headset vindt. Sennheiser heeft al jaren ervaring met audio en dat hoor je terug in de akoestische ervaring van de GSP 500. Het open ontwerp maakt geluid ruimtelijker en laat de oorschelpen ademen. De hoofdband is verstelbaar en ook de contactdruk is naar comfort af te stemmen. De microfoon is voorzien van ruisonderdrukking, zodat jouw stem luid en duidelijk bij je team door de speakers schalt. Uitgepraat? Klap de microfoonboom omhoog en de microfoon is onmiddelijk gemute.

  Quick View
 • Sennheiser GSP 600 Gaming headsets

  0 out of 5

  Sennheiser GSP 600 Gaming headsets

  0 out of 5

  Voor gamers die elke dag urenlang op hoog niveau willen spelen komt Sennheiser met de Sennheiser GSP 600, een luxe gaming headset met focus op comfort, bouwkwaliteit en geluidskwaliteit. Het draagcomfort komt niet alleen van de noise canceling kunstlederen oorschelpen, maar ook dankzij de aanpasbare klemdruk. Door deze op de hoofdband bij te stellen zit de headset altijd fijn, of je hoofd nou relatief groot of relatief klein is. De dubbele metalen scharnieren zorgen daarnaast dat de headset tegen een stootje kan en vloeiend met je hoofd meebeweegt. Communiceren met je team doe je met de noise canceling microfoon, welke jouw stem helder en natuurlijk overbrengt. Ook muten is eenvoudig, want je klapt simpelweg de microfoonarm dicht als je bijvoorbeeld even wat wilt eten.

  Quick View
 • Sennheiser GSP 300 Gaming headsets

  0 out of 5

  Sennheiser GSP 300 Gaming headsets

  0 out of 5

  Met de Sennheiser GSP 300 legt Sennheiser de nadruk op comfortabel gamen, en helder communiceren op verschillende platformen. De kussens van deze stevige gaming headset zijn gevuld met memory foam , waardoor de kussens zich naar jouw hoofd vormen en je urenlang comfortabel doorspeelt. Leid je team luid en duidelijk naar de overwinning, want de ruisonderdrukkende microfoon filtert achtergrond geluiden weg. Wil je team niet luisteren? Klap de microfoon omhoog en de microfoon is automatisch gemute. Of je nou op een console of pc speelt, met de draaiknop op de oorschelp heb je altijd het volume bij de hand. Met de meegeleverde Y splitter sluit je de headset aan op de 3.5mm poort van je controller of mobiele telefoon.

  Quick View
Top
X