Product categories

Zanussi ZOB25601XK Ovens

Zanussi Ovens

Showing all 4 results

 • Zanussi ZOB25601XK Ovens

  0 out of 5

  Zanussi ZOB25601XK Ovens

  0 out of 5

  De Zanussi ZOB25601XK is een basismodel oven die over genoeg functies beschikt om een heerlijke maaltijd te bereiden. Met de 2 draaiknoppen stel je eenvoudig de temperatuur en het programma in. De 3 drukknoppen gebruik je voor de timer. Als je gerecht klaar is hoor je de elektronische timer en schakelt de oven automatisch uit. De coating aan de binnenwanden zorgt dat vuil en etensresten minder snel aankoeken. Hierdoor krijg je de oven gemakkelijk schoon: even een doekje erdoorheen en klaar. Wordt geleverd zonder stekker. Bestel deze erbij.

  Quick View
 • Zanussi ZNF44X + AEG AirFry bakplaat Ovens

  0 out of 5

  Zanussi ZNF44X + AEG AirFry bakplaat Ovens

  0 out of 5

  Je maakt je ovenfriet extra krokant met de Zanussi ZNF44X + AEG AirFry bakplaat. Dankzij de gaten in de bakplaat komt de warme lucht ook via de onderkant. Hierdoor hoef je de friet of groenten niet om te draaien en bak je alles lekker knapperig. Je hebt keuze uit 10 verschillende programma’s met de Zanussi inbouw combi oven. En met een maximale temperatuur van 230 graden Celsius zijn je maaltijden vliegensvlug klaar. Aan veiligheid is ook gedacht: wanneer de oven klaar is met de bereiding van je gerecht, schakelt deze automatisch uit. Ook is de oven uitgerust met kinderbeveiliging, zodat grijpgrage kinderhandjes deze oven niet zomaar open krijgen.

  Quick View
 • Zanussi ZNF44X Ovens

  0 out of 5

  Zanussi ZNF44X Ovens

  0 out of 5

  Met de Zanussi ZNF44X heb jij de keuze uit 10 verschillende programma’s om jouw gerecht mee te bereiden. Zo heeft deze combi oven diverse oven functies om mee te bakken en te grillen, maar beschikt hij ook over een magnetron- en ontdooifunctie. Met een vermogen van 1000 watt zijn je maaltijden altijd snel klaar. Ook aan veiligheid is gedacht. Wanneer de oven klaar is met de bereiding van je gerecht schakelt deze automatisch uit. En omdat de oven uitgerust is met kinderbeveiliging krijgen grijpgrage kinderhandjes deze oven niet zomaar open.

  Quick View
 • Zanussi ZOB21601XV Ovens

  0 out of 5

  Zanussi ZOB21601XV Ovens

  0 out of 5

  De Zanussi ZOB21601XV is een basis oven zonder al te veel toeters en bellen. Het apparaat heeft 7 verwarmingssystemen waarmee je bakt, grilt en verwarmt. Op de 2 inschuifhoogtes bak je eenvoudig 2 pizza’s tegelijk. Met de draaiknoppen selecteer je eenvoudig de juiste temperatuur en tijdsduur van je gerecht. Na de bereiding van je gerecht hoor je een geluidssignaal. Zo weet je precies wanneer je lasagne klaar is. De oven heeft wanden met coating. Hierdoor koeken etensresten minder snel aan, zodat je het apparaat eenvoudig reinigt. Dankzij de anti-fingerprint coating blijft ook de buitenkant van je oven vrij van vlekken en vingerafdrukken.

  Quick View
Top
X