Product categories

Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Sub Grijs Soundbars

Soundbars

Showing 1–16 of 128 results

 • Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Sub Grijs Soundbars

  0 out of 5

  Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Sub Grijs Soundbars

  0 out of 5

  Met de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Sub breng je je favoriete films en series tot leven. De set bestaat uit een soundbar en een subwoofer. Dankzij de MultiBeam technologie van de soundbar ervaar je surround sound zonder extra speakers. De subwoofer zorgt voor een extra diepe bas. Je verbindt de 2 apparaten draadloos met elkaar, zo struikel je niet over onnodige kabels. De speaker stuur je aan via stemcommando’s dankzij de ingebouwde Google Assistant. Zeg bijvoorbeeld ‘Hey Google, zet melk op mijn boodschappenlijstje’, en de spraakassistent helpt je verder. Is de film afgelopen en wil je naar muziek luisteren? Schakel dan naar bluetooth en stream vanaf je telefoon of tablet.

  Quick View
 • Sonos Playbase 5.1 + One SL (2x) + Sub Wit Soundbars

  0 out of 5

  Sonos Playbase 5.1 + One SL (2x) + Sub Wit Soundbars

  0 out of 5

  Met de Sonos Playbase 5.0 + One SL (2x) + Sub creëer je eenvoudig een 5.1 surround opstelling in je woonkamer. De set bestaat uit de Sonos Playbase soundplate, 2 Sonos One SL wifi speakers en de Sonos Sub. De Playbase heeft 10 ingebouwde drivers die jou voorzien van een krachtig en helder geluid. Door zijn platte ontwerp is de soundplate geschikt om onder je televisie te plaatsen. Je plaatst de 2 wifi speakers achter je, zodat je het geluid zowel voor als achter je hoort. De toevoeging van de Sub zorgt voor een extra rijke bas, waardoor je het geluid als levensecht ervaart. De Playbase verbinden met je tv Gebruik de meegeleverde optische kabel om je soundbar met je televisie te verbinden. Let op dat je tv dus over een optische aansluiting moet beschikken om de soundbar te kunnen gebruiken. Hebben beide apparaten ook een hdmi arc poort? Dan raden we aan een losse hdmi arc kabel aan te schaffen.

  Quick View
 • Sony HT-ZF9 + SA-Z9R Soundbars

  0 out of 5

  Sony HT-ZF9 + SA-Z9R Soundbars

  0 out of 5

  Met de Sony HT-ZS9 en de SA-Z9R geniet je in een handomdraai van een 5.1 surround opstelling. De set bestaat uit de HT-ZF9 soundbar, een subwoofer en de SA-Z9R achterspeakers. Dankzij het 400 watt vermogen van de soundbar luister je naar een krachtig geluid. Je wordt omringd door effecten dankzij de Dolby Atmos technologie. Deze kaatst het geluid namelijk via het plafond naar je luisterpositie. De achterspeakers maken de geluidsinstallatie helemaal compleet. Deze plaats je achter je en zo ervaar je de film of sportwedstrijd alsof je er middenin zit. De Sony HT-ZF9 verbinden met je tv Gebruik de meegeleverde optische kabel om je soundbar met je televisie te verbinden. Let op dat je tv dus over een optische aansluiting moet beschikken om de soundbar te kunnen gebruiken. Hebben beide apparaten ook een hdmi arc poort? Dan raden we aan een losse hdmi arc kabel aan te schaffen.

  Quick View
 • Bose Soundbar 500 5.1 + Bose Surround Speakers Zwart + Bose Bass Module 500 Zwart Soundbars

  0 out of 5

  Bose Soundbar 500 5.1 + Bose Surround Speakers Zwart + Bose Bass Module 500 Zwart Soundbars

  0 out of 5

  Met de Bose Soundbar 500 + Bose Surround Speakers + Bose Bass Module 500 haal je alles in huis voor een 5.1 surround opstelling. De soundbar, 2 achterspeakers en subwoofer zorgen voor een ware bioscoopervaring. Zet de soundbar en subwoofer bij je tv en de 2 wifi speakers achter je luisterpositie. Zo word je omringd door het geluid en lijkt het net of de T. rex uit een dinosaurusfilm echt door de woonkamer stampt. Je verbindt alle apparaten draadloos met elkaar via de ingebouwde wifi ontvangers. Zo hoef je ze alleen nog op netstroom aan te sluiten.

  Quick View
 • Bowers & Wilkins Formation Bar Soundbars

  0 out of 5

  Bowers & Wilkins Formation Bar Soundbars

  0 out of 5

  De Bowers & Wilkins Formation Bar is een soundbar voor grote kamers. De bar heeft 9 ingebouwde drivers die zorgen voor een groot geluidsbereik. Verbind de bar via wifi of bluetooth met je smartphone en bedien hem vanuit de Bowers & Wilkins app. Wil je meer uit het geluid halen? Voeg dan een Formation Bass voor een nog voller geluid of breid de bar uit tot een home cinema geluidsopstelling. Voor een multiroom geluidsopstelling koppel je via de app meerdere Bowers & Wilkins speakers met elkaar. Zo bepaal je per ruimte in huis welke muziek daar afspeelt. De Bowers & Wilkins Formation Bar verbinden met je tv Gebruik de meegeleverde optische kabel om je soundbar met je televisie te verbinden. Let op dat je tv dus over een optische aansluiting moet beschikken om de soundbar te kunnen gebruiken. Hebben beide apparaten ook een hdmi arc poort? Dan raden we aan een losse hdmi arc kabel aan te schaffen.

  Quick View
 • Harman Kardon Citation Bar 5.1 + Surround Set + Sub Zwart Soundbars

  0 out of 5

  Harman Kardon Citation Bar 5.1 + Surround Set + Sub Zwart Soundbars

  0 out of 5

  Met de combinatie Harman Kardon Citation Bar 5.1 + Surround Set + Sub ga je voor een echte bioscoopervaring. De set bestaat uit een soundbar, 2 achterspeakers en een subwoofer. De soundbar en subwoofer plaats je bij de tv en de wifi speakers plaats je achter je luisterpositie. Dankzij de lage bastonen en de 5.1 surround opstelling komt een actiefilm of sportwedstrijd tot leven in je huiskamer. De ingebouwde wifi ontvangers zorgen voor een draadloze verbinding tussen alle apparaten. Zo hoef je ze alleen in het stopcontact te steken. Wil je ’s ochtends het laatste nieuws of de verkeersdrukte weten? Zeg ‘Hey Google,’ en de ingebouwde spraakassistent helpt je verder.

  Quick View
 • Philips HTL3325 Soundbars

  0 out of 5

  Philips HTL3325 Soundbars

  0 out of 5

  Met de Philips HTL3325 ervaar je beter geluid bij je televisie. De soundbar heeft een virtual surround sound dankzij de Dolby Digital technologie. Dit betekent dat je het geluid zowel voor als achter je hoort. De subwoofer zorgt voor een krachtige bas. Door deze combinatie lijkt het net of je je midden in de film of je favoriete sportwedstrijd bevindt. De soundbar met de televisie verbinden doe je via de optische kabel. Gaat de televisie uit en wil je naar muziek luisteren? Dan verbind je je smartphone of tablet via bluetooth draadloos aan de soundbar.

  Quick View
 • JBL Link Bar Soundbars

  0 out of 5

  JBL Link Bar Soundbars

  0 out of 5

  De JBL Link Bar voorziet jouw tv van een helder en ruimtelijk geluid. Via een enkele hdmi kabel verbind je de soundbar eenvoudig met je tv. Wil je de tussenstand van de wedstrijd weten of wil je een film zoeken op Netflix? Met je stem vraag je die direct aan je Google Assistant. Je geniet eenvoudig van al je favoriete streamingdiensten dankzij de ingebouwde Chromecast en Android TV. Wil je naar muziek luisteren? Koppel dan via Bluetooth een smartphone of tablet aan de soundbar en geniet draadloos van je favoriete nummers. Voeg de optionele JBL SW10 subwoofer toe voor een extra rijke bas ervaring.

  Quick View
 • Sonos Playbase 5.0 + One SL (2x) Zwart Soundbars

  0 out of 5

  Sonos Playbase 5.0 + One SL (2x) Zwart Soundbars

  0 out of 5

  Met de Sonos Playbase 5.0 + One SL (2x) maak je eenvoudig een 5.1 surround opstelling in je woonkamer. De set bestaat uit de Sonos Playbase soundplate en 2 Sonos One SL wifi speakers. De Playbase heeft 10 ingebouwde drivers die jou voorzien van een krachtig en helder geluid. Door zijn platte ontwerp is de soundplate geschikt om onder je televisie te plaatsen. De 2 wifi speakers plaats je achter je, zodat je het geluid zowel voor als achter je hoort. Zo ervaar je een echte filmbeleving. De Playbaseverbinden met je tv Gebruik de meegeleverde optische kabel om je soundbar met je televisie te verbinden. Let op dat je tv dus over een optische aansluiting moet beschikken om de soundbar te kunnen gebruiken. Hebben beide apparaten ook een hdmi arc poort? Dan raden we aan een losse hdmi arc kabel aan te schaffen.

  Quick View
 • Bose Surround Speakers 700 Zwart Soundbars

  0 out of 5

  Bose Surround Speakers 700 Zwart Soundbars

  0 out of 5

  Met de Bose Surround speakers 700 zit je midden in je favoriete actieserie. Deze draadloze surround speakers voeg je eenvoudig toe aan je Bose 700 soundbar en Bass Module. Zo creëer je een bioscoop geluidservaring in je eigen woonkamer. Verbind de speakers bedraad met je stopcontact en draadloos met de andere Bose speakers. Via wifi verbind je je smartphone met de speakers en bedien je de speakers vanuit de Bose app. Dankzij het compacte formaat werk je de speakers eenvoudig weg achter een gordijn of plaats je ze in de hoek van de kamer.

  Quick View
 • Philips HTL1520B Soundbar + subwoofer Soundbars

  0 out of 5

  Philips HTL1520B Soundbar + subwoofer Soundbars

  0 out of 5

  Met de Philips HTL1520B Soundbar + subwoofer verbeter je het geluid van je televisie. Zo creëer je eenvoudig een 2.1 geluidsopstelling. Geniet extra van een diepe bas dankzij de meegeleverde subwoofer. Zo lijkt het net of je je midden in de film bevindt. Gaat de tv uit en wil je naar muziek luisteren? Dit is geen probleem dankzij de ingebouwde bluetooth. Hiermee stream je vanaf je smartphone of tablet je favoriete nummers naar de soundbar.

  Quick View
 • Sonos Playbase 5.1 + One (2x) + Sub Wit Soundbars

  0 out of 5

  Sonos Playbase 5.1 + One (2x) + Sub Wit Soundbars

  0 out of 5

  Met de combinatie Sonos Playbase 5.1 + One (2x) + Sub maak je in jouw woonkamer een surround geluidsopstelling. De set bestaat uit de Sonos Playbase soundplate, 2 Sonos One wifi speakers en de Sonos Sub. Dankzij de 10 ingebouwde drivers van de Playbase luister je naar een heldere en krachtige geluidsweergave. Heb je liever een onopvallende soundplate? Door het platte ontwerp plaats je eenvoudig je televisie op de Playbase. Zet de 2 wifi speakers achter je neer, zodat je het geluid zowel voor als achter je hoort. De toevoeging van de Sub zorgt voor een extra rijke bas, waardoor je het geluid als levensecht ervaart. De Playbase verbinden met je tv Gebruik de meegeleverde optische kabel om je soundbar met je televisie te verbinden. Let op dat je tv dus over een optische aansluiting moet beschikken om de soundbar te kunnen gebruiken. Hebben beide apparaten ook een hdmi arc poort? Dan raden we aan een losse hdmi arc kabel aan te schaffen.

  Quick View
 • Bose Soundbar 700 5.0 + Bose Surround Speakers 700 Wit Soundbars

  0 out of 5

  Bose Soundbar 700 5.0 + Bose Surround Speakers 700 Wit Soundbars

  0 out of 5

  Met de Bose Soundbar 700 + Bose Surround Speakers haal je de basis voor een 5.0 surround opstelling in huis. Met de soundbar en de 2 achterspeakers geniet je van een kamervullend geluid. Je plaatst de soundbar bij je televisie en de 2 wifi speakers achter je luisterpositie. Zo lijkt een formule 1 wagen echt door je huiskamer te scheuren. De details klinken haarscherp dankzij de ingebouwde PhaseGuide technologie. Het ADAPTIQ kalibratiesysteem zorgt dat je in elke hoek van de kamer van een kamervullend geluid geniet. Wil je de set koppelen aan andere Bose speakers in huis? Dit is geen probleem, je koppelt ze gemakkelijk via wifi draadloos aan elkaar. Zo hoef je ze alleen nog in het stopcontact te steken. De Bose Soundbar 700 verbinden met je tv Gebruik de meegeleverde hdmi arc- of de optische kabel om je soundbar met je televisie te verbinden. Let op dat je tv dus over een hdmi arc of optische aansluiting moet beschikken om de soundbar te kunnen gebruiken. Wij raden de hdmi arc kabel aan.

  Quick View
 • Bose Soundbar 700 5.0 + Bose Surround Speakers 700 Zwart Soundbars

  0 out of 5

  Bose Soundbar 700 5.0 + Bose Surround Speakers 700 Zwart Soundbars

  0 out of 5

  Met de Bose Soundbar 700 + Bose Surround Speakers haal je de basis voor een 5.0 surround opstelling in huis. Met de soundbar en de 2 achterspeakers geniet je van een kamervullend geluid. Je plaatst de soundbar bij je televisie en de 2 wifi speakers achter je luisterpositie. Zo lijkt een formule 1 wagen echt door je huiskamer te scheuren. De details klinken haarscherp dankzij de ingebouwde PhaseGuide technologie. Het ADAPTIQ kalibratiesysteem zorgt dat je in elke hoek van de kamer van een kamervullend geluid geniet. Wil je de set koppelen aan andere Bose speakers in huis? Dit is geen probleem, je koppelt ze gemakkelijk via wifi draadloos aan elkaar. Zo hoef je ze alleen nog in het stopcontact te steken. De Bose Soundbar 700 verbinden met je tv Gebruik de meegeleverde hdmi arc- of de optische kabel om je soundbar met je televisie te verbinden. Let op dat je tv dus over een hdmi arc of optische aansluiting moet beschikken om de soundbar te kunnen gebruiken. Wij raden de hdmi arc kabel aan.

  Quick View
 • Sonos Beam 5.1 + One SL (2x) + Sub Wit Soundbars

  0 out of 5

  Sonos Beam 5.1 + One SL (2x) + Sub Wit Soundbars

  0 out of 5

  Met de set Sonos Beam 5.1, One SL (2x) + Sub geniet je van een beter geluid bij je televisie. De set bestaat uit de Sonos Beam soundbar, 2 keer de Sonos One SL en de Sonos Sub. De 2 wifi speakers plaats je achter je luisterpositie. Zo word je omringd door het geluid en lijkt het net of je midden in de film zit. De Sub levert een extra diepe bas en brengt zo de geluidseffecten krachtig naar voren. Je verbindt deze speakers eenvoudig via wifi met andere wifi speakers in huis, waardoor je een multiroom geluidsopstelling creëert.

  Quick View
 • Sonos Beam 5.0 + One (2x) Zwart Soundbars

  0 out of 5

  Sonos Beam 5.0 + One (2x) Zwart Soundbars

  0 out of 5

  Met de Sonos 5.0 Beam + One (2x) set heb je een levendig geluid bij je favoriete films, series of muziek. De set bestaat uit de Sonos Beam soundbar en 2 Sonos One draadloze speakers. De soundbar stuur je eenvoudig aan via spraakopdrachten of vanuit de Sonos app. Dankzij de diverses modi waar de bar over beschikt, pas je het geluid aan je situatie aan. Kies voor een nachtmodus wanneer je ’s nachts huisgenoten niet wilt storen. Kies voor de spraakversterkingsmodus wanneer je een cabaretshow of praatprogramma kijkt. De Sonos One speakers zijn compacte speakers die je eenvoudig in of op een kast plaatst. De speaker verbind je via wifi met meerdere speakers in huis voor een multiroom opstelling.

  Quick View
Top
X