Product categories

Siemens WM14N030NL + Siemens WT43RV00NL Wasmachines

Siemens Wasmachines

Showing all 16 results

 • Siemens WM14N030NL + Siemens WT43RV00NL Wasmachines

  0 out of 5

  Siemens WM14N030NL + Siemens WT43RV00NL Wasmachines

  0 out of 5

  De Siemens WM14N030NL + Siemens WT43RV00NL bespaart energie bij het wassen en drogen van de was van 1 of 2 personen. Wasmachine Met VarioPerfect technologie heb je keuze uit extra snel of extra energiezuinig wassen. Je bespaart hiermee tijd en energie. De wasmachine heeft programma’s voor bijvoorbeeld wol, fijne was en katoen. Na het wassen centrifugeer jij je was tot 1400 toeren relatief droog. Je hoeslaken hoeft zo minder lang in de droger. Wasdroger Je hoeft niet bang te zijn dat je was krimpt dankzij het autoDry systeem. De vochtigheidssensoren meten de vochtigheid van je was tijdens het drogen. Zodra je was droog is, stopt de warmtepompdroger automatisch. Je was blijft hierdoor langer als nieuw en je bespaart energie. Het vocht uit je was voer je af met de meegeleverde afvoerslang via de waterafvoer.

  Quick View
 • Siemens WM14N030NL + Siemens WT43RV30NL Wasmachines

  0 out of 5

  Siemens WM14N030NL + Siemens WT43RV30NL Wasmachines

  0 out of 5

  De Siemens WM14N030NL + Siemens WT43RV30NL wast en droogt energiezuinig de was van 1 of 2 personen. Wasmachine De wasmachine beschikt over VarioPerfect technologie waarbij je de keuze hebt uit snel of energiezuinig wassen. Hiermee bespaar je tijd en energie. Met de draaiknop kies je uit programma’s voor bijvoorbeeld wol, fijne was en katoen. Na het wassen centrifugeer jij je was tot 1400 toeren relatief droog. Zo hoeft je beddengoed minder lang in de droger. Wasdroger De energiezuinige A++ warmtepompdroger heeft autoDry vochtigheidssensoren. De sensoren meten de vochtigheid van je was tijdens het drogen. Als je broek of trui droog is, stopt de wasdroger automatisch. Zo blijft je was langer als nieuw. Het vocht uit je was vang je op in de condensbak of voer je af met de meegeleverde condensafvoerslang.

  Quick View
 • Siemens WM14N272NL + Siemens WT43RV30NL Wasmachines

  0 out of 5

  Siemens WM14N272NL + Siemens WT43RV30NL Wasmachines

  0 out of 5

  Met de Siemens WM14N272NL + Siemens WT43RV30NL was en droog je energiezuinig de was van 1 of 2 personen. Wasmachine Je hebt met de draaiknop keuze uit programma’s voor bijvoorbeeld overhemden, wol en fijne was. Wil je snel een schone was? Gebruik dan de SpeedPerfect functie, waarmee je tot 65% sneller wast. Heb je minder haast en wil je energiezuinig wassen, gebruik dan de EcoPerfect knop. Na het wassen centrifugeer jij je was tot 1400 toeren per minuut. Wasdroger Je was zit nooit langer dan nodig in de trommel dankzij het autoDry systeem. De warmtepompdroger houdt je was met vochtigheidssensoren in de gaten. Zodra de stof droog genoeg is, stopt de droger automatisch. Zo blijft je kleding langer mooi en bespaar je energie. Het vocht uit je was voer je af met de meegeleverde slang via de waterafvoer.

  Quick View
 • Siemens WMH6Y841NL i-DOS + Siemens WT4H8Y78NL Wasmachines

  0 out of 5

  Siemens WMH6Y841NL i-DOS + Siemens WT4H8Y78NL Wasmachines

  0 out of 5

  De Siemens WMH6Y841NL i-DOS + Siemens WT4H8Y78NL bedien je ook op afstand met de Home Connect app. Wasmachine Met de zuinige A+++-30% wasmachine was je het wasgoed van een huishouden van 5 of meer personen schoon. Dankzij i-DOS hoef je nooit handmatig wasmiddel te doseren, de wasmachine doet dit automatisch. Door de precieze dosering gaat je kleding langer mee en geef je niet te veel uit aan wasmiddel. De wasmachine beschikt over 13 automatische programma’s en bedien je ook op afstand met een app op je smartphone. Wasdroger Het schone wasgoed leg je na de wasbeurt in één keer in de ruime en energiezuinige warmtepompdroger. Dankzij de keuze uit 14 programma’s komt elk kledingstuk weer droog en onbeschadigd uit de trommel. Heb je last van een allergie? Met het anti-allergie programma verwijder je allergenen en dierenharen uit je kleding. De wasdroger beschikt over een zelfreinigende condensor; deze hoef je dus niet zelf schoon te spoelen.

  Quick View
 • Siemens WM14N272NL + Siemens WT43RV00NL Wasmachines

  0 out of 5

  Siemens WM14N272NL + Siemens WT43RV00NL Wasmachines

  0 out of 5

  Je wast en droogt energiezuinig de was van 1 of 2 personen met de Siemens WM14N272NL + Siemens WT43RV00NL. Wasmachine Als je haast hebt, gebruik je de SpeedPerfect functie van de wasmachine. Hiermee was je tot 65% sneller. Was je liever energiezuinig, gebruik dan de EcoPerfect knop. Je hebt keuze uit programma’s voor bijvoorbeeld overhemden, wol en fijne was. De wasmachine centrifugeert je was tot 1400 toeren relatief droog. Je handdoeken hoeven hierdoor minder lang in de droger. Wasdroger De sensoren van het autoDry systeem meten de vochtigheid van je was tijdens het drogen. De A++ warmtepompdroger stopt automatisch wanneer je was droog is. Door autoDry blijft je was langer als nieuw en bespaar je energie. Je voert het vocht uit je was af met de meegeleverde afvoerslang via de waterafvoer.

  Quick View
 • Siemens WM14T780NL sensoFresh + Siemens WT7U4660NL iQ500 Wasmachines

  0 out of 5

  Siemens WM14T780NL sensoFresh + Siemens WT7U4660NL iQ500 Wasmachines

  0 out of 5

  Met de Siemens WM14T780NL sensoFresh + Siemens WT7U4660NL iQ500 iSensoric was en droog je zuinig en stil het wasgoed van 4 personen. Wasmachine De wasmachine is met een energieklasse van A+++-30% en een maximaal geluidsniveau van 72 decibel zuinig én stil. Dat is te danken aan de duurzame koolborstelloze motor en de iSensoric sensoren. Deze meten de vuilgraad van elke belading en passen het water- en energieverbruik hierop aan. Zo verbruik je nooit te veel. Met sensoFresh fris je muf ruikende kleding op met actieve zuurstof en waternevel. Droogkast De energiezuinige A++ warmtepompdroger droogt in één keer het wasgoed van 3 of 4 personen. Kies uit één van de 14 programma’s en de droger neemt het werk uit handen. Geen zin om lang te wachten? Kies dan het SuperKort 40′ programma. Hiermee droog je een kleine belading in 40 minuten. De wasdroger heeft weinig onderhoud nodig dankzij de zelfreinigende condensor en de mogelijkheid om hem aan te sluiten op de waterafvoer.

  Quick View
 • Siemens WM16W790NL sensoFresh + Siemens WT47W561NL Wasmachines

  0 out of 5

  Siemens WM16W790NL sensoFresh + Siemens WT47W561NL Wasmachines

  0 out of 5

  Met de Siemens WM16W790NL sensoFresh + Siemens WT47W561NL was en droog je energiezuinig het wasgoed van een huishouden van 3 of 4 personen. Wasmachine De energiezuinige wasmachine beschikt over sensoFresh. Met deze functie fris je een kleine lading wasgoed op met actieve zuurstof, zonder het te wassen. Zo hoef je niet te wachten tot je favoriete shirt weer droog is en doe je hem vanavond weer aan. De wasmachine beschikt over 14 programma’s voor onder meer katoen, wol en outdoorkleding. Heb je haast? Dan kort je met speedPerfect programma’s met 65% van de tijd in. wasdroger De warmtepompdroger beschikt over handige functies die het drogen voor jou gemakkelijker en sneller maken. Zo spoelt de zelfreinigende condensor zichzelf schoon, zodat jij dit niet hoeft te doen. De autoDry sensoren meten tijdens het drogen de vochtigheid van je kleding en stoppen automatisch het programma als ze droog genoeg zijn. Wil je in een fris bed slapen vannacht? De wasdroger beschikt ook over speciale programma’s voor dekens en hoofdkussens.

  Quick View
 • Siemens WM14N021NL + Siemens WT43RV00NL Wasmachines

  0 out of 5

  Siemens WM14N021NL + Siemens WT43RV00NL Wasmachines

  0 out of 5

  Wil je energiezuinig de was van 1 of 2 personen wassen en drogen, ga dan voor de Siemens WM14N021NL + Siemens WT43RV00NL. Wasmachine Je wast energiezuinig 7 kilogram wasgoed met de VarioPerfect technologie. Hiermee bespaar je tot wel 65% van de tijd door de SpeedPerfect functie te selecteren. Als je minder haast hebt en energie wil besparen, druk je de EcoPerfect knop in. Je combineert dit in combinatie met één van de wasprogramma’s. Wasdroger Als je was schoon is, droog je die energiezuinig met deze A++ warmtepompdroger. Het autoDry systeem voorkomt met vochtigheidssensoren dat je trui krimpt. Zodra je was droog is, stopt de wasdroger automatisch. Je kleding zit hierdoor niet langer dan nodig in de trommel. Staat de automaat in de buurt van een waterafvoer? Sluit de wasdroger hier dan op aan met de meegeleverde afvoerslang.

  Quick View
 • Siemens WM14N021NL iSensoric Wasmachines

  0 out of 5

  Siemens WM14N021NL iSensoric Wasmachines

  0 out of 5

  Met de Siemens WM14N021NL beschik je over 7 kilogram schoon wasgoed wanneer het jou uitkomt. Je stelt de start van deze wasmachine namelijk eenvoudig tot 24 uur uit. De 15 programma’s stel je met de tiptoetsen naar eigen wens in. Voeg je bijvoorbeeld graag een spoelbeurt toe om alle wasmiddelresten uit je kleding te spoelen? Dan regel je dat met een enkele handeling. Zo maak je voor alle soorten textiel een eigen programma. Naast veelzijdig is deze iSensoric wasmachine ook zuinig in gebruik. Door met sensoren te meten hoeveel wasgoed zich in de trommel bevindt, verbruikt deze Siemens nooit teveel water en energie. Met energieklasse A+++-10% is hij 10% zuiniger dan A+++.

  Quick View
 • Siemens WM14T463NL iSensoric Wasmachines

  0 out of 5

  Siemens WM14T463NL iSensoric Wasmachines

  0 out of 5

  Met de Siemens WM14T463NL was je op een energiezuinige manier je kleding schoon. Sensoren meten de hoeveelheid wasgoed en passen hier het waterverbruik op aan. De wasmachine heeft energielabel A+++-30% en een vulgewicht van 8 kilogram. Dit is 30% zuiniger dan A+++. Het wasgoed van een huishouden van 3 of 4 personen stop je dan ook in één keer in de kledingbeschermende trommel. Kies vervolgens uit 15 wasprogramma’s. Met de optie speedPerfect heb je de keuze om programma’s te verkorten. Op het digitale display lees je de resterende tijd in minuten. Wanneer het programma klaar is, geeft de wasmachine een geluidssignaal.

  Quick View
 • Siemens WM14T780NL sensoFresh Wasmachines

  0 out of 5

  Siemens WM14T780NL sensoFresh Wasmachines

  0 out of 5

  De Siemens WM14T780NL iQ500 beschikt over SensoFresh technologie. Met SensoFresh fris jij een kleine hoeveelheid wasgoed op, zonder dit te wassen. Handig wanneer je kleding na 1 dag dragen muf ruikt, maar nog niet vuil is. Door de stof met actieve zuurstof en waternevel te behandelen, desinfecteer jij je kleding zonder wasmiddel toe te voegen. Je wasgoed blijft hierdoor langer mooi en slijt minder snel. Je kan het sensoFresh programma apart aanzetten of bij een wasprogramma tot 40 graden activeren. De wasmachine is geschikt voor een gezin met 1 of 2 kinderen. Je hebt keuze uit programma’s voor bijvoorbeeld overhemden, wol en donkere was. Door de koolborstelloze motor maakt het apparaat relatief weinig geluid. Je plaatst de wasmachine daarom gerust in de buurt van je woon- of slaapkamer.

  Quick View
 • Siemens WM14N030NL iSensoric Wasmachines

  0 out of 5

  Siemens WM14N030NL iSensoric Wasmachines

  0 out of 5

  De Siemens WM14N030NL iQ300 iSensoric heeft voor elk type textiel een apart wasprogramma. Zo stop je met een gerust hart jouw lievelingsjurkje, jeans of sportbroek in de trommel van 7 kilogram. Je hebt niet alleen de keuze uit wasprogramma’s voor een type wasgoed, maar ook voor een snelle of energiezuinige wasbeurt. Met de VarioSpeed functie wordt elk programma tot 65% in wastijd verkort en met energieklasse A+++ scoort deze wasmachine zeer goed op energieverbruik. Om nog meer te besparen in je portemonnee, stel je de starttijd van het programma tot 24 uur uit. Zo laat je hem ’s nachts draaien, en profiteer je van het daltarief. Met energieklasse A+++-10% is hij 10% zuiniger dan A+++.

  Quick View
 • Siemens WM14W7G2NL sensoFresh Wasmachines

  0 out of 5

  Siemens WM14W7G2NL sensoFresh Wasmachines

  0 out of 5

  Met de sensoFresh functie van de Siemens WM14W7G2NL verwijder je etens- of rookluchtjes uit je kleren zonder het te wassen. Door actieve lucht en zachte nevel in de trommel te verspreiden, verdwijnen vrijwel alle geuren uit je kleding. Je kan het sensoFresh programma apart aanzetten of bij een wasprogramma tot 40 graden activeren. In de kledingbeschermende trommel is plek voor 9 kilogram aan wasgoed, maar zet de wasmachine ook aan wanneer de trommel voor de helft vol zit. De sensoFresh sensoren wegen het wasgoed en zorgen ervoor dat er niet teveel water of energie wordt gebruikt. Ook fijn aan deze energiezuinige wasmachine: je hoort hem nauwelijks. Met een geluidsniveau van 72 decibel tijdens het centrifugeren is de wasmachine relatief stil. Met energieklasse A+++-30% is hij 30% zuiniger dan A+++.

  Quick View
 • Siemens WMH6Y841NL i-DOS Wasmachines

  0 out of 5

  Siemens WMH6Y841NL i-DOS Wasmachines

  0 out of 5

  De Siemens WMH6Y841NL wast het wasgoed van 5 personen of meer energiezuinig schoon. Het i-DOS systeem doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter. Je was blijft hierdoor langer als nieuw. Handig is dat je i-DOS met je eigen wasmiddel en wasverzachter gebruikt. Zodra het wasgoed in de trommel ligt, maak je met de draaiknop een keuze uit de 13 programma’s. Je blijft continu op de hoogte van het wasproces met Home Connect. Dankzij de wifi verbinding en de app bedien je de Siemens wasmachine waar en wanneer je maar wil. Zo beschik je altijd over een schone was wanneer het jou uitkomt. Je wast met energieklasse A+++-30% maar liefst 30% zuiniger dan A+++.

  Quick View
 • Siemens WM14N021NL + Siemens WT43RV30NL Wasmachines

  0 out of 5

  Siemens WM14N021NL + Siemens WT43RV30NL Wasmachines

  0 out of 5

  De Siemens WM14N021NL + Siemens WT43RV30NL is met een vulgewicht van 7 kilogram geschikt voor een huishouden van 1 of 2 personen. Wasmachine Je hebt keuze uit wasprogramma’s voor bijvoorbeeld katoen, wol en fijne was. Hierbij maak je gebruik van de VarioPerfect techniek, waarmee je extra snel of extra energiezuinig wast. Dit is handig wanneer je regelmatig haast hebt of juist graag energie bespaart. De iSensoric sensoren passen het programma aan op de hoeveelheid en de vuilgraad van je wasgoed. Wasdroger Na het wassen droog jij je kleding energiezuinig in de A++ warmtepompdroger. Door het autoDry systeem stopt de droger automatisch als je was droog is. Zo hoef je niet bang te zijn dat je favoriete trui krimpt of vroegtijdig slijt. Het vocht uit je kleding vang je op in een condensreservoir of voer je af met de meegeleverde slang via de waterafvoer.

  Quick View
 • Siemens WM14W7G2NL sensoFresh + Siemens WT47W5G3NL Wasmachines

  0 out of 5

  Siemens WM14W7G2NL sensoFresh + Siemens WT47W5G3NL Wasmachines

  0 out of 5

  Met de Siemens WM14W7G2NL sensoFresh + Siemens WT47W5G3NL was en droog je stil en zuinig het wasgoed van 5 of meer personen. Wasmachine De zuinige A+++-30% wasmachine is met een vulgewicht van 9 kilo geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Zo’n ruime wasmachine verwacht je te horen, maar met een maximaal geluidsniveau van 72 decibel is hij verrassend stil. Wil je dat ene overhemd aan vanavond maar heb je geen tijd voor een wasbeurt? Met sensoFresh fris je je kleding op met actieve zuurstof zonder het te wassen. Droogkast Met 14 programma’s voor onder meer katoen, beddengoed en sportkleding komt al je wasgoed weer droog uit de ruime warmtepompdroger. En dankzij het autoDry systeem blijft elk kledingstuk intact. Vochtigheidssensoren meten hoe droog het wasgoed is en stoppen op het juiste moment het programma. Zo droog je zuinig én snel. De wasdroger beschikt over een zelfreinigende condensor die je niet hoeft te onderhouden. Dat scheelt jou weer tijd en moeite.

  Quick View
Top
X