Product categories

Sennheiser SP 30+ Vergadermicrofoons

Vergadermicrofoons

Showing all 3 results

 • Sennheiser SP 30+ Vergadermicrofoons

  0 out of 5

  Sennheiser SP 30+ Vergadermicrofoons

  0 out of 5

  Met de Sennheiser SP 30+ Office Headset voer je gesprekken met maximaal 8 personen tegelijk. Zo is iedere deelnemer van de conference call duidelijk te verstaan. De SP 30+ verbind je draadloos via bluetooth of met de meegeleverde usb C kabel of usb C naar usb A adapter. Je koppelt de Sennheiser aan de laptop of pc, de smartphone en de tablet. Door de 2 ingebouwde lange afstands microfoons die geluid en echo cancelen heb je ook in een ruimere vergaderkamer een helder gesprek. Op een volle acculading gaat de speakerphone maximaal 18 uur mee, genoeg voor een werkdag.

  Quick View
 • Sennheiser SP 20 ML Vergadermicrofoons

  0 out of 5

  Sennheiser SP 20 ML Vergadermicrofoons

  0 out of 5

  Met de Senhheiser SP 20 ML verander je elke kamer in een vergaderruimte. Sluit de mooie krachtige speaker op je laptop, PC, smartphone of tablet aan en voer gesprekken met collega’s uit Japan, de VS, Vladivostok of Biggerkerke. De speakerphone bevat verschillende technologieën waarmee degene aan de lijn je altijd kraakhelder ontvangt. Zo beschikt hij onder andere over ‘echo cancellation’. Dit laat je zelfs gesprekken voeren op het toilet. De bediening van de SP 20 ML is kinderspel, met grote knoppen om gesprekken te beginnen of te beëindigen. Hij werkt perfect samen met de meeste communicatiesoftware, waaronder Microsoft Lync.

  Quick View
 • Jabra Speak 710 UC Office Speaker Vergadermicrofoons

  0 out of 5

  Jabra Speak 710 UC Office Speaker Vergadermicrofoons

  0 out of 5

  Met de Jabra Speak 710 Draagbare Speakerphone ga je ook onderweg aan de slag met conferentiegesprekken. Deze draagbare speakerphone neem je dankzij het compacte formaat en het meegeleverde reisetui namelijk gemakkelijk mee in je tas. Dankzij de batterijduur van 15 uur ben je altijd goed voorbereid en zit je tijdens een vergadering niet zomaar met een lege accu. Via de touch knopjes op de rand van de speakerphone bedien je het volume en neem je bijvoorbeeld gesprekken aan. Je sluit de speakerphone aan op je laptop, smartphone of tablet door middel van usb of draadloos, via bluetooth. Koppel twee Jabra Speak 710 Speakerphones en start een vergadering met van maximaal 12 personen.

  Quick View
Top
X