Product categories

Tefal Easy Fry Precision EY4018 Friteuses

Tefal Friteuses

Showing all 6 results

 • Tefal Easy Fry Precision EY4018 Friteuses

  0 out of 5

  Tefal Easy Fry Precision EY4018 Friteuses

  0 out of 5

  Dankzij de automatische bakprogramma’s op de Tefal Easy Fry Precision EY4018 hoef je niet na te denken over de juiste instellingen. Handig, want zo heb je direct de juiste tijd en temperatuur voor het gewenste resultaat. Met de programma’s maak je friet, karbonade, garnalen, cake, pizza, vis en vlees. Het geurfilter houdt nare geurtjes tegen tijdens gebruik. Hierdoor gebruik je de friteuse gerust binnenshuis. Tijdens het bakken zorgt de 3D Air Pulse technologie ervoor dat de hete lucht door de pan heen draait. Hierdoor kleuren jouw frietjes rondom goudbruin en krijgen ze een lekker knapperig korstje. De friteuse heeft een laadvermogen van 1,2 kg. Hierin maak je voor 3 tot 4 personen friet tegelijk.

  Quick View
 • Tefal Easy Fry XXL EY701D heteluchtfriteuse Friteuses

  0 out of 5

  Tefal Easy Fry XXL EY701D heteluchtfriteuse Friteuses

  0 out of 5

  De Tefal Easy Fry XXL EY701D is geschikt voor grote gezinnen. Met de 8 vooraf ingestelde automatische bakprogramma¿s maak je niet alleen friet en snacks, maar bak je ook taart, verwarm je een halve kip en bereid je eieren. Het geurfilter in de heteluchtfriteuse zorgt dat er tijdens het bakken geen vervelende geurtjes ontsnappen. Het grote bedieningspaneel maakt gebruik makkelijk. De 3D Air Pulse techniek laat de hete lucht door de pan heen draaien. Jouw snacks bakken hierdoor krokant en goudbruin. De extra grote mand is geschikt voor 8 porties per keer. Zo bak je friet dus in één keer voor de hele familie.

  Quick View
 • Tefal Easy Fry Classic+ EY201D heteluchtfriteuse Friteuses

  0 out of 5

  Tefal Easy Fry Classic+ EY201D heteluchtfriteuse Friteuses

  0 out of 5

  Met de Tefal Easy Fry Classic+ EY201D heb je een heteluchtfriteuse in huis waarmee je voor zo¿n 6 personen eten bereid. Het compacte ontwerp maakt dat je de Tefal gemakkelijk op je aanrecht plaatst. De vooraf ingestelde automatische bakprogramma¿s zorgen dat je gemakkelijk friet en snacks, maar ook vlees, taart en andere producten bakt. Het geurfilter in de heteluchtfriteuse zorgt dat er tijdens het bakken geen vervelende geurtjes ontsnappen. Dankzij de 3D Air Pulse technologie bereikt de hete lucht alle ingrediënten. Hierdoor bakt de friteuse al jouw snacks goudbruin en krokant. Na gebruik was je de onderdelen gemakkelijk af in de vaatwasser.

  Quick View
 • Tefal Easy Fry Compact EY3018 Friteuses

  0 out of 5

  Tefal Easy Fry Compact EY3018 Friteuses

  0 out of 5

  De Tefal Easy Fry Compact EY3018 is ideaal voor een klein huishouden of voor in een kleine keuken. Je bakt namelijk voor 1 tot 2 personen tegelijk friet en dankzij het kleine formaat neemt ‘ie niet teveel ruimte in beslag. Bij de friteuse krijg je een kookrek om ingrediënten op te bakken. Hierdoor komt de hete lucht ook aan de onderkant van de ingrediënten, zodat ze ook daar lekker knapperig bakken. Dankzij de automatische bakprogramma’s heb je met één druk op de knop de juiste instellingen voor friet, schaaldieren, vlees, kip, vis en cakejes. Naast de automatische programma’s stel je de temperatuur en timer handmatig in via het touchscreen. Wanneer de timer afgaat, schakelt de friteuse automatisch uit. Handig, want zo verbruik je niet onnodig energie.

  Quick View
 • Tefal Friteuse Mega 2 kg Friteuses

  0 out of 5

  Tefal Friteuse Mega 2 kg Friteuses

  0 out of 5

  Goudgele frites en knapperige snacks voor een groot huishouden bak je in de Tefal Friteuse Mega. Deze friteuse heeft namelijk een bakcapaciteit van 2 kilo, hierdoor heeft je hele gezin tegelijkertijd een bord frites of snacks. Als het temperatuurlampje brandt, weet je dat de juiste temperatuur bereikt is. Kies zelf met de schuifknop de gewenste temperatuur voor iedere bereiding. Voor het frituren van vis zet je ‘m bijvoorbeeld op 160 graden Celsius en voor frites op 190 graden Celsius. Het kijkvenster zorgt ervoor dat je het bakproces goed bijhoudt. Na gebruik heb je weinig werk aan de frituurpan: de losse onderdelen reinig je in de vaatwasmachine.

  Quick View
 • Tefal Filtra One FF1621 Friteuses

  0 out of 5

  Tefal Filtra One FF1621 Friteuses

  0 out of 5

  De Tefal Filtra One FF1621 gebruik je om voor 3 tot 4 personen lekker knapperige frites in te bakken. Zo heeft ieder gezinslid tegelijkertijd een bordje frites of een snack voor zich, wel zo gezellig. Dankzij de uitneembare filter in de pan, komen voedselresten niet direct in de olie terecht. Na iedere frituursessie maak je de filter schoon, waardoor je de olie nauwelijks hoeft te verversen. Om het je nog gemakkelijker te maken, zijn de losse onderdelen van de friteuse vaatwasmachinebestendig.

  Quick View
Top
X