Product categories

Zwilling Snijplank Fiberwood 45 x 33 cm Snijplanken

Zwilling Snijplanken

Showing all 3 results

 • Zwilling Snijplank Fiberwood 45 x 33 cm Snijplanken

  0 out of 5

  Zwilling Snijplank Fiberwood 45 x 33 cm Snijplanken

  0 out of 5

  Hygiëne is 1 van de belangrijkste dingen in de keuken. Om deze reden kies je voor de Zwilling Snijplank Fiberwood 45 x 33 cm. De snijplank is gemaakt van fiberwood, een hygiënisch en onderhoudsvriendelijk kunststof. De toplaag is duurzaam en extra resistent tegen invloeden van buitenaf. Zo blijven etensresten of bacteriën niet in de snijplank achter en bescherm je je messen tegen botte snijvlakken. Hij is groot genoeg om verschillende groenten tegelijk op te snijden. Daarnaast is de snijplank hittebestendig tot 200 graden waardoor je hem naast het fornuis legt zonder dat hij smelt. Na gebruik zet je de plank in de vaatwasmachine.

  Quick View
 • Zwilling Snijplank Fiberwood 38 x 28 cm Snijplanken

  0 out of 5

  Zwilling Snijplank Fiberwood 38 x 28 cm Snijplanken

  0 out of 5

  Hygiëne is één van de belangrijkste dingen in de keuken. Om deze reden kies je voor de Zwilling Snijplank Fiberwood 38 x 28 cm. De snijplank is gemaakt van fiberwood, een hygiënisch en onderhoudsvriendelijk kunststof. De toplaag is duurzaam en extra resistent tegen invloeden van buitenaf. Zo blijven etensresten of bacteriën niet in de snijplank achter en bescherm je je messen tegen botte snijvlakken. Hij is groot genoeg om meerdere vissen op te fileren. Daarnaast is de snijplank hittebestendig tot 200 graden, hierdoor leg je hem gewoon naast het fornuis zonder dat de plank smelt. Na gebruik zet je de plank in de vaatwasmachine.

  Quick View
 • Zwilling Snijplank Fiberwood 31 x 23 cm Snijplanken

  0 out of 5

  Zwilling Snijplank Fiberwood 31 x 23 cm Snijplanken

  0 out of 5

  Hygiëne is 1 van de belangrijkste dingen in de keuken. Om deze reden kies je voor de Zwilling Snijplank Fiberwood 31 x 23 cm. De snijplank is gemaakt van fiberwood, een hygiënisch en onderhoudsvriendelijk kunststof. De toplaag is duurzaam en extra resistent tegen invloeden van buitenaf. Zo blijven etensresten of bacteriën niet in de snijplank achter en bescherm je je messen tegen botte snijvlakken. De snijplank is groot genoeg om een kipfilet op te snijden. Daarnaast is de snijplank hittebestendig tot 200 graden waardoor je hem naast het fornuis legt zonder dat hij smelt. Na gebruik zet je de plank in de vaatwasmachine.

  Quick View
Top
X