Product categories

SMEG SMF02PKEU Roze Keukenmixers

SMEG Keukenmixers

Showing all 5 results

 • SMEG SMF02PKEU Roze Keukenmixers

  0 out of 5

  SMEG SMF02PKEU Roze Keukenmixers

  0 out of 5

  Met de SMEG SMF02PKEU Roze heb jij als hobby bakker een handige keukenmixer in huis waarmee je pizzadeeg en taartbeslag maakt. Dankzij het vermogen kneed je meerdere bereidingen achter elkaar. Door de 10 ingebouwde standen heb je veel controle op het eindresultaat.Wel zo handig, want zo gebruik je de lage stand voor het kneden van deeg en een hogere stand voor het opkloppen van slagroom. Via de soft start begint de machine rustig met mengen en wordt het beslag niet uit de rvs mengkom van 4,8 liter geslagen. Ben je klaar met bakken, dan was je de mengkom en accessoires gemakkelijk af in de vaatwasser.

  Quick View
 • SMEG SMF13WHEU Wit Keukenmixers

  0 out of 5

  SMEG SMF13WHEU Wit Keukenmixers

  0 out of 5

  Met de SMEG SMF13WHEU Wit staat er een vintage keukenmixer op jouw aanrecht waarmee je brooddeeg en taartbeslag maakt. Via de meegeleverde opzetstukken en 10 ingebouwde standen, heb je veel controle en invloed op het eindresultaat. Je gebruikt de lagere standen om de ingrediënten tot een goed beslag te kneden. De hogere standen gebruik je om de slagroom voor op je taart te kloppen. De soft start zorgt ervoor dat de mixer rustig met mengen begint. Zo wordt het beslag niet uit de glazen mengkom van 4,8 liter geslagen. Als je klaar bent, reinig je de losse onderdelen en mengkom in de vaatwasser.

  Quick View
 • SMEG SMF02BLEU Zwart Keukenmixers

  0 out of 5

  SMEG SMF02BLEU Zwart Keukenmixers

  0 out of 5

  Met de SMEG SMF02BLEU Zwart heb jij als hobby bakker een handige keukenmixer in huis waarmee je pizzadeeg en taartbeslag maakt. Dankzij het vermogen kneed je meerdere bereidingen achter elkaar. Door de 10 ingebouwde standen heb je veel controle op het eindresultaat.Wel zo handig, want zo gebruik je de lage stand voor het kneden van deeg en een hogere stand voor het opkloppen van slagroom. Via de soft start begint de machine rustig met mengen en wordt het beslag niet uit de rvs mengkom van 4,8 liter geslagen. Ben je klaar met bakken, dan was je de mengkom en accessoires gemakkelijk af in de vaatwasser.

  Quick View
 • SMEG SMF03CREU Crème Keukenmixers

  0 out of 5

  SMEG SMF03CREU Crème Keukenmixers

  0 out of 5

  Met de SMEG SMF03CREU Crème staat er een vintage keukenmixer op jouw aanrecht waarmee je brooddeeg en taartbeslag maakt. Via de meegeleverde opzetstukken en 10 ingebouwde standen, heb je veel controle en invloed op het eindresultaat. Je gebruikt de lagere standen om de ingrediënten tot een goed beslag te kneden. De hogere standen gebruik je om de slagroom voor op je taart te kloppen. De soft start zorgt ervoor dat de mixer rustig met mengen begint. Zo wordt het beslag niet uit de rvs mengkom van 4,8 liter geslagen. Als je klaar bent, reinig je de losse onderdelen en mengkom in de vaatwasser.

  Quick View
 • SMEG SMF02SVEU Zilver Keukenmixers

  0 out of 5

  SMEG SMF02SVEU Zilver Keukenmixers

  0 out of 5

  Met de SMEG SMF02SVEU Zilver heb jij als hobby bakker een handige keukenmixer in huis waarmee je pizzadeeg en taartbeslag maakt. Dankzij het vermogen kneed je meerdere bereidingen achter elkaar. Door de 10 ingebouwde standen heb je veel controle op het eindresultaat.Wel zo handig, want zo gebruik je de lage stand voor het kneden van deeg en een hogere stand voor het opkloppen van slagroom. Via de soft start begint de machine rustig met mengen en wordt het beslag niet uit de rvs mengkom van 4,8 liter geslagen. Ben je klaar met bakken, dan was je de mengkom en accessoires gemakkelijk af in de vaatwasser.

  Quick View
Top
X