Product categories

Siemens GS58NAWDV Vriezers

Vriezers

Showing 1–16 of 53 results

 • Siemens GS58NAWDV Vriezers

  0 out of 5

  Siemens GS58NAWDV Vriezers

  0 out of 5

  Heb je graag ijsblokjes bij de hand, dan is de extra brede Siemens GS58NAWDV vrieskast van 70 centimeter je beste vriend. Dankzij de meegeleverde ijstwister heb je binnen een handomdraai verkoelende ijsblokjes voor je glas fris, whiskey of cocktail. Verder is deze vriezer uitgerust met 365 liter inhoud. Genoeg ruimte voor je favoriete pizza’s, bakken ijs en diepvriesfruit. En met een energieklasse van A+++ heeft je portemonnee geen last van hoge kosten aan het eind van het jaar. Ook fijn: met een geluidsniveau van 38 decibel is deze vriezer relatief stil en dankzij No Frost heb je geen last van ijsvorming. Dankzij de luchtcirculatie is je pak gehakt bovenin de vrieskast net zo koud als op de onderste plank.

  Quick View
 • AEG AHB538E1LW Vriezers

  0 out of 5

  AEG AHB538E1LW Vriezers

  0 out of 5

  De AEG AHB538E1LW verplaats je gemakkelijk van de keuken naar de garage: deze vrijstaande vrieskist is namelijk voorzien van 4 wielen. Hierdoor zet je hem gemakkelijk op de plek waar jij hem wilt hebben. Je hebt een ruimte van 371 liter tot je beschikking, die je gemakkelijk ordent met de 3 voorraadkorven. Is het donker in je schuur? Dan helpt de ingebouwde led verlichting je een handje. Zo zie je gelijk waar je je diepvriespizza hebt neergelegd. Je kiest de juiste temperatuur met de bedieningspaneel, zodat je diepvriesproducten ook echt koud zijn. En dankzij de inverter compressor heb je ook nog eens langer plezier van deze vriezer.

  Quick View
 • Siemens GS36NVI3P Vriezers

  0 out of 5

  Siemens GS36NVI3P Vriezers

  0 out of 5

  Met de Siemens GS36NVI3P haal je 242 liter aan diepvriesruimte in huis. Deze vrijstaande vriezer heeft naast 2 standaard lades, ook 2 Bigbox vrieslades voor jouw grote diepvriesproducten. In de varioZone verplaats je de plateaus gemakkelijk, zodat er voldoende plek is voor bijvoorbeeld een hoge ijstaart. Je deelt de binnenruimte dus in zoals jij dat wil. Heb je net de boodschappen binnen? Dan verlaag je met SuperVriezen de temperatuur, zodat je eerdere voorraad niet opwarmt.

  Quick View
 • Liebherr GNP 3056-23 Vriezers

  0 out of 5

  Liebherr GNP 3056-23 Vriezers

  0 out of 5

  De Liebherr GNP 3056-23 hoef je nooit te ontdooien dankzij NoFrost. Handig, want zo heb je minder onderhoud. Met een inhoud van 257 liter en 8 lades heb je genoeg ruimte om je eten in te vriezen. De vriezer biedt plek voor 7 volle boodschappentassen aan producten. Haal je veel boodschappen in één keer? Dan is het handig om de optie supervriezen te gebruiken. Met SuperFrost daalt de temperatuur naar -32°C, waardoor je producten snel en met behoud van vitaminen invriest. Met de uitneembare plateaus bewaar je zelfs de grootste ijstaart in je vriezer, zonder dat deze beschadigt.

  Quick View
 • Liebherr GT 3632-22 Vriezers

  0 out of 5

  Liebherr GT 3632-22 Vriezers

  0 out of 5

  De ruime Liebherr GT3632-22 vul je met maar liefst 9 volle shopper boodschappentassen. Hij heeft namelijk een inhoud van 324 liter. Nadat de vriezer gevuld is met je flinke lading boodschappen gaat de functie supervriezen aan. Hiermee blijven je ijstaart en vissticks diep bevroren. Je meestgebruikte diepvriesproducten verdeel je over de 2 voorraadkorven. Hiermee pak jij snel een zak haricot verts of een doos kaassoufflés. Door Low Frost hoef jij je vriezer maar één of 2 keer per jaar te ontdooien. Ook zorgt dit systeem ervoor dat de deur soepel blijft open- en dichtgaan.

  Quick View
 • Inventum EDV142A++ Vriezers

  0 out of 5

  Inventum EDV142A++ Vriezers

  0 out of 5

  De Inventum EDV142A++ is een smalle vrijstaande vriezer van 55 centimeter breed. Handig, als jij weinig ruimte hebt in je keuken. De vriezer heeft naast 3 vrieslades, 1 plateau en 2 vriesvakken die je opent met een klep. Hier schuif je eenvoudig grote verpakkingen diepvriesgroenten in. De lades en kleppen zijn transparant, zo zie je direct wat er waar in de vriezer ligt. De deur draait open naar rechts, maar de draairichting is om te draaien. Hierdoor past de vriezer in elke keuken. Koelt de vriezer te hard? Pas de mate van vriezen eenvoudig aan met de draaiknop.

  Quick View
 • Bosch GSN29UL3P Vriezers

  0 out of 5

  Bosch GSN29UL3P Vriezers

  0 out of 5

  De Bosch GSN29UL3P vriest je boodschappen tot -26 graden Celsius in. Door No Frost hoef je niet bang te zijn voor een ijsklomp in je vrieskast. De technologie gaat ijsvorming tegen, waardoor jij de diepvriezer nooit hoeft te ontdooien. Met 200 liter inhoud is de A++ vrieskast geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Na het doen van je boodschappen verdeel jij je diepvriesgroenten, -friet en ijsjes over de transparante vrieslades. De BigBox diepvrieslade gebruik je voor het stapelen van bijvoorbeeld pizzadozen. Wil jij de vrieskast tegen de muur zetten? Geen probleem. Door PerfectFit heeft de deur een openingshoek van 90 graden. Hiermee haal jij je pizza’s soepel uit de lades.

  Quick View
 • Miele FN 24062 WS Vriezers

  0 out of 5

  Miele FN 24062 WS Vriezers

  0 out of 5

  De Miele FN 24062 WS bewaart de diepvriesproducten voor een huishouden van 3 tot 4 personen. In de doorzichtige lades plaats je behoorlijk wat pizza’s, minisnacks en kliekjes. Onderhoud is erg gemakkelijk; alleen af en toe een doekje door de lades is voldoende. No Frost voorkomt ijsvorming dus ontdooien is niet nodig. Heb je per ongeluk de deur open laten staan? Geen probleem, de vriezer geeft vanzelf een signaal wanneer de deur te lang open staat. Koelt de vriezer te hard? Pas de mate van vriezen eenvoudig aan door een temperatuur te kiezen.

  Quick View
 • Bosch GSN58AWDP Vriezers

  0 out of 5

  Bosch GSN58AWDP Vriezers

  0 out of 5

  Met een energieklasse van A+++ is de Bosch GSN58AWDP een zeer zuinige vriezer. Met een inhoud van 365 liter en een breedte van 70 centimeter heb je genoeg ruimte voor je favoriete pizza’s, ijs of diepvriesfruit. Je hoeft niet meer naar de ijsvorming om te kijken, omdat deze vrieskist voorzien is van No Frost. Zo blijft je pizza écht bevroren en verandert de smaak niet. Ook fijn: de vriezer heeft een geluidsniveau van 38 decibel en is daarmee relatief stil. De indeling deel je volledig naar wens in, zodat je snel meer ruimte creëert voor bakken soep. Of je gebruikt de BigBox, die groter is dan de andere 5 lades.

  Quick View
 • Liebherr GT 3032-23 Vriezers

  0 out of 5

  Liebherr GT 3032-23 Vriezers

  0 out of 5

  De Liebherr GT3032-23 is een vrieskist met 284 liter inhoud. Daarmee vul je maar liefst 8 volle shopper boodschappentassen mee. Plaats de vriezer gerust in je schuur, kelder of garage. Hij heeft namelijk een minimale omgevingstemperatuur van 15 graden Celsius. Wanneer je de vrieskist hebt gevuld met je boodschappen, gebruik je de functie supervriezen om de temperatuur tijdelijk te verlagen. Zo blijven je bitterballen en diepvriesfriet koud en vers. Na een paar uur schakelt de vriezer over naar de ingestelde temperatuur. Door Low Frost hoef je de vrieskist maar één of 2 keer per jaar te ontdooien. Dit komt doordat Low Frost ijsvorming vermindert. De deksel blijft hierdoor soepel open- en dichtgaan.

  Quick View
 • Liebherr GNP 3013-22 Vriezers

  0 out of 5

  Liebherr GNP 3013-22 Vriezers

  0 out of 5

  De Liebherr GNP 3013-21 is een vrieskast die je dankzij No Frost niet meer hoeft te ontdooien. De vrieskast heeft een inhoud van 257 liter verdeeld over 8 lades. Wanneer je veel boodschappen tegelijkertijd doet, is het handig om de optie supervriezen te gebruiken. Dit zorgt voor een temperatuurdaling naar -32°C, zodat producten hun vitaminen en smaak behouden. De vriezer heeft ook uitneembare glazen plateaus. Zo deel jij de vrieskast naar wens in wanneer je er een grote ijstaart in kwijt wil.

  Quick View
 • Miele FN 26062 WS Vriezers

  0 out of 5

  Miele FN 26062 WS Vriezers

  0 out of 5

  De Miele FN 26062 WS biedt jou erg veel vriesruimte, zonder veel onderhoud. Deze vrieskast beschikt namelijk over No Frost en luchtcirculatie. Ontdooien is dus niet nodig, want ijsvorming wordt hierdoor voorkomen. Je legt alle producten in de doorzichtige lades. Handig, want zo zie je direct of je nog genoeg brood op voorraad hebt. Met een inhoud van 221 liter past er voor 6 volle shopper boodschappen aan eten in. De temperatuur is eenvoudig aan te passen. Kies één van de 5 beschikbare temperatuurstanden met de drukknoppen. Mocht de stroom uitvallen dan bewaart de vriezer je etenswaren nog 18 uur.

  Quick View
 • Siemens GS51NDWDV Vriezers

  0 out of 5

  Siemens GS51NDWDV Vriezers

  0 out of 5

  De Siemens GS51NDWDV is 70 centimeter breed en een ruime vrieskast van 286 liter. Hij is voorzien van een A+++ label, dat goed is voor je portemonnee én voor het milieu. Dankzij No Frost kijk je niet meer om naar ijsvorming; je hoeft de vriezer namelijk nooit te ontdooien. Zet de Siemens vrieskast in de schuur boven 10 graden Celsius of plaats hem in je keuken. Dankzij het geluidsniveau van 38 decibel heb je namelijk geen last van vervelend geluid. Dankzij de luchtcirculatie is je pak gehakt bovenin de vrieskast net zo koud als op de onderste plak. De luchtcirculatie verspreidt de koele lucht beter door de vriezer.

  Quick View
 • Bosch GSN58AWEV Vriezers

  0 out of 5

  Bosch GSN58AWEV Vriezers

  0 out of 5

  Met de Bosch GSN58AWEV heb je dankzij de 365 liter inhoud en 70 centimeter breedte genoeg ruimte voor al je diepvriesfruit, -pizza’s of de tomatensoep van gisteren. De FreshSense sensoren houden de temperatuur stabiel, terwijl de luchtcirculatie de koude lucht gelijkmatig door de vriezer heen verspreidt. Hierdoor blijven jouw diepvriesproducten goed bewaard en lekker van smaak. Dankzij de inverter compressor doet hij dat ook nog eens stil en zuinig. Je hoeft je geen zorgen te maken om ijsvorming: de vriezer is uitgerust met No Frost, zodat je hem nooit hoeft te ontdooien.

  Quick View
 • Inventum CVR500 Vriezers

  0 out of 5

  Inventum CVR500 Vriezers

  0 out of 5

  De Inventum CVR500 is een ruime vriezer die je behoorlijk wat extra boodschappenruimte biedt. Sla in de supermarkt dus gerust groots in, want in de 3 lades passen veel dozen met ijsjes, kroketten of vriesgroentes. Door de supervriesfunctie stijgt de temperatuur van je ingevroren etenswaren niet, wanneer je nieuwe boodschappen in de diepvries legt. Supervriezen zorgt ervoor dat nieuwe producten extra snel worden ingevroren en zo blijft de temperatuur in de vriezer constant. Handig, door de transparante lades zie je meteen wat waar ligt en heb je in één keer die doos met frikandellen te pakken.

  Quick View
 • Whirlpool UW6 F2C WB Vriezers

  0 out of 5

  Whirlpool UW6 F2C WB Vriezers

  0 out of 5

  Gehaast je boodschappen inladen omdat er anders teveel warme lucht in de vriezer komt, hoeft bij de Whirlpool UW6 F2C WB niet. De supervriesfunctie zorgt ervoor dat de temperatuur van de overige etenswaren niet stijgt wanneer jij je nieuwe boodschappen erin legt. Met de 4 lades en 2 kleppen heb je een overzichtelijke vriezer waarin je jouw etenswaren verdeelt per categorie. In de bovenste lade bewaar je het brood, achter de klep de ijsjes en in de onderste lade de frituursnacks.

  Quick View
Top
X