Product categories

Samsung QE55Q82R – QLED + Soundbar Televisies

Televisies

Showing 1–16 of 237 results

 • Samsung QE55Q82R – QLED + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Samsung QE55Q82R – QLED + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Met de Samsung QE55Q82R en Samsung Harman Kardon HW-Q70R haal je jouw eigen bioscoop in huis. Deze QLED tv produceert een kleurniveau van 100%. Hierdoor zie je alle subtiele tinten in een wolkenveld of de vacht van een dier. De zwartweergave wordt verbeterd door de Direct Full Array 6x. Deze techniek verduistert alleen de donkere delen van het scherm. Hierdoor zijn ze extra donker, terwijl de felle delen helder blijven. De soundbar beschikt over Dolby Atmos, waardoor het geluid van een film via het plafond naar jouw luisterpositie wordt gestuurd. Zo hoor je het geluid niet alleen rondom je, maar komt het geluid ook van bovenaf.

  Quick View
 • Sony KD-43XG8305 + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Sony KD-43XG8305 + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Met de Sony KD-43XG8305 en Sony HT-SD35 geniet je van een realistische beeld- en geluidskwaliteit. Deze televisie beschikt over een beeldverversing van 100 Hertz. Hierdoor komen de snelste acties vloeiend in beeld. Denk aan een auto achtervolging of de opslag van een tennisser. In combinatie met de 4K resolutie zie je zelfs de kleinste details van een film of serie, zoals kleine letters of de vacht van een dier. De soundbar en subwoofer leveren een kamervullend geluid. Dankzij de virtual surround techniek lijkt het alsof effecten echt van links of rechts komen.

  Quick View
 • Philips The One (65PUS7304) – Ambilight + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Philips The One (65PUS7304) – Ambilight + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Maak je filmbeleving compleet met de Philips The One (65PUS7304) en de HTL3325 soundbar. De The One tv beschikt over 4K en HDR ondersteuning. Je geniet hierdoor van haarscherpe en contrastrijke beelden. Verbind de tv met internet en krijg toegang tot het Android besturingssysteem. Op deze manier schakel je snel tussen websites, games en een groot aantal apps zoals YouTube of Netflix. Ambilight verlicht de wand achter de tv in de kleuren van het beeld. Dit ziet er bijzonder uit en heeft een rustgevend effect op je ogen als je in het donker kijkt. Met de HTL3325 soundbar vul je jouw kamer met een krachtig en helder geluid. In combinatie met de diepe basweergave van de subwoofer komen alle intense actiescènes, games of muziekstukken tot leven.

  Quick View
 • Philips 65PUS6704 – Ambilight Televisies

  0 out of 5

  Philips 65PUS6704 – Ambilight Televisies

  0 out of 5

  Met de Philips 65PUS6704 kijk je zowel naar tv programma’s als naar online video’s. Verbind deze tv met internet en krijg toegang tot handige smart functies. Zo schakel je snel tussen een YouTube video of een serie van je Netflix account. Driezijdig Ambilight verlicht de wand achter de tv in de kleuren van het scherm. Dit ziet er bijzonder uit en heeft een rustgevend effect op je ogen wanneer je in het donker kijkt. De 4K ondersteuning levert een scherpe beeldweergave. Je ziet hierdoor elk detail van een film, serie of game.

  Quick View
 • LG 65UM7660PLA Televisies

  0 out of 5

  LG 65UM7660PLA Televisies

  0 out of 5

  De LG 65UM7600 geeft je toegang tot een wereld aan online entertainment. Deze 4K tv beschikt over het WebOS besturingssysteem. In dit smart platform komen live tv, websites en apps overzichtelijk samen. In combinatie met de meegeleverde Magic Remote afstandsbediening schakel je gemakkelijk tussen een tv programma en een videodienst als YouTube. Wil je liever een Blu-ray bekijken of een game spelen? Geen probleem. Op de 4 HDMI ingangen sluit je 4 apparaten tegelijkertijd aan. 2 HDMI ingangen zitten aan de zijkant. Hierdoor plug je gemakkelijk andere apparaten in, zonder achter de tv te kruipen. Dankzij het IPS paneel heeft de tv een brede kijkhoek. Dit betekent dat de beeldkwaliteit niet minder wordt wanneer je schuin voor het scherm zit. Handig, wanneer je met een grote groep vrienden tv kijkt.

  Quick View
 • Philips The One (70PUS7304) – Ambilight Televisies

  0 out of 5

  Philips The One (70PUS7304) – Ambilight Televisies

  0 out of 5

  Met de Philips The One (70PUS7304) ben je verzekerd van een hoge beeldkwaliteit en talloze handige functies. Zo geeft deze tv 4K, Dolby Vision en HDR10+ beelden moeiteloos weer dankzij de P5 beeldprocessor. Je geniet hierdoor van een haarscherpe beeldkwaliteit en levensechte kleuren. Verbind de tv met internet en krijg toegang tot alle smart functies. Via een overzichtelijk menu schakel je snel tussen live tv, websites en handige apps. Denk aan YouTube of je Netflix account. Via Google Assistant of Amazon Alexa neem je via simpele spraakopdrachten de controle over de belangrijkste functies en andere gekoppelde smart apparaten. Het stijlvolle uiterlijk wordt afgemaakt door de Ambilight verlichting.

  Quick View
 • Toshiba 32W2963 Televisies

  0 out of 5

  Toshiba 32W2963 Televisies

  0 out of 5

  Als je een tv voor een kleine kamer zoekt, is de Toshiba 32W2963 iets voor jou. Deze compacte tv beschikt over diverse handige afspeelmogelijkheden. Hierdoor heb je geen randapparatuur zoals een Blu-ray speler nodig. Wanneer je de tv met internet verbindt, krijg je toegang tot allerlei smart functies als een webbrowser en apps. Op deze manier schakel je gemakkelijk naar een video van YouTube of je Netflix account. Wil je liever van je opgeslagen filmcollectie genieten, sluit dan een usb stick of harde schijf aan op de usb ingang. Dankzij de ingebouwde mediaspeler geeft de tv je beelden moeiteloos weer.

  Quick View
 • Philips 65OLED754 – Ambilight + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Philips 65OLED754 – Ambilight + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Met de Philips 65OLED754 tv en de TAPB603 soundbar haal je een bioscoopbeleving naar je woonkamer. Door het OLED scherm zijn zwarte beelden écht zwart en geniet je van een krachtig contrast. De P5 beeldprocessor verbetert de kleuren, vloeiendheid en scherpte van elke video. Beelden van een lage kwaliteit, zoals een standaard YouTube video, krijgen daardoor extra detail. De soundbar ondersteunt Dolby Atmos, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. Deze techniek stuurt effecten via de zijkanten en bovenkant van de kamer naar je kijkpositie. Dankzij de diepe bastonen van de subwoofer komen spannende scènes van een actiefilm tot leven. Luister je liever naar muziek? Dankzij bluetooth stream je je favoriete nummers naar de soundbar.

  Quick View
 • Samsung QE65Q82R – QLED Televisies

  0 out of 5

  Samsung QE65Q82R – QLED Televisies

  0 out of 5

  Met de Samsung QE65Q82R kijk je naar een realistische en heldere kleurweergave. Deze QLED tv produceert een kleurniveau van 100%. Hierdoor zie je alle subtiele tinten in een wolkenveld of de vacht van een dier. In combinatie met de hoge helderheid worden zelfs de felste kleurtinten natuurgetrouw getoond. De zwartweergave wordt verbeterd door de Direct Full Array 6x. Deze techniek verduistert alleen de donkere delen van het scherm. Hierdoor zijn ze extra donker, terwijl de felle delen helder blijven. Door de Apple TV integratie bekijk je alle films en series in je iTunes bibliotheek. Met hetzelfde gemak stream je via AirPlay 2 video’s van je iPhone, iPad of Mac naar de tv.

  Quick View
 • Philips The One (58PUS7304) – Ambilight + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Philips The One (58PUS7304) – Ambilight + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Maak je filmbeleving compleet met de Philips The One (50PUS7304) tv en de HTL3325 soundbar. De The One beschikt over 4K en HDR ondersteuning. Je geniet hierdoor van haarscherpe en contrastrijke beelden. Verbind de tv met internet en krijg toegang tot het Android besturingssysteem. Op deze manier schakel je snel tussen websites, games en een groot aantal apps zoals YouTube of Netflix. Ambilight verlicht de wand achter de tv in de kleuren van het beeld. Dit ziet er bijzonder uit en heeft een rustgevend effect op je ogen als je in het donker kijkt. Met de HTL3325 soundbar vul je jouw kamer met een krachtig en helder geluid. In combinatie met de diepe basweergave van de subwoofer komen alle intense actiescènes, games of muziekstukken tot leven.

  Quick View
 • Samsung UE65RU7020 Televisies

  0 out of 5

  Samsung UE65RU7020 Televisies

  0 out of 5

  Met de Samsung UE65RU7020 kijk je meer dan alleen tv programma’s. Verbind de tv met het internet en krijg toegang tot de smart functies van het Tizen besturingssysteem. Dit platform brengt live televisie, apps en internet overzichtelijk samen. Zo schakel je binnen enkele seconden van je favoriete tv programma naar een film op Netflix. Door de 4K UHD resolutie ben je verzekerd van een scherpe beeldkwaliteit.

  Quick View
 • Samsung UE55RU7020 Televisies

  0 out of 5

  Samsung UE55RU7020 Televisies

  0 out of 5

  Met de Samsung UE55RU7020 kijk je meer dan alleen tv programma’s. Verbind de tv met het internet en krijg toegang tot de smart functies van het Tizen besturingssysteem. Dit platform brengt live televisie, apps en internet overzichtelijk samen. Zo schakel je binnen enkele seconden van je favoriete tv programma naar een film op Netflix. Door de 4K UHD resolutie ben je verzekerd van een scherpe beeldkwaliteit. Met de meegeleverde afstandsbediening neem je niet alleen de controle over de tv, maar ook over andere aangesloten apparaten zoals je Blu-ray speler. Je werkt de kabels netjes weg via de voet.

  Quick View
 • Samsung The Frame QE55LS03 – QLED Televisies

  0 out of 5

  Samsung The Frame QE55LS03 – QLED Televisies

  0 out of 5

  De Samsung The Frame QE55LS03 gaat naadloos op in je interieur. Het scherm van deze QLED televisie is uitgerust met Quantum Dots. Hierdoor produceert hij naast scherpe en heldere beelden ook een kleurvolume van 100%, waardoor alle subtiele tinten duidelijk zichtbaar zijn. Dankzij de One Connect Box en de Invisible Cable sluit je de tv via 1 transparante kabel aan op het stopcontact en je apparaten. In combinatie met het platte ontwerp, de stijlvolle lijst en de No Gap muurbeugel hangt de tv als een schilderij aan de muur. Je ziet door de Art Modus nooit een zwart scherm in de kamer, maar altijd 1 van de 200 beschikbare kunstwerken. Door de Apple TV integratie bekijk je alle films en series in je iTunes bibliotheek. Of stream via AirPlay 2 video’s van je iPhone, iPad of Mac naar de tv.

  Quick View
 • Toshiba 43UL3A63 Televisies

  0 out of 5

  Toshiba 43UL3A63 Televisies

  0 out of 5

  Met de Toshiba 43UL3A63 geniet je van een haarscherpe beeldkwaliteit. Deze tv geeft 4K films en series moeiteloos weer. Je kijkt daardoor naar beelden die 4 keer scherper zijn dan Full HD. Als resultaat zijn de kleinste details als grassprieten duidelijk zichtbaar. Verbind de tv met internet en krijg toegang tot websites en handige apps, zoals YouTube en Netflix. Dankzij de 4 HDMI ingangen sluit je probleemloos al je randapparatuur aan. Denk aan je Blu-ray speler, spelcomputer, digitale decoder en soundbar. Handig, zo kruip je nooit achter de tv om de kabels te verwisselen.

  Quick View
 • Sony KD-65AG8 + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Sony KD-65AG8 + Soundbar Televisies

  0 out of 5

  Met de Sony KD-65AG8 en HT-ZF9 soundbar creëer je een echte thuisbioscoop. Het OLED scherm van de AG8 bevat pixels die individueel oplichten of dimmen. Hierdoor zijn zwarte beelden écht zwart en geniet je van een sterk contrast. In combinatie met de krachtige beeldverwerking van de X1 Extreme processor is elke subtiele kleurnuance of huidtint duidelijk zichtbaar. Kijk je naar beelden van een lagere kwaliteit? Dan verbetert de processor het detail en kleurbereik. Zo lijkt het alsof je 4K HDR beelden bekijkt. Door de Dolby Atmos technologie van de soundbar komt het geluid via het plafond bij je luisterpositie terecht. Zo hoor je het geluid niet alleen recht van voren, maar overal om je heen.

  Quick View
 • LG 75SM9900PLA Televisies

  0 out of 5

  LG 75SM9900PLA Televisies

  0 out of 5

  Met de LG 75SM9900 geniet je van een levensechte beeldkwaliteit. Deze 8K tv geeft beelden 4 keer scherper weer dan een 4K tv. Dit betekent dat je geen detail van je favoriete film, serie of game mist. Denk aan zandkorrels of kleine letters. Heeft de video een lagere kwaliteit dan 8K? Dan maakt de ingebouwde upscaler deze extra scherp. Het NanoCell scherm staat garant voor een realistische kleurweergave. Zo zie je elke subtiele kleurtint van een zonsopkomst of grasveld. Het scherm beschikt over een full array achtergrondverlichting, zodat de tv het beeld op specifieke verduistert of juist oplicht. Door deze diepe en nauwkeurige zwartweergave kijk je naar contrastrijke beelden en zie je elk detail in donkere scènes, zoals een panter die zich verstopt in de schaduw.

  Quick View
Top
X