Product categories

Siemens LC96BBM50 Afzuigkappen

Siemens Afzuigkappen

Showing 1–16 of 20 results

 • Siemens LC96BBM50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Siemens LC96BBM50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Siemens LC96BBM50 wandschouw afzuigkap oogt strak, omdat hij geen fysieke knoppen heeft. Je bedient de afzuigkap op het touchControl beeldscherm. Hier kies je uit 1 van de 4 zuigstanden. Ben je in de weer met een kruidige curry? Selecteer dan de intensiefstand. Hiermee voorkom je dat je hele huis naar het avondeten ruikt. De vetfilters zijn uitwasbaar dus je reinigt ze onder de kraan. Zo blijft de afzuigkap zijn werk goed doen. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Siemens LB89585M Afzuigkappen

  0 out of 5

  Siemens LB89585M Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Siemens LB89585M is een energiezuinige inbouw afzuigkap met energieklasse A++. Het apparaat is 86 centimeter breed en heeft een zeer hoge afzuigcapaciteit. Dit maakt de afzuigkap geschikt voor grote of open keukens. Je hebt de keuze uit 3 afvoerstanden en 1 intensiefstand, voor als je wat extra vermogen nodig hebt. De reinigingsindicatie geeft je precies aan wanneer je filters toe zijn aan een schoonmaakbeurt. Zo weet je zeker dat je afzuigkap goed blijft werken en alle dampen je keuken verlaten. Dankzij de heldere ledverlichting heb je goed zicht op je potten en pannen. Wil je liever wat sfeer creëren? Met de dimfunctie stel jij zelf de sterkte van het licht in. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Siemens LB75565 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Siemens LB75565 Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Siemens LB75565 is een geïntegreerde afzuigkap die krachtig genoeg is voor een open keuken. De 73 centimeter brede kap heeft een maximale afzuigcapaciteit van 610 m³ per uur. Doordat de afzuigkap in je keukenkastje zit, zie je deze bijna niet. Bij het roerbakken van nasi met ham, ei en pittige paksoi kies je uit één van de 4 standen. Om snel grote hoeveelheden kookdamp af te voeren, gebruik je de intensiefstand. Hiermee blijft je keuken vrij van muffe luchtjes. Voor extra zicht in je keuken, zet je de ledverlichting aan. Door je aluminium vetfilters regelmatig schoon te maken, hoef je niet snel nieuwe te kopen. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset aan.

  Quick View
 • Siemens LI64LA520 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Siemens LI64LA520 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Voordat je begint met koken, schuif je de Siemens LI64LA520 uit zodat alle kookdampen worden afgevoerd. Deze vlakscherm afzuigkap bevestig je onder je keukenkastje en sluit je aan op het luchtafvoersysteem. Dampen en etensgeuren worden met 1 van de 3 standen opgenomen en afgevoerd. Zo geniet jij niet ongewenst na van de bloemkoolgeur van gisteravond. De Siemens LI64LA520 is voorzien van heldere halogeen verlichting. Hierdoor heb je tijdens het koken goed zicht op je kookkunsten. Wordt geleverd zonder greeplijst. Bestel deze erbij Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset aan.

  Quick View
 • Siemens LC96PBC50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Siemens LC96PBC50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Siemens LC96PBC50 heeft 3 standen waarmee alle kookdampen en -geuren worden opgenomen en afgevoerd. Gebruik de laagste stand voor het bakken van een eitje. Ga je uitgebreid wokken of brandt je gerecht per ongeluk aan? Schakel dan naar stand 3 om alle kookdampen af te voeren. Met een breedte van 90 centimeter is de afzuigkap ook geschikt voor een 5- of 6-pits kookplaat. Dankzij de ledverlichting zie je het direct als je eten aanbrandt. De filters van de afzuigkap zijn van metaal zodat je ze niet hoeft te vervangen. Wat nog wel nodig is, is de filters eens in de zoveel tijd schoonmaken in een sopje. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Siemens LU62LFA21 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Siemens LU62LFA21 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Met de Siemens LU62LFA20 in je keuken sta je uren te kokkerellen zonder dat je daar de volgende dag nog iets van ruikt. Met een maximale afzuigcapaciteit van 250 m³ per uur bij stand 3 is de onderbouw afzuigkap geschikt voor een keuken tussen de 20 en 30 m³. De afzuigkap heeft ledverlichting en je hebt de keuze uit 3 verschillende zuigstanden. Stand 1 en 2 zijn geschikt voor de dagelijks avondmaaltijden. Stand 3 kies je als je een sterk gekruid gerecht maakt, zoals een Marokkaanse tajine. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Bestel er dan een recirculatiefilter bij.

  Quick View
 • Siemens LC66BBC50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Siemens LC66BBC50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Siemens LC66BBC50 neemt alle dampen op die tijdens het koken uit de pannen komen. Met een afzuigcapaciteit van 590 m³ per uur is de afzuigkap geschikt voor een gemiddelde keuken van 20 tot 30 m³. Via de druktoetsen kun jij eenvoudig 1 van de 3 verschillende standen instellen. Je bepaalt zo precies hoeveel afzuigcapaciteit je nodig hebt. Heb je geen luchtafvoer naar buiten? Het apparaat is ook om te bouwen naar een recirculatieopstelling. Zorg er dan wel voor dat je de benodigde recirculatieset aanschaft. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Siemens LB88574 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Siemens LB88574 Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Siemens LB88574 is een inbouw afzuigkap met terugschakelende intensiefstand. Deze functie gebruik je wanneer je net wat extra afzuigvermogen nodig hebt. Na 6 minuten schakelt de afzuigkap automatisch terug, zodat je niet meer energie verbruikt dan nodig is. Naast deze stand heeft de afzuigkap ook nog 3 andere afvoerstanden. Zo bepaal je zelf hoeveel vermogen je nodig hebt. Dankzij zijn afzuigcapaciteit en formaat is dit apparaat geschikt voor grote of open keukens. De meegeleverde vetfilters zijn van metaal en uitwasbaar. Hierdoor maak je ze eenvoudig schoon met een sopje en hoef je niet zo snel nieuwe te kopen. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Siemens LC96BBC50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Siemens LC96BBC50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Siemens LC96BBC50 maakt op een energiezuinige manier jouw keuken dampvrij. Deze wandschouw afzuigkap is zeer zuinig te noemen en heeft hierdoor energieklasse A. Dankzij zijn krachtige motor en afzuigcapaciteit is deze afzuigkap prima te gebruiken in een open keuken. De afzuigkap is 90 centimeter breed en past daarom ook boven 5- of 6 pits kookplaten. Je bedient de afzuigkap met eenvoudige druktoetsen, waarmee je één van de 3 vermogensstanden of de verlichting instelt. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset aan.

  Quick View
 • Siemens LB78574 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Siemens LB78574 Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Siemens LB78574 is een inbouw afzuigkap voor grote of open keukens. Je plaatst de afzuigkap in een keukenkastje, waardoor je hem vrijwel niet ziet. Je kiest 1 van de 3 standen met de druktoetsen. Wil je toch wat extra vermogen? Maak dan gebruik van de intensiefstand. Hiermee verhoogt de afzuigkap tijdelijk het afzuigvermogen. Na 6 minuten schakelt deze automatisch weer terug. Het apparaat heeft heldere ledverlichting, zodat je precies ziet wanneer je gerecht klaar is. Dankzij de randafzuiging ontsnapt er geen enkele kookdamp. Zo weet je zeker dat je na het koken een geurvrije keuken hebt. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Siemens LC97BCP50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Siemens LC97BCP50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Zoek jij een stille afzuigkap voor boven een 90 centimeter breed fornuis? Dan is de Siemens LC97BCP50 geschikt. De wandschouw afzuigkap heeft een maximaal geluidsniveau van 55 decibel tijdens de hoogste normale stand, niet de intensiefstand. Dit is relatief laag. Selecteer één van de 2 intensiefstanden als je een kruidig gerecht maakt en de rest van je woning blijft fris ruiken. Na 6 minuten schakelt de intensiefstand automatisch terug. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Siemens LC97BHM50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Siemens LC97BHM50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Siemens LC97BHM50 is een wandschouw afzuigkap met een touchControl systeem. Op het touchschreen van de afzuigkap stel je eenvoudig en precies het energieniveau en de heldere LED verlichting in. Zo heb je goed zicht op de pannen die op je kookplaat staan te pruttelen. Naast de 3 vermogensstanden heeft de afzuigkap ook een intensiefstand. Deze stand gebruik je bij het bereiden van kruidige gerechten zoals een curry of visschotel. De intensiefstand zuigt in een korte tijd veel kookdampen op, zodat je keuken weer fris ruikt. Na 6 minuten schakelt deze automatisch terug, zodat je niet teveel energie gebruikt. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset aan.

  Quick View
 • Siemens LU63LCC20 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Siemens LU63LCC20 Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Siemens LU63LCC20 is een ondebouw afzuigkap die je aan de wand of onder je keukenkastje monteert. Met de druktoetsen stel je eenvoudig de gewenste afzuigcapaciteit in. Ook schakel je met 1 druk op de knop de ledverlichting aan, zodat je goed zicht hebt op je pannen tijdens het koken. Om de zoveel tijd plaats je de vetfilters in de vaatwasser, zodat ze snel weer schoon zijn. Op deze manier blijft je keuken langer vrij van vieze kookluchtjes. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Siemens LE66MAC00 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Siemens LE66MAC00 Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Siemens LE66MAC00 is een geïntegreerde afzuigkap die dankzij zijn afzuigcapaciteit geschikt is voor grote keukens. Je bevestigt het apparaat tussen 2 keukenkastjes en plaatst er een keukenpaneel voor. Hierdoor gaat de kap mooi op in je keukendesign. Met de druktoetsen aan de voorzijde kies je eenvoudig 1 van de 3 afvoerstanden. Zo bepaal je zelf hoeveel afzuigcapaciteit je nodig hebt. De bijgeleverde vetfilters zijn van metaal en uitwasbaar. Hierdoor maak je ze eenvoudig schoon met een sopje en hoef je niet steeds nieuwe te kopen. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Siemens LC60BA530 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Siemens LC60BA530 Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Siemens LC60BA530 is een wandschouw die je aansluit op het centrale afzuigsysteem van jouw woning. Deze afzuigkap heeft geen motor, en dat is maar goed ook. Een model met motor zou namelijk alle kookdampen in een andere kamer van jouw (of andermans) woning terugblazen. Dat is niet zo prettig, zeker niet wanneer je lekker kruidige pastasaus maakt. Er zitten 2 knoppen op de afzuigkap. Met de ene knop open en sluit je de elektrische klep en met de andere zet je de verlichting aan. Zo blijven storende geluiden buiten en heb je goed zicht op je kookkunsten. Deze afzuigkap is alleen geschikt voor een centraal afzuigsysteem.

  Quick View
 • Siemens LU63LCC50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Siemens LU63LCC50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Zet de Siemens LU63LCC50 aan voordat je begint met koken en jij ruikt niks meer van die gebakken zalm na het eten. Deze onderbouw afzuigkap zit onder je keukenkastje dus je ziet de kap nauwelijks in je keuken. Tijdens het koken heb je de keuze uit 3 verschillende standen. Met zijn totale afzuigcapaciteit is hij geschikt voor de kleinere keuken. De vetfilters zijn gemakkelijk te verwijderen en te wassen in de vaatwasser. Zo hoef je niet om de zoveel tijd nieuwe filters te kopen. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
Top
X