Product categories

Whirlpool W9 831D IX H Koelkasten

Whirlpool Koelkasten

Showing all 16 results

 • Whirlpool W9 831D IX H Koelkasten

  0 out of 5

  Whirlpool W9 831D IX H Koelkasten

  0 out of 5

  De Whirlpool W9 831D IX H bewaart jouw boodschappen lang en vers op een energiezuinige manier. Deze vrijstaande koel-vriescombinatie heeft namelijk een energieklasse van A+++, zodat je op energiekosten bespaart. Leg je krop sla en aardbeien in de Fresh Box+ met instelbare luchtvochtigheid, zodat je eten vol van smaak en vitamines blijven. De Fresh pad onderin de box neemt het vocht op om bacteriën weg te houden. Je vlees en vis bewaar je in de daarvoor bestemde 0-gradenzone. In totaal vul je deze koelkast met de boodschappen voor maximaal 4 personen. Het vriesgedeelte heeft een Easy Access lade, waar je je meestgebruikte diepvriesproducten snel pakt. En dankzij No Frost hoef je niet om te kijken naar ijsvorming.

  Quick View
 • Whirlpool W9 931D IX H Koelkasten

  0 out of 5

  Whirlpool W9 931D IX H Koelkasten

  0 out of 5

  De vrijstaande Whirlpool W9 931D IX H koelkast bewaart jouw boodschappen niet alleen extra lang: dankzij de energieklasse van A+++ heb je geen last van torenhoge energiekosten. Je bewaart je paprika’s en abrikozen in de Fresh Box+. De ingestelde luchtvochtigheid houdt hier alles vers, terwijl de Fresh Pad vocht opneemt en zo bacteriën voorkomt. Je biefstuk en zalm blijven langer houdbaar in de 0-gradenzone. In totaal heb je ruimte voor de boodschappen van 5 personen of meer. Het vriesgedeelte heeft een Easy Access lade, zodat je de meest gebruikte diepvriesproducten snel pakt. En dankzij No Frost heb je geen last van ijsvorming en ben je geen tijd kwijt aan het ontdooien van de vriezer.

  Quick View
 • Whirlpool W7 821O K Koelkasten

  0 out of 5

  Whirlpool W7 821O K Koelkasten

  0 out of 5

  De Whirlpool W7 821O K is een zwarte koel-vriescombinatie die slimme trucs heeft om de wekelijkse boodschappen voor 5 personen of meer vers te bewaren. De 2 vershoudlades onderin het koelgedeelte, bijvoorbeeld. Je stelt hier de luchtvochtigheid zelf in voor je krop sla of legt paprika¿s in de 0 graden Celsius zone. Hierdoor blijven je boodschappen knapperig en bederven ze niet. Handig: de vriezer heeft No Frost, waardoor ontdooien overbodig is. Je grijpt snel naar een bak ijs met de Easy Access lade in de vriezer. De achterkant van de Whirlpool is afgedekt, zodat er geen stof in komt en zijn energieverbruik gelijk blijft.

  Quick View
 • Whirlpool W7 821I OX Koelkasten

  0 out of 5

  Whirlpool W7 821I OX Koelkasten

  0 out of 5

  Je pakt eenvoudig wat je nodig hebt uit de Whirlpool W7 821I OX koel-vriescombinatie. De 2 uitschuifbare plateaus trek je uit de koelkast, zodat je het achterste potje pakt zonder andere dingen om te stoten. Ook gemakkelijk is het Easy Access plateau in de vriezer. Je hoeft geen lade te openen, de diepvriespizza ligt direct voor je klaar. De bovenste groentelade is een vershoudlade met instelbare luchtvochtigheid. Hier bewaar je groente en fruit tot 2 keer langer in. Zo doe je voor heel de week boodschappen en eet je toch vers. De vriezer heeft No Frost, dus deze hoef je nooit te ontdooien.

  Quick View
 • Whirlpool ARG 718/A+ Koelkasten

  0 out of 5

  Whirlpool ARG 718/A+ Koelkasten

  0 out of 5

  Met de Whirlpool ARG 718/A+ in huis sla jij gerust meerdere voordeelaanbiedingen in. Deze inbouw koelkast heeft een inhoud van 208 liter die je geheel naar wens indeelt. De 4 plateaus zijn in hoogte verstelbaar zodat je gemakkelijk meerdere pakken sap op elkaar stapelt. In de deur plaats je in het onderste vak al je flessen frisdrank en pakken zuivel. Dit vak heeft een klem waarmee je de fles cola vastzet. Hierdoor blijft de fles netjes op zijn plek wanneer jij met net wat meer kracht de deur opendoet. De overige 3 deurvakken zijn geschikt voor het bewaren van kleinere boodschappen zoals sausjes, boter en eieren. Let op! Is dit de inbouw koelkast voor jou, maar weet je niet zeker of hij past? Lees hoe je de juiste koelkast kiest.

  Quick View
 • Whirlpool W7 821I W Koelkasten

  0 out of 5

  Whirlpool W7 821I W Koelkasten

  0 out of 5

  Bewaar groente en fruit langer met de Whirlpool W7 821I W. In de vershoudzone met aanpasbare luchtvochtigheid zorg je dat het altijd de geschikte plek is voor jouw producten. Verse etenswaren die direct uit de supermarkt of moestuin komen, koel je snel met superkoelen. Vries je je voeding liever meteen in? Gebruik dan de extra snelle vriesstand. De producten die al in de vriezer lagen, warmen door supervriezen niet op. Dankzij No Frost is het vriesgedeelte ontdooien verleden tijd.

  Quick View
 • Whirlpool W7 931A OX Koelkasten

  0 out of 5

  Whirlpool W7 931A OX Koelkasten

  0 out of 5

  In de Whirlpool W7 931A OX bewaar je alle verse producten extra lang. Denk aan vlees, vis, groente en fruit. De koel-vriescombinatie heeft 2 vershoudzones: een 0-gradenzone en een zone met instelbare luchtvochtigheid. In de 0-gradenzone blijven vlees en vis langer vers en in de lade met een hoge luchtvochtigheid drogen groente en fruit minder snel uit. Flessen wijn of water bewaar je in het flessenrek. Hier liggen ze niet in de weg en blijven ze netjes liggen. Het vriesgedeelte met No Frost hoef je nooit te ontdooien.

  Quick View
 • Whirlpool W55TM 6110 W Koelkasten

  0 out of 5

  Whirlpool W55TM 6110 W Koelkasten

  0 out of 5

  Als jij niet veel invriest, is de Whirlpool W55TM 6110 W koel-vriescombinatie geschikt voor jou. In het compacte vriesvak van 43 liter is plek voor een brood, een paar zakken diepvriesgroenten en een pizza. Je groenten, vlees en zuivel bewaar je overzichtelijk op de 3 glazen plateaus of in de groentelade. De plateaus zijn in hoogte verstelbaar, zodat je eenvoudig ruimte maakt voor een grote fles of bijvoorbeeld een soeppan. Zo richt je de koelkast naar smaak in. Met een koelruimte van 198 liter bewaar je de boodschappen van 3 tot 4 personen.

  Quick View
 • Whirlpool W7931TOX Koelkasten

  0 out of 5

  Whirlpool W7931TOX Koelkasten

  0 out of 5

  Bewaar vlees en vis tot 2 keer langer dankzij de 0-gradenzone in de Whirlpool W7931TOX koel-vriescombinatie. In de koelruimte van 264 liter bewaar je boodschappen voor een gezin van 5 of meer personen. Kliekjes en andere diepvriesproducten sla je op in het vriesgedeelte van 104 liter. In de doorzichtige vrieslades passen hele broden en XL-pizzadozen. Gebruik de functie supervriezen wanneer je in één keer veel boodschappen invriest. De temperatuur gaat dan tijdelijk naar beneden, zodat het vriesgedeelte niet opwarmt. Je hoeft deze vriezer nooit handmatig te ontdooien dankzij No Frost.

  Quick View
 • Whirlpool WQ9 B2L Koelkasten

  0 out of 5

  Whirlpool WQ9 B2L Koelkasten

  0 out of 5

  De Whirlpool WQ9 B2L is een Amerikaanse koelkast die met gemak plek biedt voor de boodschappen van een huishouden van 5 of meer personen. Een koelkast van die grootte verwacht je misschien te horen, maar met een maximaal geluidsniveau van 37 decibel heb je er weinig last van. Je etenswaren en flessen drank werk je overzichtelijk weg in de 6 deurvakken, op de 3 plateaus en in de 2 verstelbare vershoudzones. Achter de onderste deuren zit een vriesruimte van 207 liter. Je vriest dus met gemak een voorraad boodschappen voor de komende weken in. Mocht je dat willen, gebruik dan de supervriezen functie. Zo weet je zeker dat het vriesgedeelte niet opwarmt en al je diepvriesproducten hun smaak behouden.

  Quick View
 • Whirlpool W5 721E W Koelkasten

  0 out of 5

  Whirlpool W5 721E W Koelkasten

  0 out of 5

  Houd alle boodschappen goed koel met de Whirlpool W5 721E W. De koel-vriescombinatie heeft de optie superkoelen. Hiermee daalt de temperatuur in het koelgedeelte tijdelijk, zodat nieuwe producten gelijk de juiste temperatuur krijgen. Op het ingebouwde flessenrek koel je snel een fles limonade, witte of rode wijn. In de groentela heb je genoeg ruimte voor al je groente en fruit. Het vriesgedeelte van 111 liter heeft 3 doorzichtige lades, zodat je precies ziet in welke lade het ijs staat en waar de zak frites ligt.

  Quick View
 • Whirlpool W5 721E OX Koelkasten

  0 out of 5

  Whirlpool W5 721E OX Koelkasten

  0 out of 5

  Houd alle boodschappen goed koel met de Whirlpool W5 721E OX. De koel-vriescombinatie heeft de optie superkoelen. Hiermee daalt de temperatuur in het koelgedeelte tijdelijk, zodat nieuwe producten gelijk de juiste temperatuur krijgen. Op het ingebouwde flessenrek koel je snel een fles limonade, witte of rode wijn. In de groentela heb je genoeg ruimte voor al je groente en fruit. Het vriesgedeelte van 111 liter heeft 3 doorzichtige lades, zodat je precies ziet in welke lade het ijs staat en waar de zak frites ligt.

  Quick View
 • Whirlpool W55VM 1120 W Koelkasten

  0 out of 5

  Whirlpool W55VM 1120 W Koelkasten

  0 out of 5

  De Whirlpool W55VM 1120 W is een simpel tafelmodel koelkast met vriesvak. Bewaar naast jouw dagelijkse boodschappen een diepvriespizza, zodat je nooit zonder avondeten zit. De koelruimte heeft een inhoud van 121 liter en beschikt over uitneembare plateaus. Zo richt je de koelkast naar wens in. Vanwege zijn capaciteit is deze ijskast geschikt voor een huishouden van 1 tot 2 personen. Dit maakt het apparaat geschikt voor een student met weinig woonruimte. Met de binnenverlichting haal je zelfs na een avond stappen je lievelingssnacks uit de koelkast.

  Quick View
 • Whirlpool SW8 AM2Q X Koelkasten

  0 out of 5

  Whirlpool SW8 AM2Q X Koelkasten

  0 out of 5

  De Whirlpool SW8 AM2Q X is een ruime koelkast met een inhoud van 357 liter. De inhoud van de koelkast is flexibel in te delen. De 5 plateaus zijn in hoogte verstelbaar en door de vele mogelijkheden past elke soeppan in de koelkast. Daarnaast maakt het apparaat gebruik van superkoelen. Zo krijg je de boodschappen meteen goed koud. Dankzij de 6th Sense technologie in de vriezer wordt de temperatuur continu in de gaten gehouden en alleen bijgesteld wanneer nodig. Zo bespaar je eenvoudig 30% op je energierekening.

  Quick View
 • Whirlpool WQ9 E1L Koelkasten

  0 out of 5

  Whirlpool WQ9 E1L Koelkasten

  0 out of 5

  De Whirlpool WQ9 E1L is met een koelruimte van 384 liter en een vriesruimte van 207 liter geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. De Amerikaanse koelkast biedt genoeg plek voor al je wekelijkse boodschappen. Je groenten en fruit houd je fris en knapperig in de vershoudzone waar je de temperatuur gemakkelijk apart instelt. In de 0-graden zone bewaar je al je vlees en vis. Met een geluidsniveau van 37,5 decibel heb je niet tot nauwelijks last van geluid. Door de No Frost technologie ontstaat er geen ijslaag in de diepvriezer en is het bovendien op elk plekje even koel.

  Quick View
 • Whirlpool SW6 A2Q W Koelkasten

  0 out of 5

  Whirlpool SW6 A2Q W Koelkasten

  0 out of 5

  De Whirlpool SW6 A2Q W is met een inhoud van 323 liter een ruime koelkast. Er passen etenswaren in voor 5 personen of meer. Want heb je een groot gezin, dan heb je natuurlijk ook een grote koelkast nodig. De boodschappen verdeel je overzichtelijk over de 6 plateaus die je indien gewenst in hoogte verstelt. Ook de schappen in de deur zijn aan te passen in hoogte. Op die manier benut je alle ruimte in de koelkast en richt je hem in hoe jij dat handig vindt. Het maakt niet uit waar je de etenswaren plaatst; overal in de koelkast is het even koud. Fresh Control zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de koude lucht door de gehele koelruimte.

  Quick View
Top
X