Product categories

Trust GXT 258 Fyru Zwart Microfoons

Trust Microfoons

Showing all 7 results

 • Trust GXT 258 Fyru Zwart Microfoons

  0 out of 5

  Trust GXT 258 Fyru Zwart Microfoons

  0 out of 5

  De Trust GXT 258 Fyru is een usb microfoon voor het opnemen van streams. Deze microfoon beschikt over 4 richtingskarakteristieken, waardoor je zelf bepaalt aan welke kant of kanten de microfoon gevoelig is. Zo kies je een cardioïde richtingskarakteristiek wanneer je wilt dat de microfoon geluid alleen aan de voorkant opvangt. Wanneer je met een groep sprekers bent, kies je de omnidirectionele richtingskarakteristiek. Zo is de microfoon rondom gevoelig en registreer je het geluid uit iedere hoek van de kamer. De interne popfilter voorkomt dat je p- en s-klanken registreert. Hierdoor blijven je opnames vrij van ongewenste signalen.

  Quick View
 • Trust GXT 256 Exxo Zwart Microfoons

  0 out of 5

  Trust GXT 256 Exxo Zwart Microfoons

  0 out of 5

  De Trust GXT 256 Exxo is iets voor je wanneer je wilt opvallen tijdens het streamen van een game, podcast of vlog. Deze usb microfoon met RGB verlichting verbind je via de meegeleverde usb kabel met je computer. Dit betekent dat je geen externe geluidskaart nodig hebt en je direct start met opnemen. Je plaatst de microfoon dankzij het meegeleverde tafelstatief op je bureau. Hierdoor houd jij je handen vrij en richt je de microfoon naar je mond toe. Je luistert direct naar je spraakopnames wanneer je jouw koptelefoon met de microfoon verbindt. Deze koppeling is vrij van vertragingen. Hierdoor raak je niet afgeleid wanneer je iets inspreekt.

  Quick View
 • Trust GXT 244 Buzz Zwart Microfoons

  0 out of 5

  Trust GXT 244 Buzz Zwart Microfoons

  0 out of 5

  Met de Trust GXT 244 Buzz neem je een stream, podcast, voice over of akoestische muziek op. Je verbindt de microfoon via de usb kabel met je computer. Dit betekent dat je geen externe geluidskaart nodig hebt om geluidsopnames te maken. Je start direct met opnemen. Bij de microfoon wordt een tafelstatief meegeleverd. Je plaatst de microfoon op het statief, zodat je de microfoon naar je mond toe richt. Zo zorg je ervoor dat je jouw stemgeluid helder registreert. Wanneer je tijdens het spreken je bureau aanraakt, hoor je dit niet terug in je geluidsopnames. De schokdemper voorkomt namelijk dat bijgeluiden, zoals contact met de tafel, onhoorbaar zijn.

  Quick View
 • Trust GXT 248 Luno USB Microfoons

  0 out of 5

  Trust GXT 248 Luno USB Microfoons

  0 out of 5

  De Trust GXT 248 Luno USB is een microfoon voor het streamen van games en het opnemen van podcasts. Je verbindt dit exemplaar rechtstreeks met je computer via de usb aansluiting. Dit betekent dat je geen externe audio interface of geluidskaart nodig hebt om het geluid op je computer te registeren. Je luistert direct naar je stemopnames via de 3,5 mm ingang. Hierop sluit jij je koptelefoon aan. Met de volumeknop pas je het volume van je koptelefoon aan. je Je hoeft hierdoor tijdens het gamen niet de instellingen van je computer te openen. Wil je het volume volledig dempen? Dan druk je op de muteknop. Je plaatst de microfoon op tafel en dicht bij je mond dankzij het meegeleverde tripod statief. Zo zorg je ervoor dat je altijd goed verstaanbaar bent.

  Quick View
 • Trust Mantis GXT232 Streaming Microfoon Microfoons

  0 out of 5

  Trust Mantis GXT232 Streaming Microfoon Microfoons

  0 out of 5

  Met de Trust Mantis GTX232 Streaming Microfoon ben je startklaar om geluid voor jouw Twitch, YouTube of Facebook stream op te nemen. Door de meegeleverde popfilter, microfoonklem en tripod statief ga je direct aan de slag. De popfilter voorkomt de registratie van p- en s-klanken. Hierdoor blijven je geluidsopnames vrij van ongewenste geluiden. Met het tripod statief richt je de microfoon naar je mond toe. Zo zorg je ervoor dat je jouw spraak goed registreert. Je verbindt de microfoon via de usb aansluiting met je Windows computer of laptop. Dit betekent dat je geen externe geluidskaart of audio interface nodig hebt om geluid voor je stream op te nemen. Let op: deze microfoon werkt niet met een Mac besturingssysteem.

  Quick View
 • Trust Emita Studio USB Microfoon Microfoons

  0 out of 5

  Trust Emita Studio USB Microfoon Microfoons

  0 out of 5

  De Trust Emita Studio USB Microfoon gebruik je voor opnames van stemgeluid en akoestische muziek of tijdens het streamen op Youtube. Maar ook voor podcasts of het inspreken van voice-overs. Je verbindt de microfoon met een laptop of computer via de usb aansluiting. Dankzij het gerichte opnamepatroon worden opnames opgenomen in helder geluid zonder achtergrondlawaai. De plopkap en popfilter met dubbel scherm voorkomen onnodige ‘plop’ geluiden tijdens een opname. De microfoon plaats je stevig op de metalen standaard met schokdemping. Wil je de microfoon meenemen naar een andere locatie? Dan gebruik je de aluminium flightcase om hem veilig in op te bergen en zo te beschermen tegen schade. Let op: de microfoon is alleen compatibel met Windows 7, 8 of 10.

  Quick View
 • Trust GXT 210 Microfoons

  0 out of 5

  Trust GXT 210 Microfoons

  0 out of 5

  Heb je een pc in de buurt? Dan is het niet heel erg moeilijk om eens wat van je te laten horen. Zeker niet wanneer je ook nog eens over een degelijke usb-microfoon beschikt. Zoals de Trust GXT 210. Niet alleen erg handig om bij de hand te hebben voor Skype-gesprekken. Ook een prima extraatje, mocht je graag (gesproken) commentaar willen toevoegen aan een game capture of game stream . De Trust GXT 210 heeft een flexibele en afstelbare arm, een mute-knop met LED-verlichting, LED-verlichting met aan/uit-schakelaar en een ‘eigen’ usb-kabel van 1,5 meter.

  Quick View
Top
X