Product categories

Arturia MicroFreak Synthesizers

Synthesizers

Showing 1–16 of 23 results

 • Arturia MicroFreak Synthesizers

  0 out of 5

  Arturia MicroFreak Synthesizers

  0 out of 5

  De Arturia MicroFreak is een veelzijdige hybride synthesizer die over een analoge filter beschikt. Je creëert verschillende soorten geluiden dankzij de physical modelling, wavetable en virtueel analoge engines. Met deze engines maak je geluiden die in de buurt komen van die van akoestische instrumenten. Ook creëer je geluiden die je met digitale synthesizers en analoge synthesizers maakt. Dankzij het aanraakgevoelige keyboard moduleer je parameters door met je vingertoppen over de toetsen te schuiven. Zo verander je het geluid zonder dat je aan een knop hoeft te draaien. Deze synthesizer voorzie je van voeding via usb. Wanneer je hem via een powerbank van stroom voorziet, gebruik je hem waar je maar wilt.

  Quick View
 • Arturia MiniBrute 2S Synthesizers

  0 out of 5

  Arturia MiniBrute 2S Synthesizers

  0 out of 5

  De Arturia MiniBrute 2S is een monofone semi modulaire analoge synthesizer waarmee je een Eurorack systeem aanstuurt. Doordat de synthesizer semi modulair is, bepaal je zelf hoe je de geluiden moduleert. Door met 3,5 mm patchkabels nieuwe verbindingen te maken, creëer je complexe basgeluiden, leads en percussie. Bestuur je modulaire Eurorack systeem met de uitgebreide step sequencer. Je stuurt de ritmes en melodieën die je met de MiniBrute 2S creëert naar je modulaire apparatuur. Hierdoor is de synthesizer geschikt als startpunt voor je modulaire systeem. Ben je nog niet bekend met modulaire systemen? Dan is de MiniBrute 2S iets voor jou. Met deze semi modulaire synthesizer leer je eenvoudig de basis.

  Quick View
 • Moog Matriarch Synthesizers

  0 out of 5

  Moog Matriarch Synthesizers

  0 out of 5

  De Moog Matriarch is een parafone analoge synthesizer waarmee je complexe leadgeluiden en diepe basgeluiden maakt. De synthesizer bestaat uit verschillende bouwstenen die je op unieke manieren met elkaar verbindt. Dit doe je met patchkabels. Doordat je zelf nieuwe verbindingen maakt, creëer je nieuwe geluiden. Via patchkabels verbind je de Matriarch ook met je Eurorack systeem. Op deze manier gebruik je de sequencer uit je systeem om melodieën en ritmes te creëren. Heb je geen Eurorack systeem? Dan gebruik je de interne sequencer of arpeggiator. De synthesizer heeft een stereo filter en stereo delay. Je hebt hierdoor veel controle over waar je geluiden in het stereobeeld plaatst.

  Quick View
 • Korg Volca Drum Synthesizers

  0 out of 5

  Korg Volca Drum Synthesizers

  0 out of 5

  De Korg Volca Drum is een compacte digitale percussiesynthesizer. Door de interne architectuur, wavefolder en overdrive creëer je zowel realistische als surrealistische klanken. Met de sequencer creëer je eenvoudig ritmes en automatiseer je parameters. Je zorgt voor variatie wanneer je de parameters met de sequencer automatiseert. Hierdoor gaan de ritmes niet vervelen en maak je sneller unieke drumpatronen. Ook stel je accenten in, waardoor je voor nuances zorgt en de groove versterkt. Doordat dit exemplaar op batterijen werkt, gebruik je hem overal. Je hebt hiervoor 6 AA batterijen nodig. Deze batterijen worden meegeleverd, zodat je direct aan de slag kan.

  Quick View
 • Korg Volca Modular Synthesizers

  0 out of 5

  Korg Volca Modular Synthesizers

  0 out of 5

  De Korg Volca Modular is een compacte synthesizer, gebaseerd op de modulaire West Coast synthesizers van Buchla. Met deze additieve synthesizer maak je geluiden die je niet met een subtractieve synthesizer maakt. Hierdoor voeg je nieuwe soorten klanken aan je producties toe. Met de ingebouwde step sequencer creëer je eenvoudig een melodie of ritme. Dit betekent dat je geen Eurorack of MIDI sequencer nodig hebt. Dankzij de Space Out module voeg je een reverb toe. Dit is een galm waarmee je de synthesizer ruimtelijker laat klinken. Je gebruikt de Volca Modular waar je maar wilt, want hij werkt op 6 AA batterijen. De batterijen worden standaard meegeleverd, zodat je direct aan de slag kan.

  Quick View
 • Novation Summit Synthesizers

  0 out of 5

  Novation Summit Synthesizers

  0 out of 5

  De Novation Summit is een 16 stemmige synthesizer dat gebruik maakt van subtractieve, FM en wavetable synthesis. Doordat je deze 3 synthesizertechnieken tot je beschikking hebt, maak je geluiden met verschillende karaktertypes. Zo maak je klanken die je kent van de vintage analoge synthesizers. Ook verken je digitale klanken met de FM en wavetable engines. De analoge multimode filter en analoge VCA’s zorgen ervoor dat de Summit krachtige geluiden produceert. Hierdoor is de synthesizer geschikt voor het maken van zowel diepe basgeluiden als elegante pads. Je speelt 2 klanken tegelijk door het multitimbrale ontwerp. Zo speel je een basgeluid met je linkerhand terwijl je met je rechterhand een akkoordprogressie voor een pad speelt.

  Quick View
 • Pioneer Toraiz AS-1 Synthesizers

  0 out of 5

  Pioneer Toraiz AS-1 Synthesizers

  0 out of 5

  De Pioneer Toraiz AS-1 is een monofone synthesizer die gemaakt is in samenwerking met Dave Smith Instruments. De Toriaz AS-1 heeft dezelfde filters als de Dave Smith Instruments Prophet 6 synthesizer. Dit is een serie filters die bestaat uit een low pass filter die gevolgd wordt door een high pass filter. Hiermee filter je hoge en lage frequenties weg zodat het geluid bij de rest van je muziek past. De geluiden maak je interessanter om naar te luisteren met de 7 ingebouwde effecten. Kies onder andere uit een chorus, delay, reverb of phaser. Met de sequencer maak je melodieën van maximaal 64 stappen. Stel de juiste tonen in en speel de melodie af tijdens je DJ of live set.

  Quick View
 • Moog Subsequent 37 Synthesizers

  0 out of 5

  Moog Subsequent 37 Synthesizers

  0 out of 5

  De Moog Subsequent 37 is een monofone en parafonische synthesizer en is de opvolger van de Sub 37. De analoge synthesizer heeft een vernieuwde filter en een mixersectie met meer headroom. Doordat de mixersectie meer headroom heeft, klinken de geluiden schoner. Met de nieuwe filter maak je geluiden die voller klinken in de lage frequenties. Dit maakt de analoge synthesizer ideaal voor het programmeren van basgeluiden. Met de uitgebreide modulatiemogelijkheden voorkom je dat geluiden snel gaat vervelen. Je hebt de keuze uit 103 modulatieopties, zoals de filter cutoff en filter envelope amount. Heb je thuis een Eurorack systeem staan? Dan integreer je de synthesizer naadloos met de modules via de CV en gate inputs.

  Quick View
 • Moog Grandmother Synthesizers

  0 out of 5

  Moog Grandmother Synthesizers

  0 out of 5

  Met de Moog Grandmother creëer je synthesizergeluiden die dezelfde klank generen als de oude Moog modules. Zo zijn de oscillatoren gebaseerd op die van de Minimoog en is de filter afkomstig van de Moog 904 module. Je creëert geluiden die je niet met een traditionele synthesizer kunt maken dankzij de semi modulaire structuur. Met patchkabels verbind je de verschillende modules met elkaar. Zo leg je nieuwe verbindingen aan in het circuit. Dit resulteert in experimentele resultaten. Denk aan krachtige baslijnen, melodieën en percussiegeluiden. Binnen een handomdraai creëer je ritmes en melodieën. Dit doe je door de ingebouwde sequencer of arpeggiator in te stellen. Referentie oude Moog modules: De oscillators zijn gebaseerd op die van de Moog Minimoog De mixer is gebaseerd op die van de Moog CP3 De filter is gebaseerd op die van de Moog 904 De envelope generator is gebaseerd op die van de Moog 911 De VCA is gebaseerd op die van de Moog 902 De spring reverb is gebaseerd op die van de Moog 905

  Quick View
 • Moog DFAM Drummer From Another Mother Synthesizers

  0 out of 5

  Moog DFAM Drummer From Another Mother Synthesizers

  0 out of 5

  Met de Moog DFAM creëer je unieke drumgeluiden. Deze analoge semi modulaire percussiesynthesizer heeft veel modulatiemogelijkheden. Dankzij de 3,5 mm patch kabels bepaal je zelf hoe je de geluiden moduleert. Hierdoor maak je geluiden die je niet met een traditionele synthesizer kunt maken. Je verbindt de module met je Eurorack systeem. Gebruik jouw Eurorack modules om het geluid van de synthesizer te beïnvloeden of om effecten toe te voegen. Zo maak je de DFAM een onderdeel van je modulaire systeem. Dankzij de Moog filter klinken de lage frequenties van percussie- en basgeluiden vol. Vul je producties met basgeluiden die eenvoudig door de mix snijden. Hiermee voorkom je dat jouw producties energie in de lage frequenties missen.

  Quick View
 • Novation Peak Synthesizers

  0 out of 5

  Novation Peak Synthesizers

  0 out of 5

  Met de Novation Peak programmeer je Oscar achtige synthesizergeluiden. De synthesizer heeft 3 digitale oscillatoren en is 8 stemmig. Hierdoor speel je akkoorden met 8 tonen tegelijk. Dankzij de numerically controlled oscillators heb je toegang tot geluidsgolven uit het analoge en digitale domein. Zo kies je uit de traditionele sinus, sawtooth en squarewave geluidsgolven of uit 1 van de 17 wavetables. Om je geluiden extra karakter te geven, voeg je distortion toe. Dit is zowel voor als na de filter mogelijk. Hierdoor heb je de keuze om het overstuurde signaal wel of niet te filteren. Wil je de synthesizer verbinden met je modulaire rack? Dit is mogelijk dankzij de CV in aansluiting.

  Quick View
 • Korg Volca Nubass Synthesizers

  0 out of 5

  Korg Volca Nubass Synthesizers

  0 out of 5

  De Korg Volca Nubass is een bassynthesizer met een vacuüm tube oscillator. Met de tube oscillator overstuur je het audiosignaal, waardoor je overtonen aan de geluiden toevoegt. Hierdoor creëer je klanken die je niet maakt met synthesizers die over reguliere oscillatoren beschikken. Denk aan schreeuwende acid baslijnen of aan overstuurde percussiegeluiden die suizen en kraken. Met de ingebouwde sequencer creëer je eenvoudig melodieën en ritmische patronen. Hiervoor heb je geen externe sequencer of DAW nodig. Ben je veel onderweg? Dan is de Nubass iets voor jou. Door het compacte ontwerp neem je hem eenvoudig met je mee. Hierdoor is hij geschikt voor live optredens of een jam bij vrienden thuis.

  Quick View
 • Arturia MatrixBrute Synthesizers

  0 out of 5

  Arturia MatrixBrute Synthesizers

  0 out of 5

  Met de Arturia MatrixBrute programmeer je geluiden met de flexibiliteit van een modulaire synthesizer. Je moduleert de geluiden van de analoge monofone synthesizer met de uitgebreide step sequencer. In totaal heb je 16 modulation slots. Bij 4 slots bepaal je zelf welke parameters je moduleert. Doordat je alle knoppen van de sequencer voor je ziet, stel je de gewenste stappen binnen een handomdraai in. Dankzij de Parker Steiner en Moog filters creëer je geluiden met verschillende klanken. Zo schakel je bijvoorbeeld de Moog filter in als je een vol basgeluid maakt. Je kiest zelf of je de filters in een serie of parallel van elkaar gebruikt.

  Quick View
 • Korg Volca FM Synthesizers

  0 out of 5

  Korg Volca FM Synthesizers

  0 out of 5

  Voeg FM klanken toe aan je producties met de Korg Volca FM. Met FM synthesis creëer je ongebruikelijke geluiden die je niet met een subtractieve synthesizer kunt genereren. Hierbij moet je denken aan geluiden met een glas- of belachtig karakter en aan de doffere basachtige klanken. Doordat er 6 operatoren op de FM Volca zitten, heb je veel modulatie mogelijkheden tot je beschikking. Hierdoor kun je binnen de FM wereld vele kanten op met deze Volca. Soms is het lastig om een FM geluid in een muziekstuk te verwerken. In dit geval gebruik je de transpose knop om de toonhoogte van het geluid aan te passen.

  Quick View
 • Moog Mother-32 Synthesizers

  0 out of 5

  Moog Mother-32 Synthesizers

  0 out of 5

  Met de Moog Mother-32 stuur je de Moog sound door naar je Eurorack modules. Doordat deze semi modulaire synthesizer met Eurorack modules communiceert, zijn je sound design opties eindeloos. Zo is het mogelijk om de VCO te koppelen aan een Eurorack effectenmodule. Dankzij de Moog filter creëer je warme en volle basgeluiden. Hierdoor ben je niet uren kwijt aan het programmeren van een vol basgeluid. Aan de rechterkant van de Mother-32 zitten de in/out patch mogelijkheden. Dit is waar de synthesizer zich onderscheidt van andere Moog modellen. Dankzij de uitgebreide patch mogelijkheden creëer je geluiden die je met andere Moog¿s niet kunt maken.

  Quick View
 • Waldorf Streichfett String Synthesizer Synthesizers

  0 out of 5

  Waldorf Streichfett String Synthesizer Synthesizers

  0 out of 5

  Spring terug in de tijd met de Waldorf Streichfett. Met deze vintage klinkende synthesizer creëer je strings met verschillende karakters. Hierbij moet je denken aan strijkers, brass, orgel- en koorgeluiden. Er zit geen limiet op het aantal toetsen dat je tegelijk indrukt, want de synthesizer heeft 128 stemmen. Wil je de strijkgeluiden net iets interessanter maken? Met de ingebouwde effectenmodule voeg je wat galm of een phaser toe. Zo maak je het geluid dromeriger en beweeglijker. Je gebruikt de synthesizer niet alleen voor string geluiden. Ook is het mogelijk om drumachtige geluiden te maken of om monofone geluiden uit de solosectie te gebruiken.

  Quick View
Top
X