Product categories

Sony KD-43XG8305 + Soundbar Televisies

Sony Televisies

Showing 1–16 of 44 results

 • Sony KD-43XG8305 + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Sony KD-43XG8305 + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Met de Sony KD-43XG8305 en Sony HT-SD35 geniet je van een realistische beeld- en geluidskwaliteit. Deze televisie beschikt over een beeldverversing van 100 Hertz. Hierdoor komen de snelste acties vloeiend in beeld. Denk aan een auto achtervolging of de opslag van een tennisser. In combinatie met de 4K resolutie zie je zelfs de kleinste details van een film of serie, zoals kleine letters of de vacht van een dier. De soundbar en subwoofer leveren een kamervullend geluid. Dankzij de virtual surround techniek lijkt het alsof effecten echt van links of rechts komen.

  Quick View
 • Sony KD-65AG8 + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Sony KD-65AG8 + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Met de Sony KD-65AG8 en HT-ZF9 soundbar creëer je een echte thuisbioscoop. Het OLED scherm van de AG8 bevat pixels die individueel oplichten of dimmen. Hierdoor zijn zwarte beelden écht zwart en geniet je van een sterk contrast. In combinatie met de krachtige beeldverwerking van de X1 Extreme processor is elke subtiele kleurnuance of huidtint duidelijk zichtbaar. Kijk je naar beelden van een lagere kwaliteit? Dan verbetert de processor het detail en kleurbereik. Zo lijkt het alsof je 4K HDR beelden bekijkt. Door de Dolby Atmos technologie van de soundbar komt het geluid via het plafond bij je luisterpositie terecht. Zo hoor je het geluid niet alleen recht van voren, maar overal om je heen.

  Quick View
 • Sony KD-49XG8305 + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Sony KD-49XG8305 + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Met de Sony KD-49XG8305 en Sony HT-SD35 geniet je van een realistische beeld- en geluidskwaliteit. Deze televisie beschikt over een beeldverversing van 100 Hertz. Hierdoor komen de snelste acties vloeiend in beeld. Denk aan een auto achtervolging of de opslag van een tennisser. In combinatie met de 4K resolutie zie je zelfs de kleinste details van een film of serie, zoals kleine letters of de vacht van een dier. De soundbar en subwoofer leveren een kamervullend geluid. Dankzij de virtual surround techniek lijkt het alsof effecten echt van links of rechts komen.

  Quick View
 • Sony KD-49XG7004 Televisies

  0 out of 5

  Sony KD-49XG7004 Televisies

  0 out of 5

  Met de Sony KD-49XG7004 kijk je snel en eenvoudig naar online video’s. Deze 4K tv geeft je via internet toegang tot handige smart functies. Op deze manier schakel je gemakkelijk tussen websites, apps en videodiensten. De meegeleverde afstandsbediening beschikt over een speciale YouTube en Netflix knop. Hiermee open je de videodienst met 1 druk op de knop. Of je nu een online video of een Blu-ray bekijkt, door de 4K resolutie komen de kleinste details scherp in beeld. Kijk je naar een video van een lagere resolutie? Dan maakt de ingebouwde upscaler deze beelden automatisch extra scherp.

  Quick View
 • Sony KD-85XG8596 Televisies

  0 out of 5

  Sony KD-85XG8596 Televisies

  0 out of 5

  Met de Sony KD-85XG8596 creëer je een echte bioscoopervaring. Deze 4K televisie beschikt over HDR10 en Dolby Vision ondersteuning. Hierdoor zien je favoriete films er helder en kleurrijk uit. Dankzij het grote contrast komt elke subtiele lichtinval of kleurnuance tot leven. De 100 Hertz beeldverversing zorgt voor een vloeiende weergave van snelle bewegingen. Dat is handig als je naar een actiescène of sportwedstrijd kijkt. Wanneer je de tv met internet verbindt, krijg je toegang tot handige smart functies. Activeer Google Assistant en bedien de belangrijkste functies met simpele spraakopdrachten. Zo start je snel een serie of vraag je handige informatie op, zoals je agenda of het weer.

  Quick View
 • Sony KD-65XG9505 + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Sony KD-65XG9505 + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Met de Sony KD-65XG9505 en de Sony HT-XF9000 creëer je een echte thuisbioscoop. Dankzij de 100 Hertz beeldverversing worden de snelste beelden vloeiend en helder weergegeven. Samen met de X-Motion Clarity techniek zorgt de televisie ervoor dat je niets mist van je favoriete actiefilm. Het geluid van de film klinkt dankzij de soundbar net als in de bioscoop. De Dolby Atmos technologie stuurt het geluid via de muren naar jouw luisterpositie. Zo klinkt een ontploffing in de film extra ruimtelijk. Voor een goede weergave van de lage tonen wordt een subwoofer meegeleverd.

  Quick View
 • Sony KD-55XH8096 Televisies

  0 out of 5

  Sony KD-55XH8096 Televisies

  0 out of 5

  Met de Sony KD-55XH8096 kijk je naar scherpe en kleurrijke beelden. Het Triluminos scherm vergroot het kleurbereik, waardoor je meer subtiele tinten in bijvoorbeeld een bloemenveld ziet. In combinatie met de scherpe 4K resolutie komen je favoriete films en series realistisch in beeld. Via Android TV krijg je toegang tot websites, games en handige apps als YouTube of Netflix. Met hetzelfde gemak stream je foto’s of video’s van je smartphone naar de tv. Als je de ingebouwde Google Assistant activeert, bedien je de belangrijkste functies met je stem. Pas bijvoorbeeld het volume aan, zoek een video of vraag naar de weersverwachting. De tv heeft 4 HDMI ingangen, waarop je meerdere apparaten tegelijkertijd aansluit. Denk aan je spelcomputer, Blu-ray speler, soundbar en digitale decoder.

  Quick View
 • Sony KD-43XH8096 Televisies

  0 out of 5

  Sony KD-43XH8096 Televisies

  0 out of 5

  Met de Sony KD-43XH8096 kijk je naar scherpe en kleurrijke beelden. Het Triluminos scherm vergroot het kleurbereik, waardoor je meer subtiele tinten in bijvoorbeeld een bloemenveld ziet. In combinatie met de scherpe 4K resolutie komen je favoriete films en series realistisch in beeld. Via Android TV krijg je toegang tot websites, games en handige apps als YouTube of Netflix. Met hetzelfde gemak stream je foto’s of video’s van je smartphone naar de tv. Als je de ingebouwde Google Assistant activeert, bedien je de belangrijkste functies met je stem. Pas bijvoorbeeld het volume aan, zoek een video of vraag naar de weersverwachting. De tv heeft 4 HDMI ingangen, waarop je meerdere apparaten tegelijkertijd aansluit. Denk aan je spelcomputer, Blu-ray speler, soundbar en digitale decoder.

  Quick View
 • Sony KD-65AG9 Televisies

  0 out of 5

  Sony KD-65AG9 Televisies

  0 out of 5

  Met de Sony KD-65AG9 geniet je van een levensechte beeldweergave. Deze stijlvolle tv is uitgerust met een OLED scherm. Doordat elke pixels op dit scherm individueel oplichten of kleuren produceren, ontstaat er een diepe zwartweergave en een krachtig contrast. In combinatie met de Ultimate X1 processor levert de tv een extra kleurrijke en natuurlijke beeldweergave en een krachtige upscaling van beelden met een lagere resolutie dan 4K. Je mist hierdoor geen enkel detail, welke beeldbron je ook gebruikt. Het Acoustic Surface geluidssysteem bestaat uit dubbele drivers en subwoofers. Doordat het scherm zelf als speaker functioneert, is de geluidsweergave extra realistisch. Als je de tv aansluit op een home cinema set, gebruik je hem probleemloos als center speaker.

  Quick View
 • Sony KD-55AG8 + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Sony KD-55AG8 + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Met de Sony KD-55AG8 en HT-ZF9 soundbar creëer je een echte thuisbioscoop. Het OLED scherm van de AG8 bevat pixels die individueel oplichten of dimmen. Hierdoor zijn zwarte beelden écht zwart en geniet je van een sterk contrast. In combinatie met de krachtige beeldverwerking van de X1 Extreme processor is elke subtiele kleurnuance of huidtint duidelijk zichtbaar. Kijk je naar beelden van een lagere kwaliteit? Dan verbetert de processor het detail en kleurbereik. Zo lijkt het alsof je 4K HDR beelden bekijkt. Door de Dolby Atmos technologie van de soundbar komt het geluid via het plafond bij je luisterpositie terecht. Zo hoor je het geluid niet alleen recht van voren, maar overal om je heen.

  Quick View
 • Sony KD-65XF7005 Televisies

  0 out of 5

  Sony KD-65XF7005 Televisies

  0 out of 5

  Met de Sony KD-65XF7005 raak je nooit uitgekeken. Deze televisie geeft je toegang tot handige smart functies. Verbind het toestel met internet en schakel snel tussen live tv en handige apps, zoals YouTube. Op de 3 HDMI ingangen sluit je 3 apparaten tegelijkertijd aan. Denk aan een Blu-ray speler, digitale decoder en spelcomputer. Gebruik je de tv om te gamen, dan profiteer je van de lage input lag. Hierdoor ontstaat er slechts een minimale vertraging tussen de controller en de actie op het scherm. Zo is je tegenstander je nooit een stap voor. Of je nu een game speelt of een film kijkt, door de 4K UHD resolutie geniet je van scherpe beelden. Elk detail is duidelijk zichtbaar.

  Quick View
 • Sony KD-65XG8505 + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Sony KD-65XG8505 + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Met de Sony KD-65XG8505 en HT-XF9000 soundbar komt je favoriete serie of film tot leven. De 4K televisie beschikt over HDR10 en Dolby Vision ondersteuning. Dit staat garant voor een hoge helderheid en een breed kleurbereik. De 100 Hertz beeldverversing en X-Motion Clarity techniek zorgen voor een vloeiende weergave van de snelste bewegingen. Dit maakt de tv een ideale keuze wanneer je vaak naar sportwedstrijden of actiefilms kijkt. Door de ingebouwde Dolby Atmos technologie van de soundbar hoor je het geluid niet alleen recht van voren, maar ook van bovenaf. Hierdoor lijkt het alsof een helikopter echt over je heen vliegt.

  Quick View
 • Sony KD-55XG8096 Televisies

  0 out of 5

  Sony KD-55XG8096 Televisies

  0 out of 5

  Met de Sony KD-55XG8096 open je een wereld aan entertainment. Deze smart tv is uitgerust met het Android besturingssysteem. Hiermee schakel je snel tussen live tv, websites en apps als YouTube of Netflix. Op de 4 HDMI ingangen sluit je meerdere apparaten tegelijkertijd aan. Denk aan een spelcomputer, digitale decoder, Blu-ray speler of soundbar. Op deze manier hoef je nooit de kabels te verwisselen. Waar je ook naar kijkt, door de 4K resolutie zie je elk detail. Video’s van een lagere resolutie worden automatisch scherper gemaakt. Je bekijkt de beelden op het IPS Triluminos scherm. Dit staat garant voor heldere beelden, een groot kleurbereik en een brede kijkhoek.

  Quick View
 • Sony KD-65XG7004 Televisies

  0 out of 5

  Sony KD-65XG7004 Televisies

  0 out of 5

  Met de Sony KD-65XG7004 kijk je snel en eenvoudig naar online video’s. Deze 4K tv geeft je via internet toegang tot handige smart functies. Op deze manier schakel je gemakkelijk tussen websites, apps en videodiensten. De meegeleverde afstandsbediening beschikt over een speciale YouTube en Netflix knop. Hiermee open je de videodienst met 1 druk op de knop. Of je nu een online video of een Blu-ray bekijkt, door de 4K resolutie komen de kleinste details scherp in beeld. Kijk je naar een video van een lagere resolutie? Dan maakt de ingebouwde upscaler deze beelden automatisch extra scherp.

  Quick View
 • Sony KD-49XG8096 Televisies

  0 out of 5

  Sony KD-49XG8096 Televisies

  0 out of 5

  Met de Sony KD-49XG8096 open je een wereld aan entertainment. Deze smart tv is uitgerust met het Android besturingssysteem. Hiermee schakel je snel tussen live tv, websites en apps als YouTube of Netflix. Op de 4 HDMI ingangen sluit je meerdere apparaten tegelijkertijd aan. Denk aan een spelcomputer, digitale decoder, Blu-ray speler of soundbar. Op deze manier hoef je nooit de kabels te verwisselen. Waar je ook naar kijkt, door de 4K resolutie zie je elk detail. Video’s van een lagere resolutie worden automatisch scherper gemaakt. Je bekijkt de beelden op het IPS Triluminos scherm. Dit staat garant voor heldere beelden, een groot kleurbereik en een brede kijkhoek.

  Quick View
 • Sony KD-65AG8 Televisies

  0 out of 5

  Sony KD-65AG8 Televisies

  0 out of 5

  Met de Sony KD-65AG8 creëer je een echte thuisbioscoop. Het OLED scherm van deze tv bevat pixels die individueel oplichten of dimmen. Hierdoor zijn zwarte beelden écht zwart en geniet je van een sterk contrast. In combinatie met de krachtige beeldverwerking van de X1 Extreme processor is elke subtiele kleurnuance of huidtint duidelijk zichtbaar. Kijk je naar beelden van een lagere kwaliteit? Dan verbetert de processor het detail en kleurbereik. Zo lijkt het alsof je 4K HDR beelden bekijkt. De tv is uitgerust met het Acoustic Surface geluidssysteem, waardoor het scherm als speaker functioneert. Dit staat garant voor een realistische geluidsweergave waarbij het lijkt alsof het geluid rechtstreeks uit het scherm komt.

  Quick View
Top
X