Product categories

Haier HW80-B16636 Wasmachines

Wasmachines

Showing 1–16 of 139 results

 • Haier HW80-B16636 Wasmachines

  0 out of 5

  Haier HW80-B16636 Wasmachines

  0 out of 5

  De Haier HW80-B16636 heeft een koolborstelloze Direct Motion motor, wat de wasmachine energiezuinig en stil maakt. Je hebt minder last van lawaai, doordat de motor direct op de trommel zit. De wasmachine is met een maximaal geluidsniveau van 70 decibel daarom relatief stil in gebruik. Je plaatst deze gerust vlak bij je slaapkamer of in een open keuken. Je vult de trommel met het wasgoed voor 3 of 4 personen. Hierbij heb je keuze uit wasprogramma’s voor bijvoorbeeld gemixte was, jeans, sportkleding en babykleertjes. Na het wassen centrifugeert de wasmachine je katoenen was relatief droog tot 1600 toeren. Hierdoor hoeft je kleding minder lang in de droger. Met energieklasse A+++-40% was je 40% zuiniger dan een A+++ model.

  Quick View
 • Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 Wasmachines

  0 out of 5

  Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 Wasmachines

  0 out of 5

  De Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 is een ruime, energiezuinige wasmachine voor een huishouden van 5 personen of meer. De wasautomaat sproeit water van bovenaf over je kleding. De PowerWash techniek zorgt er zo voor dat je water bespaart en toch effectief vlekken verwijdert. Je hebt keuze uit programma’s voor bijvoorbeeld fijne was, overhemden en jeans. Met het QuickPowerWash programma was je een halfvolle trommel binnen 60 minuten schoon. Voor mini-wasjes gebruik je het SingleWash programma, waarmee je energiezuinig je lievelingsshirt wast. Naast je eigen wasmiddel en wasverzachter gebruik je CapDosing wascapsules. Per wasbeurt doe je één capsule in het CapDosing vak. In elke capsule zit precies genoeg wasmiddel voor een specifieke stof. Je wollen trui blijft zo langer mooi.

  Quick View
 • AEG L8FEOKOMIX + AEG T9DENS87 Wasmachines

  0 out of 5

  AEG L8FEOKOMIX + AEG T9DENS87 Wasmachines

  0 out of 5

  Met de AEG L8FEOKOMIX + AEG T9DENS87 was en droog je extra energiezuinig en houd jij je wasgoed langer mooi dankzij ÖKOMix en FiberPro technologie. Wasmachine Met 9 kilogram vulgewicht is de wasmachine geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. ÖKOMix technologie zorgt ervoor dat je een nog schonere was hebt. Dit komt doordat de wasautomaat je wasmiddel gelijkmatig over je was verspreidt. Om kreukels te verminderen, gebruik je de stoomfunctie. Hiermee ben je extra snel klaar met strijken. Wasdroger Na het wassen droog je 8 kilogram wasgoed extra energiezuinig. De A+++ warmtepompdroger droogt op een lage temperatuur, wat energie bespaart. Ook blijft je wasgoed dankzij de lagere temperatuur langer mooi. FiberPro technologie zorgt ervoor dat je was gelijkmatig droogt en elke vezel zacht blijft. Door de 3D sensor wordt ook de binnenkant van je donzen dekbed goed droog.

  Quick View
 • Siemens WM14N030NL + Siemens WT43RV00NL Wasmachines

  0 out of 5

  Siemens WM14N030NL + Siemens WT43RV00NL Wasmachines

  0 out of 5

  De Siemens WM14N030NL + Siemens WT43RV00NL bespaart energie bij het wassen en drogen van de was van 1 of 2 personen. Wasmachine Met VarioPerfect technologie heb je keuze uit extra snel of extra energiezuinig wassen. Je bespaart hiermee tijd en energie. De wasmachine heeft programma’s voor bijvoorbeeld wol, fijne was en katoen. Na het wassen centrifugeer jij je was tot 1400 toeren relatief droog. Je hoeslaken hoeft zo minder lang in de droger. Wasdroger Je hoeft niet bang te zijn dat je was krimpt dankzij het autoDry systeem. De vochtigheidssensoren meten de vochtigheid van je was tijdens het drogen. Zodra je was droog is, stopt de warmtepompdroger automatisch. Je was blijft hierdoor langer als nieuw en je bespaart energie. Het vocht uit je was voer je af met de meegeleverde afvoerslang via de waterafvoer.

  Quick View
 • Siemens WM14N030NL + Siemens WT43RV30NL Wasmachines

  0 out of 5

  Siemens WM14N030NL + Siemens WT43RV30NL Wasmachines

  0 out of 5

  De Siemens WM14N030NL + Siemens WT43RV30NL wast en droogt energiezuinig de was van 1 of 2 personen. Wasmachine De wasmachine beschikt over VarioPerfect technologie waarbij je de keuze hebt uit snel of energiezuinig wassen. Hiermee bespaar je tijd en energie. Met de draaiknop kies je uit programma’s voor bijvoorbeeld wol, fijne was en katoen. Na het wassen centrifugeer jij je was tot 1400 toeren relatief droog. Zo hoeft je beddengoed minder lang in de droger. Wasdroger De energiezuinige A++ warmtepompdroger heeft autoDry vochtigheidssensoren. De sensoren meten de vochtigheid van je was tijdens het drogen. Als je broek of trui droog is, stopt de wasdroger automatisch. Zo blijft je was langer als nieuw. Het vocht uit je was vang je op in de condensbak of voer je af met de meegeleverde condensafvoerslang.

  Quick View
 • AEG L7FE94EW + AEG T8DE84EW Wasmachines

  0 out of 5

  AEG L7FE94EW + AEG T8DE84EW Wasmachines

  0 out of 5

  Met de AEG L7FE94EW + AEG T8DE84EW was je 9 kilogram wasgoed en droog jij je kleding zeer energiezuinig dankzij de lage droogtemperatuur. Wasmachine Met 9 kilogram vulgewicht was je de kleding van 5 personen of meer. Door de ProSteam stoomfunctie heb je minder last van kreukels en ben je snel klaar strijken. Je hebt keuze uit 10 programma’s voor bijvoorbeeld wol, zijde en jeans. Wasdroger De energiezuinige A++ warmtepompdroger droogt 8 kilogram wasgoed. Het AbsoluteCare systeem heeft voor elk soort stof een aparte trommelbeweging. Hierdoor droog je met een gerust hart je wollen trui of zijden blouse. Door de lage droogtemperatuur blijft je wasgoed langer als nieuw.

  Quick View
 • Samsung WW90M76NN2A QuickDrive Wasmachines

  0 out of 5

  Samsung WW90M76NN2A QuickDrive Wasmachines

  0 out of 5

  Deze Samsung WW90M76NN2A QuickDrive wast extra snel en zuinig het wasgoed van een gezin met 3 kinderen of meer. Met QuickDrive wast deze Samsung een volle lading tot 2 keer sneller schoon. Dit komt door de ronddraaiende plaat achter in de trommel. Door Auto Optimal Wash hoef jij je wasmiddel en wasverzachter niet zelf te doseren. Dit doet de wasmachine automatisch. Om kleding hygiënisch op te frissen en kreukels te verminderen, gebruik je het stoomprogramma. Hiermee hoef je minder te strijken. Ben je een kledingstuk vergeten? Voeg dit dan toe via het AddWash deurtje. Start de wasmachine waar en wanneer het je uitkomt via de Smart Control App en houd je kleding in goede conditie met advies van de digitale assistent.

  Quick View
 • Bosch WAN28242NL + Bosch WTR85V01NL Wasmachines

  0 out of 5

  Bosch WAN28242NL + Bosch WTR85V01NL Wasmachines

  0 out of 5

  Je wast en droogt je wasgoed zuinig met de Bosch WAN28242NL + Bosch WTR85V01NL set. Wasmachine Je wast in de trommel met een vulgewicht van 7 kilogram de was van een huishouden van 1 tot 2 personen schoon. Via de draaiknop kies je uit één van de 14 programma¿s. Met varioPerfect kies je of je wasmachine extra zuinig of extra snel de was doet en was je tot 65% sneller. Wasdroger Met deze A++ warmtepompdroger heb je keuze uit 14 droogprogramma¿s om bijvoorbeeld jouw sportkleding, handdoeken en overhemden te drogen. Vul de trommel tot 7 kilogram en droog het wasgoed voor een huishouden van 1 tot 2 personen. Je bespaart energie dankzij de sensoren die meten wanneer jouw wasgoed droog is en de automaat laten stoppen.

  Quick View
 • Bosch WAW32542NL + Bosch WTW87563NL Wasmachines

  0 out of 5

  Bosch WAW32542NL + Bosch WTW87563NL Wasmachines

  0 out of 5

  Je wast en droogt voortaan meer wasgoed in één keer met de Bosch WAW32542NL + Bosch WTW87563NL. Wasmachine Je wast extra snel of extra zuinig met deze wasmachine van Bosch. Kies voor varioPerfect om van deze optie gebruik te maken of kies één van de 14 andere programma¿s. De automaat heeft 4 speciale vlekkenprogramma¿s die geschikt zijn voor grasvlekken, wijnvlekken, bloed of boter. Heb je een allergie voor bijvoorbeeld dierenharen? Maak dan gebruik van het Allergie+ programma dat allergenen uit je wasgoed spoelt. Wasdroger Droog je wasgoed in deze relatief stille en ruime warmtepompdroger met een vulgewicht van 9 kilogram. Je hebt keuze uit 14 programma¿s voor bijvoorbeeld wol, overhemden of sportkleding. Heb je haast? Maak dan gebruik van het snelprogramma. Hiermee droog je jouw favoriete outfit tot 2 kilogram wasgoed in 40 minuten. Daarnaast verwijder je allergenen uit je kleding met het AllergiePlus programma.

  Quick View
 • Haier HW80-B14979 Wasmachines

  0 out of 5

  Haier HW80-B14979 Wasmachines

  0 out of 5

  De Haier HW80-B14979 is een stille wasmachine dankzij de koolborstelloze Direct Motion motor. Je plaatst deze gerust vlak bij je woon- of slaapkamer. Behalve stil was je ook nog eens energiezuinig schoon. De wasmachine is 40% zuiniger dan energieklasse A+++. Met 8 kilogram vulgewicht heb je genoeg plek voor de was van een gezin met één of 2 kinderen. Je hebt keuze uit 14 wasprogramma’s, waaronder voor wol, sport- en babykleding. Na het wassen verminder je kreukels met het SteamPlus stoomprogramma. Handig, want hierdoor hoef je minder te strijken. Wanneer de was aan het draaien is, zie je het resterend aantal minuten op het digitale display. Hier selecteer je ook het aantal graden en toeren.

  Quick View
 • Zanussi ZWFN8240 Wasmachines

  0 out of 5

  Zanussi ZWFN8240 Wasmachines

  0 out of 5

  De Zanussi ZWFN8240 is een snelle en energiezuinige wasmachine voor huishoudens van 3 of 4 personen. Je hebt keuze uit programma’s voor bijvoorbeeld wol, sportkleding en dekbedden. Met de Time Care functie kort je de programmaduur van het wasprogramma tot wel 50% in. Handig wanneer je snel een schone was wilt. Heb je écht haast en wil je alleen je favoriete outfit opfrissen? Gebruik dan het korte programma (30 minuten) of het extra korte programma (14 minuten) voor een kleine belading. Handig wanneer je een muf shirt zonder vlekken hebt. Na het wassen centrifugeert de wasmachine je was tot 1400 toeren. Hiermee hoeft je beddengoed minder lang in de droger. Door de energiebesparende functies is de wasmachine 20% zuiniger dan A+++.

  Quick View
 • Samsung WW90K6605QW AddWash Wasmachines

  0 out of 5

  Samsung WW90K6605QW AddWash Wasmachines

  0 out of 5

  De Samsung WW90K6605SW wast met EcoBubble ook op een lage temperatuur hygiënisch schoon. De wasmachine heeft een EcoBubble knop om schuimbellen over je wasgoed te verspreiden. Zo verdwijnen vlekken al vanaf 20 °C en bespaar je energie. Daarnaast blijft je kleding langer mooi. De kledingbeschermende trommel is groot genoeg voor de was van 5 personen. Je hebt keuze uit programma’s voor bijvoorbeeld katoen, babykleding, wol en beddengoed. Wanneer het wasprogramma al bezig is, voeg je een vergeten broek of shirt toe via de AddWash deur. Handig wanneer je nog een kledingstuk op de trap ziet liggen. Je doet dankzij AddWash zoveel mogelijk was in één keer, wat tijd en energie bespaart.

  Quick View
 • Miele WWE 660 W1 TwinDos + 2 navulreservoirs Wasmachines

  0 out of 5

  Miele WWE 660 W1 TwinDos + 2 navulreservoirs Wasmachines

  0 out of 5

  Met de WWE 660 W1 TwinDos en 2 navulreservoirs haal je alles in huis om je kleding op de juiste manier te wassen. De reservoirs vul je met eigen wasmiddel en wasverzachter. Je plaatst de reservoirs onderin het apparaat. Kies vervolgens voor één van de 12 programma’s. Het resultaat: de wasmachine doseert bij elke belading precies genoeg wasmiddel en wasverzachter. Dat bespaart je niet alleen tijd en moeite, maar je kleding gaat ook nog eens langer mee. De wasmachine is met een vulgewicht van 8 kilo geschikt voor een huishouden van 4 personen. Ben je vaak weg van huis? Dan bedien je hem ook op afstand met de Miele@Home app.

  Quick View
 • Siemens WM14N272NL + Siemens WT43RV30NL Wasmachines

  0 out of 5

  Siemens WM14N272NL + Siemens WT43RV30NL Wasmachines

  0 out of 5

  Met de Siemens WM14N272NL + Siemens WT43RV30NL was en droog je energiezuinig de was van 1 of 2 personen. Wasmachine Je hebt met de draaiknop keuze uit programma’s voor bijvoorbeeld overhemden, wol en fijne was. Wil je snel een schone was? Gebruik dan de SpeedPerfect functie, waarmee je tot 65% sneller wast. Heb je minder haast en wil je energiezuinig wassen, gebruik dan de EcoPerfect knop. Na het wassen centrifugeer jij je was tot 1400 toeren per minuut. Wasdroger Je was zit nooit langer dan nodig in de trommel dankzij het autoDry systeem. De warmtepompdroger houdt je was met vochtigheidssensoren in de gaten. Zodra de stof droog genoeg is, stopt de droger automatisch. Zo blijft je kleding langer mooi en bespaar je energie. Het vocht uit je was voer je af met de meegeleverde slang via de waterafvoer.

  Quick View
 • Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos Wasmachines

  0 out of 5

  Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos Wasmachines

  0 out of 5

  De Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos heeft 32 wasprogramma’s voor de was van 5 personen of meer. De automatische dosering van TwinDos wasmiddel zorgt ervoor dat je altijd precies genoeg wasmiddel gebruikt. Je kleding en beddengoed blijven zo langer als nieuw. Om je eigen wasmiddel automatisch te doseren, schaf je Miele navulreservoirs aan. Of je voegt je wasmiddel handmatig toe via het zeepbakje. Voor specifieke soorten was, zoals wol of zijde, gebruik je CapDosing. Per wasbeurt voeg je één wascapsule aan de lade toe. Je hebt zo genoeg wasmiddel voor een specifieke stof. Door de koolborstelloze ProfiEco motor heb je tot slot minder last van lawaai. Ook gaat de wasmachine dankzij deze duurzame motor langer mee.

  Quick View
Top
X