Product categories

Tie Broadcast Mic Microfoons

TIE Audio Microfoons

Showing all 3 results

 • Tie Broadcast Mic Microfoons

  0 out of 5

  Tie Broadcast Mic Microfoons

  0 out of 5

  De TIE Broadcast Mic is een condensatormicrofoon waarmee je een podcast of livestream opneemt. Door de omnidirectionele richtingskarakteristiek registreer je het geluid van een groep sprekers. De microfoon is nu rondom gevoelig en hierdoor neemt de microfoon geluid op van alle kanten. Plaats de microfoon op tafel met het meegeleverde statief. Zo zet je de microfoon dichtbij de spreker en registreer je een zuiver signaal.

  Quick View
 • Tie Vintage Mic Microfoons

  0 out of 5

  Tie Vintage Mic Microfoons

  0 out of 5

  De TIE Vintage Mic XLR is een dynamische zangmicrofoon met een retro look. Je gebruikt de microfoon op het podium voor zang. Op de microfoon zit een aan- en uitschakelaar. Dankzij deze schakelaar bepaal je zelf wanneer de microfoon aan of uit staat. Zo schakel je de microfoon eenvoudig uit tijdens een pauze. Je verbindt de microfoon met een mixer of audio interface via een XLR kabel.

  Quick View
 • Tie TUR 88 Supernova Microfoons

  0 out of 5

  Tie TUR 88 Supernova Microfoons

  0 out of 5

  De TIE TUR 88 Supernova Usb is een condensatormicrofoon en gebruik je in de studio voor het opnemen van podcasts en livestreams. Dankzij de ingebouwde geluidskaart begin je meteen met streamen of zingen. Je hebt geen externe geluidskaart nodig die het analoge signaal converteert en naar je computer stuurt. Door de omnidirectionele richtingskarakteristiek registreer je het geluid van een groep sprekers. De microfoon is nu rondom gevoelig en neemt hierdoor van alle kanten het geluid op. Sluit een hoofdtelefoon aan en luister naar je stemopnames. Zo hoor je direct hoe het klinkt.

  Quick View
Top
X